The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2022, 20:35
Dzisiaj mi się przelało - Brzęczek wyp.ier.dalaj.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 16.07.2022, 21:55
A taki był dobry amerykański
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.07.2022, 22:02
Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 16.07.2022, 22:14
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze.
Jak się okazało pieczenie w okolicach odbytu odczuwają klakierzy klaszczący w raczki
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 16.07.2022, 22:19
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
czekamy na koalika
A czego jeszcze nie wiesz? Jurek nigdy nie powinien być trenerem Wisły. To była świadoma kompromitacja od samego początku i byłem jednym z bardzo nielicznych, który był przeciwnikiem wujka Jurka.

Za co przez klakierów i zdrajców byłem niemiłosiernie krytykowany.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.07.2022 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 17.07.2022, 01:36
Panowie, dajmy jeszcze 3-4 mecze spokoju. Jeśli dojdzie napastnik i po 5 kolejkach dalej będzie taki piach, to rozwiązanie samo się będzie narzucało. Pytanie kto podejmie taką decyzję.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Stary 17.07.2022, 09:39
"Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze."

Też tak myślałem jak był tu Apostel a potem jeszcze Łazarek.

Łazarka zwolnili, przyszedł Smuda i otwarłem oczy.

Zdrowia życzę.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 17.07.2022, 09:59
Przecież ja żartowałem. Brzęczka to powinni wy.......ić już dawno.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Stary 17.07.2022, 10:09
A to przepraszam i zdrowia życzę.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 17.07.2022, 10:24
Nic się nie stało, oby jakimś cudem się Brzęczka wyjebało
drozd:
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2022, 12:12
Cytat:
Jeśli dojdzie napastnik i po 5 kolejkach dalej będzie taki piach, to rozwiązanie samo się będzie narzucało. Pytanie kto podejmie taką decyzję.
I tu jest pies pogrzebany - w Wiśle obecnie nikt nie ponosi odpowiedzialności. Tak jak za Cupiała leciał trener i prezes co kilka miesięcy, tak teraz w drugą stronę: Dawid i Jurek zostaną tak długo, jak im się będzie chciało, nawet jak skończymy ten sezon na 10 miejscu. Więc jak za 5 kolejek nadal będzie piach (co chyba nikogo nie zaskoczy), to żadnych zmian nie będzie. Coś tutaj mocno się wypaliło i przestało działać, a niestety ryba psuje się od głowy.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 17.07.2022, 12:27
żeby się wypaliło, musiało by najpierw odpalić
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.07.2022, 16:17
Brzeczek nie zbudowal nic w zeszlym sezonie. Zenuaca srednia slaby trener.
Wiec co? Niech bedzie trenerek i specem od sprowadzania zawodnikow. Co moze pojsc nie tak...
Poczekam se do 5 kolejki z ocena
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Od: 06.2011

Stary 19.07.2022, 09:30
Zapomnijcie o ostatnim sezonie i wyczynach Jurka,
Teraz gdy dostał więcej władzy i drużyna będzie jego autorskim pomysłem nic nie będzie w stanie go wybronić poza punktami. Potrzebna jest jasna deklaracja jakie jest minimum które ma osiągnąć drużyna do końca rundy, któryś pismak powinien przycisnąć prezesa i 2szyscy powinniśmy to usłyszeć bez .......enia i lawirowania. Jak się nie uda to żegnamy prezesa i trenera
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.07.2022, 09:32
Błąd ze go nie yjebali po zenadzie z zeszlego sezonu. Teraz zmarnuje kilka kolejek, moze go wyjebia , przyjdzie nastepny trener i bedzie mowil ze to nie on przygotowal druzyne do sezonu itd. Wedlug mnie juz jestesmy w ciemnej dupie...
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.07.2022, 09:36
Jeśli do 10 kolejki nie ogarnie drużyny to do wyjebania natychmiastowego. nie możemy sobie pozwolić na stratę kolejnego sezonu.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 10:08
Cytat:
Zapomnijcie o ostatnim sezonie i wyczynach Jurka,
Teraz gdy dostał więcej władzy i drużyna będzie jego autorskim pomysłem nic nie będzie w stanie go wybronić poza punktami.
A słyszałeś już gdzieś to:

- I liga jest inna
- I liga jest trudna
- piłkarze muszą się nauczyć gry w I lidze
- mamy nowy zespół, który musi się zgrać

I ogólnie nie deklarujemy, że gramy o awans, po prostu gramy.

Czyli już jest piękne lądowanko pod dupę Brzęczka w razie niepowodzeń stworzone.
drozd:
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 19.07.2022, 10:09
skonczce juz z retoryka wywalania brzeczka bo to jest nierealne , wiec po raz pierwszy chyba w hisstorii forum , temat 'trenerski' musi miec troche inny koncept
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Stary 19.07.2022, 10:24
Mimo wszystko ciężko uwierzyć że Jurek jest tak słabym trenerem jak jego wyniki w Wiśle, drużyna jest budowana praktycznie od podstaw, skład nie jest jeszcze kompletny.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.07.2022, 10:39
A przez ostatnie pół roku co robił Brzęczek, że niby zaczyna od nowa. Czy w którymkolwiek meczu widać było jego trenerską rękę? Nie liczę chaosu i braku pomysłu...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Stary 19.07.2022, 10:54
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A słyszałeś już gdzieś to:

- I liga jest inna
- I liga jest trudna
- piłkarze muszą się nauczyć gry w I lidze
- mamy nowy zespół, który musi się zgrać

I ogólnie nie deklarujemy, że gramy o awans, po prostu gramy.

Czyli już jest piękne lądowanko pod dupę Brzęczka w razie niepowodzeń stworzone.
Miejsce barażowe na koniec sezonu to jest ich cel minimum i o tym wszyscy wiemy, nik nie musi o tym mówić.Nie jestem adwokatem Jurka ale dla mnie to co mówi to jest ściąganie presji z zawodników, mamy sporo młodych chłopaków i Brzęczek taką gadką skupia uwagę na sobie i odciąża zawodników
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.07.2022, 11:53
A może zamiast wiecznie ściągać presję z zawodników zacząć ich z ta presją oswajać.Wpajać im że to naturalne jeśli chcą coś w piłce osiągnąć.No chyba że ne chcą.Zależy im na cieplutkim ....idołku żeby na leasing starczało i jakoś się to życie przeżyje
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.07.2022, 12:15
Ale co to za pieprzenie... Presja? To jest problem? G... prawda. Problemem jest przeświadczenie że lepiej nie ryzykować, grać na alibii bo wtedy nikt się nie będzie czepiał. Celem grać tak żeby nic nie spieprzyć. Skoro nikt nie wymaga wygrywania to nikt nie myśli o strzelaniu bramek tylko żeby pozbyć się piłki i mieć czyste rączki.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.07.2022, 13:23
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Jeśli do 10 kolejki nie ogarnie drużyny to do wyjebania natychmiastowego. nie możemy sobie pozwolić na stratę kolejnego sezonu.
Żadnego czekania do 10-ej kolejki.
To juz po 2-3 powinno sie zrobić,patrząc przez pryzmat poprzednich kilkanastu w których nie odnieslismy zwycięstwa ,a nasz poziom sportowy jest coraz gorszy.W zeszłym sezonie tak mówilismy i tłumaczylismy niepwodzenia z kolejki na kolejke,a do czego to doprowadziło.... sami wiemy.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.07.2022, 13:27
Prawda jest taka że Brzęczek nie ogarnął samych treningów w zeszłym sezonie.To teraz jak mu okrojono sztab,wymieniono lepszych asystentów na słabych i dołożono obowiązków dyrektorskich i menadżerskich ma to niby ogarnąć lepiej?Gdzie tu logika? No chyba że treningi układa i prowadzi Sobol a Jurek coś tam czasem z boku krzyknie i wskoczy w garniak w czasie meczu
Ostatnio edytowane przez krysztal : 19.07.2022 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 19.07.2022, 13:34
dajcie juz spokoj z tym sobolem , bo to kolejny mit niezweryfikowany wylacznie dlatego ze jeszcze nie dostal lejców we wlasne rece
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Stary 19.07.2022, 13:38
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale co to za pieprzenie... Presja? To jest problem? G... prawda. Problemem jest przeświadczenie że lepiej nie ryzykować, grać na alibii bo wtedy nikt się nie będzie czepiał. Celem grać tak żeby nic nie spieprzyć. Skoro nikt nie wymaga wygrywania to nikt nie myśli o strzelaniu bramek tylko żeby pozbyć się piłki i mieć czyste rączki.
Nie pisze że presja to problem, tylko dlaczego Brzęczek gada to co gada. Zeszły sezon to temat zamknięty, prezes został, trener został, nic z tym nie zrobimy. Nie wiem jak będzie, ale mamy kilku nowych zawodników na których liczę i myślę że oni nie mają zamiaru odcinać kuponów i grać na alibi
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2022, 13:41
qaro napisał(a):Wyświetl post
Nie pisze że presja to problem, tylko dlaczego Brzęczek gada to co gada. Zeszły sezon to temat zamknięty, prezes został, trener został, nic z tym nie zrobimy. Nie wiem jak będzie, ale mamy kilku nowych zawodników na których liczę i myślę że oni nie mają zamiaru odcinać kuponów i grać na alibi
no to w końcu ściąga z nich tą presje czy nie?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2022, 14:13
Cytat:
A może zamiast wiecznie ściągać presję z zawodników zacząć ich z ta presją oswajać.Wpajać im że to naturalne jeśli chcą coś w piłce osiągnąć.No chyba że ne chcą.Zależy im na cieplutkim ....idołku żeby na leasing starczało i jakoś się to życie przeżyje
W tamtym sezonie jak na koniec usłyszeli, że ostatnie 7 kolejek to co mecz to dla Wisły finał, to tak się zesrali, ze co raz gorzej grali

No włąśnie, najpierw się nie nauczyli grać pod presją, to jak przyszło pod nią grać to się totalnie wykoleili.

Abstrahując od wyników, bo to jest sport więc ciężko coś z góry założyć ale sam styl gry jeśli jest denny, to znaczy, że coś jest nie tak, w klubie, z zarządem, z trenerem, z piłkarzami. I to nie wynik z Sandecją boli ale styl gry. Można póki co się jeszcze oszukiwać, ze to się zmieni bo skłąd musi się trochę zgrać. Ale podejrzewam, że dalej znajdą sie inne wymówki. A efektó jakichkolwiek pracy Brzęczka nie ma nadal.
drozd:
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 19.07.2022, 17:35
qaro napisał(a):Wyświetl post
Miejsce barażowe na koniec sezonu to jest ich cel minimum i o tym wszyscy wiemy, nik nie musi o tym mówić.Nie jestem adwokatem Jurka ale dla mnie to co mówi to jest ściąganie presji z zawodników, mamy sporo młodych chłopaków i Brzęczek taką gadką skupia uwagę na sobie i odciąża zawodników
Dla mnie to to są brednie B żeby odciągnąć uwagę od swojego nieudacznictwa i niewiedzy, a nie ściąganie jakiejś presji z kogoś. Gdyby trenował dobrze to kopacze czuliby się mocni, grali i rozwalali rywali albo czasem przegrywali, ale w taki sposób że po tym schodziliby z boiska z podniesioną głową. No i każdy by widział, że cała drużyna dobrze pracuje na boisku i każdy z osobna robi jakiś progres np. Gruszka nauczył się dośrodkowywać albo Starzyński się wzmocnił i potrafi powalczyć fizycznie itp. itd.
Tymczasem jednak źle trenowane grajki wychodzą na boisko, wiedzą, że są kiepscy, i od 1 minuty boisko to potwierdza, zaczynają się trząść nogi itd.
Trzeba dobrze-mądrze pracować, a nie pierd.. 3 po 3, pardon - zdejmować presję w wywiadach i na konferencjach. Nikt tu nigdy nie zrobi grama progresu dzięki opowiadaniu bajek przez trenera.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów