The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2019, 20:16
Tak, sprawdzone.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.01.2019, 20:56
Niestety takimi sytuacjami klub strzela sobie ,,samobója" ponieważ oficjalna strona to powinno być wiarygodne źródło informacyjne aktualizowane na bieżąco. Są pewnie osoby co by sobie taki karnet zakupiły, a nie mają KK i nie wiedzą, że mogą wyrobić przez internet. Teoretycznie będą czekać aż pojawią się w Krakowie, ale w międzyczasie może im się odechcieć zakup takiego karnetu z różnych przyczyn.

Tak samo jak na TT ktoś wspomniał, że można osobiście w Strefie Kibica za dopłatą 15 zł. kupić bilet na inny sektor posiadając karnet. Też wypadałoby to sprawdzić w jakiś sposób bo może kogoś to przekona do zakupu i zawsze to parę-paręnaście-parędziesiąt-pareset szt. karnetów więcej.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 29.01.2019, 23:15
Pierwsza opcja sprawdzona Nawet prezes Wisłocki podał dalej informację wislakrakow.com
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.01.2019, 14:01
Panowie, mam problem.

Chciałem kupić karnet dziewczynie, ale... nie mam dziewczyny
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 30.01.2019, 14:05
Urzekła mnie twoja historia.

Kup dla mamy.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.01.2019, 14:21
Sami napisał(a):Wyświetl post
Panowie, mam problem.

Chciałem kupić karnet dziewczynie, ale... nie mam dziewczyny
kup sobie karnet, może spotkasz taką na stadionie?

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Stary 30.01.2019, 16:39
Dla siebie już kupiłem
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
Odpowiedz cytując
FanFanów
Junior Member

Od: 01.2019

Stary 30.01.2019, 17:31
U mnie również zakupione
Aplikacje randkowe to sposób dzięki któremu ponzasz ukochaną połówkę.
Odpowiedz cytując
nattxvi
Junior Member

Stary 30.01.2019, 18:45
Hejka który sektor najlepiej wybrać, żeby było "bezpiecznie" I przypadkiem w ryj nie dostać?��
Odpowiedz cytując
nattxvi
Junior Member

Stary 30.01.2019, 18:46
Elendil napisał(a):Wyświetl post
chcę wyrobić dziewczynie KK i kupić jej karnet. Niby na fb TWSD napisano, że można to zrobć online, a po wejściu na bilety.wisla.krakow.pl, w dziale o karcie kibica, jak byk jest napisane, ze trzeba to zrobić osobiście. Moje pytanie: czy ktoś faktycznie wyrabiał KK przez neta?
Ja wyrobiłam online, karta była aktywna po 48h jakoś a po tygodniu przyszła poczta
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.01.2019, 18:53
nattxvi napisał(a):Wyświetl post
Hejka który sektor najlepiej wybrać, żeby było "bezpiecznie" I przypadkiem w ryj nie dostać?��
Wszędzie jest bezpiecznie, najlepszy widok podczas meczu jest wzdłuż boiska, sektor E

Pozdrawiam

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.01.2019, 19:22
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Wszędzie jest bezpiecznie, najlepszy widok podczas meczu jest wzdłuż boiska, sektor E

Pozdrawiam
W zasadzie to E z trybuną główna (A,H) są bliźniacze i tak samo widać .Poza jednym małym szczegółem Gdy mecz jest w dzień na większej części trybuny E kiepsko widać przez słońce oślepiające
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 30.01.2019, 22:48
Odkupię bon na karnet na górę d.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.01.2019, 23:09
Q13SON napisał(a):Wyświetl post
Odkupię bon na karnet na górę d.
Nie ma czegoś takiego. Bon masz na kategorie cenowa.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Stary 31.01.2019, 21:41
Ma ktoś jakieś statystyki ile w poprzednich rundach sprzedawano karnetów? Im więcej rund w tył, tym lepiej.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.01.2019, 22:22
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś jakieś statystyki ile w poprzednich rundach sprzedawano karnetów? Im więcej rund w tył, tym lepiej.
Klub się danymi nie chwalił .. bo nie miał czym .
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.02.2019, 10:13
W poprzedni weekend pękło 5 tysięcy, dzisaij będzie spokojnie ponad 7500, więc nadal schodzi 500 na dobę. Zobaczmy jak w ten weekend, bo w poprzedni strefa była zamknięta.
Ale nawet jeśli po prostu utrzymamy takie tempo to zostanie 10 dni (nie licząc weekendów) i dzień meczowy. To już daje ok 13 000 karnetów. Jak do tego dodamy weekendy + boom przed pierwszym meczem to raczej o rekord spokojnie możemy się pobić jeszcez przed pierwszym meczem na Reymonta.

Teraz żeby się dogadali jeszcze z Ultrasami, bo drugi i trzeci mecz u siebie to legia i żydy. Ciężko sobie wyobrazić takie mecze bez oprawy czy zorganizowanego dopingu. Bo na coś sensownego na wyjeździe z Górnikiem to raczej już nie ma co liczyć.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 01.02.2019, 10:32
Szkoda że klub nie podaje licznika ile zeszło karnetów. Ale liczby fajne, co lepsze miejsca na E widzę już pozajmowane oby tempo było w miarę zachowane, gdybyśmy dobili do 10 tys karnetów to byłby mega wynik. Doliczając jakieś 5 tys biletowiczów na meczu, to dawałoby nam jakieś ok 15 tys kibiców, co byłoby wynikiem co najmniej dobrym (oczywiście nie licząc meczów TOP).
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.02.2019, 12:44
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że klub nie podaje licznika ile zeszło karnetów. Ale liczby fajne, co lepsze miejsca na E widzę już pozajmowane oby tempo było w miarę zachowane, gdybyśmy dobili do 10 tys karnetów to byłby mega wynik. Doliczając jakieś 5 tys biletowiczów na meczu, to dawałoby nam jakieś ok 15 tys kibiców, co byłoby wynikiem co najmniej dobrym (oczywiście nie licząc meczów TOP).
Jak Ty sprawdzasz ile biletów zeszło na poszczególne trybuny? Ja po kupnie karnetu całorocznego mam zablokowana opcje zakupu karnetu i przeglądania sektorów.
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.02.2019, 12:50
Ja kupiłem na rundę i mogę wciąż podglądać sektory.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 01.02.2019, 13:34
Gercu napisał(a):Wyświetl post
Ja kupiłem na rundę i mogę wciąż podglądać sektory.
W takim razie sezonowi są wykluczeni albo ja mam jakiś błąd.
Odpowiedz cytując
sebi
Member

