|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dokladnie. Punkty punktami, ale my jesienia wygladalismy po prostu lepiej jako druzyna.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale że potężny Rude nie widział, że Junca "nie dojeżdża"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Poszła się jebać kolejna narracja, że drużyna Rude poradziłaby sobie lepiej w ekstraklasie, bo tam nie murują.
Lechia pokazała Rudemu miejsce w szeregu. Ambicją nie wygra się wszystkiego. Potrzebne są jeszcze jakieś umiejętności i trener, który potrafi ustawić drużynę |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Kompromitacji ciąg dalszy ale ja jestem spokojny o awans bo jak pisalem, ze Rude to strzał w kolano to byłem zapewniany, że ogarnie i ta maszyna się rozpędzi. Takze jeszcze jest czas aby to udowodnic. Prawda Markusik, wolfy i drozd? Lesiupw prawda?
Średnia 1,46. Rude przebił już Sobola Z OKRESU SCHYŁKOWEGO. Bo jakby go zestawić z wynikami Sobola ogólnie to Rude jest już do wy.......enia dyscyplinarnego. Lechia 65 pkt w lidze. Wisła 50 pkt. 15 pkt różnicy. Katowice mają 6 pkt więcej od nas, mieli na początku rundy 7 pkt mniej. 13 pkt nadrobili. Arka też nas wyjebala o kilka pkt czy tam kilkanaście. Płock też już nas jebie. Bijemy się o gówniane miejsca 5-8 z gównianymi zespołami. Bijemy się tylko dlatego, ze to I liga więc są 1-3 dobre drużyny a reszta to amatorzy więc do końca mamy szansę na top 6. Zagraliśmy w tym roku pierwszy mecz z drużyną w gazie i nas rozrzucili jak gnój po polu. Lechia rozrzuciła Wisłę jak gnój po polu. W PP mieliśmy farta bo trafialiśmy na drużyny w dołku, jak nam przychodziło grać z Widzewem, Piastem czy Pogonią to każde z nich miało dołek formy. My mieliśmy też szczęście do decyzji sędziowskich czy goli w końcówkach. W PP mieliśmy luz, bo nic nie musieliśmy, a wszystko mogliśmy. W I lidze to zupełne inne realia i perspektywa. Tutaj musimy. A jak musimy to nigdy nam nic nie wychodzi. Więcej już szkoda pisać bo pariasi i tak mają swoje alternatywne wersje rzeczywistości i zaraz będą wyjasniać wszystkim jacy jesteśmy zajebiści. Miała być walka o awans bezpośredni, będzie walka do końca o baraże. A zaraz się może okazać, że jak przejebiemy z Katowicami to już jesteśmy w czarnej piździe kompletnie. RUDE WON! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Swoją drogą, jedno trzeba mimo wszystko pochwalić: grać w 9 i strzelić bramkę bez dwóch zdań najlepszej drużynie 1 ligi (pewnie była by obecnie topka ekstraklasy) - to nie byle co. Ten jeden plus w tej drużynie jest, że grają do końca.
Ok, Rude zjebał że trzymał Junkę bez dwóch zdań. Ale czy on odpowiada, jakich gości dostał? Przecież nasza obrona to dramat, z każdym jednemu zespołem tracimy bramki bo stoją jak kołki albo faulują w polu karnym. To moim zdaniem nie trener jest mimo wszystko problemem, przecież z Lechii każdy jeden gracz by miał pewny plac u nas, a od nas? Rodado, może Carbo i tyle. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No jaki zespół dostał Rude? Lepszy niż miał Sobol. Bo dostał jeszcze transfery zimą. A wyniki ma gorsze niż Sobol, zdobywa mniej pkt, traci więcej bramek i chyba zdobywa mniej bramek (już nie pamiętam dokladnie, a nie chce mi sie sprawdzać bo jestem w....iony)
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z tym trenejro i tym sztabem nic się nie uda. Po 2 latach jeśli będą jakieś środki , to trzeba to wszystko rozjebać i na szybko budować coś oparte o inną filozofię.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 11.05.2024 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
Także Sobol miał słabszy skład o Cziczkana i Bregu. I z tym składem robił lepsze wyniki punktowe i w ilości bramek. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wydaje mi się że Wattsowi chodziło o zespół Sobolewskiego z wiosny zeszłego roku.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież my za potężnego trenera Rude nie zagraliśmy ANI JEDNEGO meczu, który byśmy pewnie wygrali, byli wyraźnie lepsi i kontrolowali go od początku do końca. W pierwszej kur.a lidze!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Za to za cienkiego Sobola, parodystę, wuefistę potrafiliśmy wygrywać co kilka kolejek 2-4 bramkami, zdobywaliśmy więcej pkt, więcej bramek, traciliśmy mniej bramek.
I własnie te wyniki cienkiego Sobola są papierkiem lakmusowym dla Rudego. Rude jest do wy.......enia od zaraz bo Wisla za jego czasu gra gorzej niż cienka Wisla, cienkiego Sobola. Pariasi jednak uważają, że obecna Wisła i Rude to potęga. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No i tak się kończą eksperymenty. Niestety kto jak kto ale trener rywali miał rację przed meczem. Jego drużyna nie mogła obawiać się Wisły z tym trenerem.
