|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ostatnim meczem który jeszcze emocjonował kibiców był wg mnie ostatni z Zagłębiem Lubin. Przed Arka wypłynęło tyle negatywnych komentarzy informacji że kibice nie potrafią żyć spotkaniem .. Osobiście nie oglądałem spotkania, ale remis brałem w ciemno przed spotkaniem i raczej rozczarowania nie możemy czuć (po relacji znajomych ). |
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Trochę szkoda tych dwóch punktów, ale patrząc na drugą połowę to trzeba się cieszyć z tego 1. Myślę, że Jagiellonia mogła nas trochę zlekceważyć i to dla nich źle się skończyło w I połowie. W drugiej już był inny obraz gry.
Moim zdaniem na plus pokazał się Lis, który miał kilka udanych interwencji. Faktycznie może z czasem wskoczy na stałe poziom wyżej. Co do frekwencji. Prawie 14 tys. nie jest złym wynikiem, ale w obecnej sytuacji klubu byłoby fajnie jakby jednak kibice bardziej się zmotywowali. Może będzie tak na Lechu, aczkolwiek termin jest trochę niefortunny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pierwsza połowa przewaga Jagi ale bramki nasze. Druga połowa wyszliśmy na boisko około 85 minuty, wcześniej nie było nas a Jaga robiła co chciała.Obrona tragiczna. Wasyl wolny Bartkowski zdechł około 50 minuty.Arsenić sporo błędów.
Co się dzieje z Kortem? Pierwsza połowa dobra w drugiej statysta na boisku.Jakub Bartosz wszedł i............. jakbyśmy grali jednego zawodnika mniej. Zmiana tragiczna. Ogólnie cenny punkt , chociaż po pierwszej połowie lekki niedosyt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kolar bardzo ładnie się pokazał, ma czucie piłki w polu karnym. Widać że pierwsza bramka wiele mu dała.
Remis to dobry wynik, nasi piłkarze pięknie walczyli. W pierwszej połowie po dwóch gongach Jagiellonia nie istniała, dopiero w szatni się ogarnęli. Ewidentnie dopisali sobie trzy punkty przed meczem. Szkoda że strzał Ondraska nie wpadł, po nim Jagiellonia była już nastawiona bardziej na wywiezienie remisu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.12.2018 o godz. 12:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pierwszy raz w tym sezonie mogliśmy przejść z wyniku 2:0 do 2:5 i nikt nie mógłby mieć pretensji. Pierwsza połowa z gry de facto na remis, nam się mocno poszczescilo, w drugiej natomiast totalna dominacja Jagi. Brawo dla Lisa i Kolara.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Myślę że remis jest sprawiedliwym wynikiem. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
kurde ale był moment że poczułem sie jak w Nikozji
na szczęście Lis wyczyniał cuda w bramcebtw czy on kiedys zacznie te piłki łapać ? refleks ma genialny i wybrania cuda , ale tu wybijanie przed siebie w końcu chłopaka zgubi ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w drugiej połowie Nas nie bylo. Brawa dla Lisa, brawa dla Plewki, brawa dla Kolara, Ondraszka i Baszy.
Fatalny mecz Kostala, jakby glowa byl gdzie indziej. Kolejny bardzo slaby mecz Bartkowskiego ale przede wszystkim katastrofalne zmiany. Bartosz wchodzi i wyglada po jednej akcji jakby nie dość że nie czuł piłki, to był zajechany. Alen S.......ić cały czas gra swoje czyli .......i. Brożek jak dostał pierwszą piłke na dobieg, wyglądał jakby zapomniał jak sie biega, akcja z Klemenzem na koniec co go skasowal ciałem też wygladała jak starcie na orliku pomiedzy stary wyjadaczem ktory nie gra juz X lat a mlodym jurnym drwalem. Paweł wieku nie przeskoczy, ale i tak szacunek ze mu się chce. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli w pierwszej rundzie gry na tym poziomie poprawiłby wszystkie swoje defekty to byłby ewenement . Dużo od niego wymagamy bo swoje kosztował ale i tak wg mnie rozwija się prawidłowo .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ostatnio takie coś co miało miejsce między 45 a 75 minutą widziałem we wronkach jak Buchalika nam obijali (a Wy pisaliście, że to piękne robinsonady). Dawno takiej dominacji przeciwnika nie widziałem.
Jestem trochę zawiedziony, bo przecież apetyt przy 2:0 wzrósł. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miał łapać silnie bite z małej odległości piłki? Który niby bramkarz tak robi?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jest taki jeden - Wielki Bo z Supa Strikas.
http://pl.supastrikas.wikia.com/wiki/Wielki_Bo |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Nie oglądałem spotkania z Miedzią i muszę powiedzieć, ze naprawdę dobre wrażenie zrobił na mnie Plewka. Zawsze podchodzę z dystansem do chwalenia młodych, bo wiadomo, że trudno u nich o stabilizację, ale tym razem trudno przejść koło tego obojętnie. Nie boi się brać na siebie ciężaru gry, wszędzie go pełno, pewność siebie taka jak u starego wygi. W drugiej połowie trochę zgasł, podobnie jak cały zespół, ale to może kiedyś być kawał piłkarza. Nie przypominam sobie, kiedy ostatni raz młody zawodnik zrobił na mnie takie wrażenie. Tak trzymaj Patryk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja widząc mecz dopiero z powtórki muszę powiedzieć że zaliczył pozytywne spotkanie. To co się rzuca w oczy to fakt że lepiej czuje się w ofensywie oraz że brakuje mu pewności siebie . Miał 2-3 rajdy w których rywale zatrzymywali go dopiero faulem. Przyneiekszej pewności siebie częściej powinien decydować się na takie zagrania. Stylem mi trochę Zielińskiego przypomina (wersje klubowa, nie kadrowa). Myślę również że stawianie go na pozycji nr 6 to robienie mu krzywdy . Nie ma warunków na te pozycję . Na 8 zdecydowanie lepiej wygadał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na mnie też zrobił bardzo pozytywne wrażenie. Nieprzypadkowo to on od początku dostawał minuty w tym sezonie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
popieram powyższe posty
a i widze że a'propos mojego posta o Lisie , jakies podśmiechujki sie zaczęły, faktem jest że remis nam uratował w tym meczu a odbite strzały były bardoz mocne , więc nie czepiałbym się , ale w perspektywie całego sezonu , nie zaprzeczycie że można już zaobserwować taka prawidłowość ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na 18 kolejek zagrał może 3 mecze dobre....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() kto ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Lis z Pietrzakiem i Kolarem w 11 kolejki, a tu ktoś narzeka.
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie na te trójke napewno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Taaaak?
![]()
![]() ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aj, tam zaraz narzekam
![]() wystarczy inaczej Bolda użyć: