|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wujo... ty wiesz co...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czepiacie się
Jest ewidentny progres Po raz pierwszy od 5 meczów nie stracimy prowadzenia ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dlaczego Hugi nie grał... i nagle gra?.... brezczek Ty jesteś taki amator że niech szlak trafi razem z Twoja kompaniä
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oj czemu tak ostro, przecież gość niedawno trenował reprezentacje, cała liga przecież nam zazdrości trenera i piłkarzy.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie no tak serio, to trzeba trochę poczekać aż się chłopaki zgrają
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1 pkt w 3 meczach z beniaminkami
1 pkt w ostatnich 5 meczach 4 pkt w ostatnich 7 meczach 2 razy wyższy budżet od kolejnej drużyny Najdroższy trener i sztab szkoleniowy w lidze Eiwdetnie wbrew niesprzyjającym okolicznościom drużyna zmierza we właściwym kierunku Należy dać trenerowi nie tylko czas ale i rozszerzyć zakres kompetencji ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy parodysta podał się już do dymisji czy czeka na ostatni gwizdek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 30.09.2022 o godz. 21:37.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Miej honor i podaj się do dymisji
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj to już była kompromitacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobra, koniec tych żartów, albo my jako kibice coś z tym zrobimy albo będziemy patrzyć jak Brzęczek znów nas spuszcza, tym razem z 1 ligi. Przecież my obecnie jesteśmy prawdopodobnie najgorszą drużyną 1 ligi!
Czas postawić sprawę jasno: dopóki ten patałach trenuje, my nie chodzimy na mecze. Może wtedy ktoś pójdzie po rozum do głowy. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Oprócz Żyry to w zasadzie full skład... po przerwie 2 tyg...
I przegrana w Chojnicach, jak dla mnie kompromitacja Brzęczka ![]() :
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
"Brzęczek nie jest symbolem kompromitacji Wisły"
. . . Ja pier*ole, k**wa.
Ostatnio edytowane przez Martinus : 30.09.2022 o godz. 21:47.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Brzęczek WON.
Przed przerwą pisałem, że trzeba go wyp... bo to ostatnia szansa by uratować sezon. Teraz trzeba go wyp... bo to może ostatnia szansa by nie walczyć o utrzymanie. Z nim oczywiście cały sztab, legendy i tego pseudospecjalista od przygotowania fizycznego. To jest działanie na już. Jakiejkolwiek trwałej poprawy możemy się spodziewać dopiero po zmianie układu właścicielskiego i odsunięciu klanu B. i ich krewnych i znajomych od wpływu na działalność Spółki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To my w ogóle mamy trenera?
Wisła nie gra kompletnie nic. On im rzuca piłkę na treningu i mówi "macie chłopaki i zróbcie sobie gierkę, pyk-pyk-pyk niech piłeczka chodzi"?! Wyjaśni mi też ktoś, co w naszym sztabie robi dziadek Kmiecik? Kogo i czego on ma zamiar uczyć? Kurvva dzisiejszy dzień przechylił czarę goryczy. Wypierd**ć Brzęczek z Błaszczykowskim i całą tą ekipą Dyjów i innych cudaków. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wypierdalaj ....o
Powód: Bo tak.
Ostatnio edytowane przez JacekFan : 30.09.2022 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dla przypomnienia:
https://wislakrakow.com/forum/showpo...1&postcount=19 Za ten post powinienem dostać nagrodę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Brzęczek nie podszedł do zawodników tylko poszedł prosto do szatni.. czekamy na dymisje.
Piłkarze w podzięce usłyszeli gromkie "Pajace" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dobry trener, dobrze robi - dobry przekaz leci dla dobrych chłopaków...