Fajnie być nazywanym hejterem już od 2 wiosennej kolejki gdy oddajemy bez walki mecz z Tychami u siebie. Teraz wypada chyba nazwać 90% kibiców hejterami, bo im się wyniki nie podobają. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest chyba też problem z przygotowaniem do meczów, np. taki Junca ze Zniczem wymiatał ,a w następnym meczu nie istnieje , to samo Baena , z Sosnowcem napędza cala ofensywę dziś w ogóle go nie ma. Straszne wahania formy , niemal co mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potężny trener Rude stwierdził na konferencji, że Junca dobrze zarządzał żółta kartka i to nie był błąd, że go nie zmienił. Widzę, że odlot jak u późnego Sobola.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
To jego jedyne dobre 45 minut od dawna. Także on żadnych wahań formy nie ma, tylko miał farta w tym meczu, że tak się wszystko ułożyło. Baena itp, co to za wahania? Po prostu to są ciency gracze prowadzeni przez cienkiego trenera, którym czasami coś wyjdzie, a później nic nie wyjdzie. Jedyni piłkarze w Wiśle to być może Cziczkan, raczej Carbo i na pewno Rodado, którego szkoda, że musi grać w tak chujowym zespole. My w ten rundzie w lidze nie zagraliśmy ani razu dobrze. Jestesmy jak dzieci we mgle. A, że liga cienka to czasami się jakiś mecz przepchnie i wygra. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Drodzy Państwo, szkoda nerwów. Ani Rude nikt nie zwolni (bo "AI" wybrało, "AI" się nigdy nie myli), ani nawet gdyby sam się podał do dymisji to to i tak nic nie da dopóki Królewski będzie zarządzał klubem.
Radzę się przygotować na dalszą wegetację w I lidze (jest kasa z PP i potencjalnych eurow.......i) i dalsze wdrażanie innowacyjnych modeli zarządzania futbolem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem nadzieję, że Rude jednak w końcu zatrybi, ale tę nadzieję straciłem.
Oczywiście, może dywagować, że gdyby grał Carbo, gdyby sędziowie... ale to banialuki. Puchar Polski (fajnie, że jest) okazał się tylko pudrowaniem gnijącego trupa. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Za Sobola było często mówione że drużyna cofa się w rozwoju, przyszedł Rude i tego nie zmienił.
IMHO to wszystko co można napisać, PP to był taki wypadek przy pracy + mega szczęście.. Jak dla mnie bez znaczenia jaki trener, skład mega drewniany, źle dobrany, jedyni którzy wypalili to Rodado i według mnie Carbo, a poza tym? Uryga Szot Sobczak Villar Jaroch mega słabi nawet jak na 1 ligę, Duda coś tam się stara ale gunwo z tego jest, to samo Goku, no mega słabizna, wahania formy, raz lepiej potem dwa razy gorzej, brak jakiejkolwiek powtarzalności... Królewski chyba mówił ze bez względu na awans Rude jeśli będzie chciał to zostaje, wtedy mam nadzieje że pogoni ta bandę i zmontuje coś po swojemu Z tym co jest teraz awans rozpatruje w kategoriach cudu. Choć limit "cudu" wyczerpaliśmy chyba w PP ![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bilans Alberta Rude 5-4-4.
A fakt, że ten człowiek nie zmienił Junki w przerwie to jest czysty kryminał. Szkoda gadać, gość do natychmiastowego wy.......enia. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albercik ośmieszył się brakiem tej zmiany.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Cyk: https://twitter.com/OkiemWislakow/st...64725597245946
i cyk: https://twitter.com/Miecho80/status/1789369665996615974 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Rude to strzał w kolano. Następca godny Sobolewskiego.
I zapewne skończy tak samo. Brak awansu - konferencja 40 sekundowa. A później wy.......i bez słowa na koniec sezonu albo w przyszłym. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W takim razie Rude jest .......nięty, serio
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Jedyne co może teraz zrobić Królewski to wyjebać tego komedianta na zbity pysk a na ostatnie dwa mecze i ewentualne baraże Jop, ale to się nie stanie,\.. mam flaschbaki ze Skowronka.
Mam nadzieje że kolejny trener będzie z innego klucza niż poprzednich 150 menadzerów, po prostu solidny ligowiec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj tam wywalać od razu Rudego... przecież wraca Carbo, więc awans mamy w kieszeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Tymczasem w tabeli wiosny Wisła ma już 14 punktów straty do Lechii i 12 do Katowic. W 13 meczach! Drużyna trenera Rude została właśnie zapchnięta na 7 miejsce przez… Stal Rzeszów. Stal k… Rzeszów!
Miejsce na koniec rundy nie jest jednak przesądzone bo poza Tychami i Motorem za plecami iberyjskiego dream team’u czai się mocarny Znicz Pruszków z trzema punktami straty. Znicz Pruszków ma trzy punkty mniej! Tymczasem kolega Markus zachwyca się iberyjskim genem zwycięstwa zaszczepionym naszej Wisełce, kolega Wolfy kontempluje wyraźną poprawę gry drużyny, kolega Drozd docenia walkę do końca, a kolega pepe72 licząc szanse na zrealizowanie kolejnych coraz niższych celów zadumał się nad skotecznością z jaką prezes Królewski przy pomocy AI buduje podwaliny do dynamicznego rozwoju klubu. Jak tam koledzy nastroje? Proponuję dla poprawy nastroju pojechać po hejterach. Wszak to ich wina, że ten perfekcyjny plan rozwija się z takimi oporami. Gdyby Jaroo1 już po pierwszym meczu nie atakował Alberta byłoby zupełnie inaczej. Prawda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Chłop do wyjebania na już, żeby się jeszcze dało uratowąć te baraże. |
|
|

|
||||||