Stary 01.02.2019, 16:28. Karnet F
Mam pytanie. Z żoną kupujemy karnety na sektor rodzinny (mamy KK). Dziecko ma 4 lata i nie ma KK. Chcemy żeby miało ono własne siedzenie. Czy do zakupienia karnetu dla dziecka jestem zmuszony do wyrobienia KK? Czy ten karnet kosztuje 10zł, jak gdzieś mi się udało doczytać?
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Stary 01.02.2019, 18:06
Dziecko do 6 lat nie musi mieć karty kibica i karnet dla takiego dzieciaka kosztuje chyba 8zł.
Odpowiedz cytując
sebi
Member

Stary 01.02.2019, 21:57
Sami napisał(a):Wyświetl post
Dziecko do 6 lat nie musi mieć karty kibica i karnet dla takiego dzieciaka kosztuje chyba 8zł.
Tylko nie mogę dojść w którym momencie jest opcja zakupu takiego karnetu.
Odpowiedz cytując
Tomy
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2003

Stary 02.02.2019, 13:19
sebi napisał(a):Wyświetl post
Tylko nie mogę dojść w którym momencie jest opcja zakupu takiego karnetu.
Ja przez neta nie miałem takiej opcji aby dzieciom dokupić karnet. W strefie kibica 10-latce musiałem wyrobić KK aby kupić karnet. 4-latek bez KK - wchodzi za darmo ale nie ma swojego miejsca.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.02.2019, 14:41
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
W poprzedni weekend pękło 5 tysięcy, dzisaij będzie spokojnie ponad 7500, więc nadal schodzi 500 na dobę. Zobaczmy jak w ten weekend, bo w poprzedni strefa była zamknięta.
Ale nawet jeśli po prostu utrzymamy takie tempo to zostanie 10 dni (nie licząc weekendów) i dzień meczowy. To już daje ok 13 000 karnetów. Jak do tego dodamy weekendy + boom przed pierwszym meczem to raczej o rekord spokojnie możemy się pobić jeszcez przed pierwszym meczem na Reymonta.

Teraz żeby się dogadali jeszcze z Ultrasami, bo drugi i trzeci mecz u siebie to legia i żydy. Ciężko sobie wyobrazić takie mecze bez oprawy czy zorganizowanego dopingu. Bo na coś sensownego na wyjeździe z Górnikiem to raczej już nie ma co liczyć.
Sprzedaż lekko przyspieszyła, dzisiaj będzie 9000. Zostało 14 dni i 7000 do pobicia rekordu. Czyli równe 500 dziennie. Wystarczy utrzymać aktualne tempo
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.02.2019, 14:54
Nawet jak nie będzie rekordu Polski, to na pewno padnie rekord klubowy. Też nie byle co
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Stary 03.02.2019, 15:37
No oby, 10 722 karnety (wiosna 2012) to nasz rekord. Tak więc jeszcze te 2,5 - 3k. brakuje (bo nie wiadomo skąd się dziś te 400 szt. wzięło). Wtedy co prawda nie było bonów, ani sezonowych ale to już takie czepianie.

Aczkolwiek też wtedy nie było można kupować biletów przez internet. Tak więc powiedzmy, że się to równoważy.
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 03.02.2019 o godz. 15:40.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.02.2019, 15:45
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
No oby, 10 722 karnety (wiosna 2012) to nasz rekord. Tak więc jeszcze te 2,5 - 3k. brakuje (bo nie wiadomo skąd się dziś te 400 szt. wzięło). Wtedy co prawda nie było bonów, ani sezonowych ale to już takie czepianie.
Właśnie, nie rozumiem tego deprocjonowania karnetów całorocznych. Czy ludzie, którzy mają karnety na rundę jesienną i wiosenną mieliby się nie liczyć? Tak nielogiczne rozumować mogą chyba tylko przeciwnicy Wisły
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Stary 03.02.2019, 16:11
Chodzi o to, że jak ktoś kto normalnie kupił sezonowy (sam taki posiadam) to gdyby nie było takiej możliwości i do dyspozycji na początku sezonu były tylko karnety na jesień to nie znaczy, że na wiosnę na 100% by kupił. Z różnych przyczyn mógłby tego nie zrobić (brak chęci, brak pieniędzy, brak możliwości chodzenia wiosną itp.).

I nie twierdzę, że się nie powinni liczyć bo jak najbardziej powinni (w końcu mają opłacony karnet) tylko tak z szerszej perspektywy nie jest to 1 do 1. Równie dobrze może dla kogoś nieopłacalna jest cena dwóch karnetów jesień+wiosna, a cena sezonowego (który jest tańszy niż kupowanie osobno) już tak. Takie luźne rozważania.

PS: Od przyszłego sezonu sprzedajmy 11k sezonowych i po kłopocie.
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 03.02.2019 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów