|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj mi się przelało - Brzęczek wyp.ier.dalaj.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
A taki był dobry amerykański
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A czego jeszcze nie wiesz? Jurek nigdy nie powinien być trenerem Wisły. To była świadoma kompromitacja od samego początku i byłem jednym z bardzo nielicznych, który był przeciwnikiem wujka Jurka.
Za co przez klakierów i zdrajców byłem niemiłosiernie krytykowany.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.07.2022 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, dajmy jeszcze 3-4 mecze spokoju. Jeśli dojdzie napastnik i po 5 kolejkach dalej będzie taki piach, to rozwiązanie samo się będzie narzucało. Pytanie kto podejmie taką decyzję.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
"Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze."
Też tak myślałem jak był tu Apostel a potem jeszcze Łazarek. Łazarka zwolnili, przyszedł Smuda i otwarłem oczy. Zdrowia życzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież ja żartowałem. Brzęczka to powinni wy.......ić już dawno.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A to przepraszam i zdrowia życzę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic się nie stało, oby jakimś cudem się Brzęczka wyjebało
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
żeby się wypaliło, musiało by najpierw odpalić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Brzeczek nie zbudowal nic w zeszlym sezonie. Zenuaca srednia slaby trener.
Wiec co? Niech bedzie trenerek i specem od sprowadzania zawodnikow. Co moze pojsc nie tak... Poczekam se do 5 kolejki z ocena |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zapomnijcie o ostatnim sezonie i wyczynach Jurka,
Teraz gdy dostał więcej władzy i drużyna będzie jego autorskim pomysłem nic nie będzie w stanie go wybronić poza punktami. Potrzebna jest jasna deklaracja jakie jest minimum które ma osiągnąć drużyna do końca rundy, któryś pismak powinien przycisnąć prezesa i 2szyscy powinniśmy to usłyszeć bez .......enia i lawirowania. Jak się nie uda to żegnamy prezesa i trenera |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Błąd ze go nie yjebali po zenadzie z zeszlego sezonu. Teraz zmarnuje kilka kolejek, moze go wyjebia , przyjdzie nastepny trener i bedzie mowil ze to nie on przygotowal druzyne do sezonu itd. Wedlug mnie juz jestesmy w ciemnej dupie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli do 10 kolejki nie ogarnie drużyny to do wyjebania natychmiastowego. nie możemy sobie pozwolić na stratę kolejnego sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
- I liga jest inna - I liga jest trudna - piłkarze muszą się nauczyć gry w I lidze - mamy nowy zespół, który musi się zgrać I ogólnie nie deklarujemy, że gramy o awans, po prostu gramy. Czyli już jest piękne lądowanko pod dupę Brzęczka w razie niepowodzeń stworzone. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
skonczce juz z retoryka wywalania brzeczka bo to jest nierealne , wiec po raz pierwszy chyba w hisstorii forum , temat 'trenerski' musi miec troche inny koncept
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mimo wszystko ciężko uwierzyć że Jurek jest tak słabym trenerem jak jego wyniki w Wiśle, drużyna jest budowana praktycznie od podstaw, skład nie jest jeszcze kompletny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A przez ostatnie pół roku co robił Brzęczek, że niby zaczyna od nowa. Czy w którymkolwiek meczu widać było jego trenerską rękę? Nie liczę chaosu i braku pomysłu...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A może zamiast wiecznie ściągać presję z zawodników zacząć ich z ta presją oswajać.Wpajać im że to naturalne jeśli chcą coś w piłce osiągnąć.No chyba że ne chcą.Zależy im na cieplutkim ....idołku żeby na leasing starczało i jakoś się to życie przeżyje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale co to za pieprzenie... Presja? To jest problem? G... prawda. Problemem jest przeświadczenie że lepiej nie ryzykować, grać na alibii bo wtedy nikt się nie będzie czepiał. Celem grać tak żeby nic nie spieprzyć. Skoro nikt nie wymaga wygrywania to nikt nie myśli o strzelaniu bramek tylko żeby pozbyć się piłki i mieć czyste rączki.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
To juz po 2-3 powinno sie zrobić,patrząc przez pryzmat poprzednich kilkanastu w których nie odnieslismy zwycięstwa ,a nasz poziom sportowy jest coraz gorszy.W zeszłym sezonie tak mówilismy i tłumaczylismy niepwodzenia z kolejki na kolejke,a do czego to doprowadziło.... sami wiemy. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Prawda jest taka że Brzęczek nie ogarnął samych treningów w zeszłym sezonie.To teraz jak mu okrojono sztab,wymieniono lepszych asystentów na słabych i dołożono obowiązków dyrektorskich i menadżerskich ma to niby ogarnąć lepiej?Gdzie tu logika? No chyba że treningi układa i prowadzi Sobol a Jurek coś tam czasem z boku krzyknie i wskoczy w garniak w czasie meczu
Ostatnio edytowane przez krysztal : 19.07.2022 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dajcie juz spokoj z tym sobolem , bo to kolejny mit niezweryfikowany wylacznie dlatego ze jeszcze nie dostal lejców we wlasne rece
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
No włąśnie, najpierw się nie nauczyli grać pod presją, to jak przyszło pod nią grać to się totalnie wykoleili. Abstrahując od wyników, bo to jest sport więc ciężko coś z góry założyć ale sam styl gry jeśli jest denny, to znaczy, że coś jest nie tak, w klubie, z zarządem, z trenerem, z piłkarzami. I to nie wynik z Sandecją boli ale styl gry. Można póki co się jeszcze oszukiwać, ze to się zmieni bo skłąd musi się trochę zgrać. Ale podejrzewam, że dalej znajdą sie inne wymówki. A efektó jakichkolwiek pracy Brzęczka nie ma nadal. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Tymczasem jednak źle trenowane grajki wychodzą na boisko, wiedzą, że są kiepscy, i od 1 minuty boisko to potwierdza, zaczynają się trząść nogi itd. Trzeba dobrze-mądrze pracować, a nie pierd.. 3 po 3, pardon - zdejmować presję w wywiadach i na konferencjach. Nikt tu nigdy nie zrobi grama progresu dzięki opowiadaniu bajek przez trenera. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|