Całkiem poważnie, nie ma ŻADNEGO argumentu, który broni tego paralityka. W ekstraklasie 1/14. A w 2022 roku wygraliśmy 6/27 spotkań. W.O.N ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kto go zwolni? Jest taka sytuacja ze brzeczek jest na szczycie ukladu pokarmowego. Nikt go nie ruszy bo to rodzina. Chyba ze go zabezpieczy dobra odprawa.
Zeby nie bylo, jego trzeba wy.......ic |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślisz że się przejęli? albo partacz zwany trenerem? Zaraz pójdzie na konferencję i powie o niesamowitym pechu, o mega szczęściu Chojniczanki o drobiazgowości arbitra itp itd , że za tydzień z ŁKS pokażemy klasę . Kapitan Łasicki w wywiadzie boi się cokolwiek dosadnie powiedzieć, kto ma więc wstrząsnąć szatnią?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bilasn w 1 lidze 5-2-5 i porazki z Chrobrym, Chojniczanka, Puszcza, Tychami i Stala Rzeszow. To jest ....a nie do obrony.
Jesli nikt tego parodysty nie wy.......i do tego czasu, to cwiczcie na piatek piosenke, na szybko sklecona: SŁUCHAJ JERZY JAK CIE BŁAGA LUD ZŁÓŻ DYMISJĘ, WRESZCIE, K*RWA ZŁÓŻ PRZECIEŻ BRATANEK CIE NIE WYP**RDOLI JAK OGLĄDAM WISŁĘ, TO MNIE SERCE BOLI IDŹ JUŻ, ODEJDŹ, ZOSTAW NAS W SPOKOJU DOŚĆ KOMPROMITACJI, DOŚĆ JUŻ TEGO GNOJU ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moze jak parenascie tysiecy ludzi(jak tyle przyjdzie jeszcze) bedzie go wyzywac to nie wytrzyma.
Istnieje ryzyko ze zostanie dyrektorem sportowym i sprowadzi wiecej Niewiadomskich i Baltow Teoretycznie prezesem jest Nowak. Moglby go zwolnic. Ale czy to malowany prezes i wyznawca Kuby? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Titanic tonie, ale orkiestra gra. Przecież Kuba wujka nie zwolni bo tego amatora nikt nie zatrudni. Chyba ze Boniek do sprzątania willi we Włoszech. Tutaj tylko kibice mogą pomoc. Bojkot aż do wy…. tych szkodników. Będzie chodzić kilkaset osób to ich zaboli. Bo najbardziej panów właścicieli boli ze (o zgrozo) do własnego klubu trzeba dokładać. A nie tylko zatrudniać w nim znajomych i rodzine.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wypierdalaj wstydu oszczędź
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
âPierwsza połowa w naszym wykonaniu była dobra. Powinniśmy objąć prowadzenie. Mieliśmy kilka sytuacji, ale nie wykorzystaliśmy ich. Chojniczanka nie stworzyła w tym okresie praktycznie żadnej okazji. W drugiej połowie po straconej bramce z rzutu karnego wdarło się trochę nerwowości. W końcówce meczu znów zaczęliśmy stwarzać okazje, aż doszliśmy do ostatniej sytuacji - strzału Igora Łasickiego bardzo dobrze obronionego przez Mateusza Kuchtę. Nie pozwoliło nam to wywieźć stąd punktów. Przyjeżdżając do Chojnic mieliśmy zupełnie inne nastawienie. Po pierwszej połowie, gdybyśmy wykorzystali swoje szanse, mogło to zakończyć się inaczej. Gratulacje dla trenera Kafarskiegoâ - powiedział trener Jerzy Brzęczek.
âTo normalne, że porażki przynoszą negatywne emocje, rozczarowanie kibiców. Wiem, że żądają mojej dymisji, ale w emocjach nie będę podejmował decyzji. Musimy wrócić do Krakowa, przedyskutować sprawę i o ewentualnych rezultatach rozmów poinformować na spokojnieâ - dodał. ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Spokojnie kurvva, zaraz się rozkręci.Najważniejsze że są już schematy
|
|