|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Witam, borykam się z problemem swędzącej głowy juz od kilku tygodniu i szukam jakiegoś sposoby na pozbycie sie tego nieprzyjemnego uczucia bo oszaleć można. Drapię sie w pracy i nie mam już siły tłumaczyc wszystkim że to choroba a nie tak jak poszły plotki ze się nie myję. Dermatolog w moim miescie przepisał mi kilka środków, szamponów a nawet tabletek, lecz nic nie przyniosło stałej ulgi. Zacząłem więc czytać o prostych naturalnych sposobach na choroby skóry i wpadł mi w ręce olej kokosowy rafinowany
w tym sklepie wszystko ładnie opisane na różnych stronach w internecie również. Ale czy to na prawdę podziała ? z jednej strony nie jest to za drogie wiec jedynie bede musiał czekać az mi to przyślą, a z drugiej strony nie wiem czy warto wgl tego próbować czy może coś innego zastosować. Proszę o pomoc! Pozdrawiam Leszek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Ale że Ci się chciało czekać od marca żeby zamieścić tu reklame oleju kokosowego rafinowanego na świąd głowy to szacunek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Obłożenie świeżym gnojem będzie da sto razy lepszy efekt. Tylko uważaj z dawkowaniem i pamiętaj aby obornik nakładać na skórę głowy wyłącznie w lateksowych rękawiczkach.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Moim zdaniem taki olej niewiele daje
naprawdę. Jak olej może dać cokolwiek? Aloes ma jeszcze udowodnione właściwości łagodzące, takie pewne. Ale olej? Nie wierzę...![]()
Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku.
(czy coś) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co tu sie podziało na tem forum....
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2020
Offline |
|
|
Hehe. Dobre.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2020
Offline |
|
|
Drogi Leszku. Cieszymy się, że głowa Cię już nie swędzi, dzięki zastosowaniu oleju kokosowego
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mnie pomogło. Dziękuje.
![]()
alejasienieznam