|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mączyńskiego już dopadła gra w rezerwach
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W niedzielę mecz o lidera.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Założę się z tobą o każdą sumę, że siódmego miejsca nie będzie
![]() ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W niedzielę to zagra cała Polska o lidera a Wisła pokona krawaciarzy i to będą pamiętne wybory.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Niestety mieszkam za granica wiec mecz mam mozliwosc obejzenia jedynie w TV, niestety... wyjazd firmowy sprawia, ze przepadnie mi mecz + wszystkie nastepne powtorki :( Znacie jakies strony gdzie mozna zobaczyc cale powtorki meczw i/lub moze ktos nagrywa? z gory dzieki ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
a powtorki najlepiej na fb lub zmien vpn i wtedy na ekstraklasa.org ogladniesz ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawy mecz ze wzgledu na trybuny ale reszta to ekstraklasa. Wygra druzyna, ktora sprezentuje mniej sytuacji dla druzyny przeciwnej.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Denerwuje mnie to jeżdżenie po Carlitosie. Bez niego moglibyśmy teraz grać w 1. lidze. legła dała mu kilka razy więcej, to przeszedł tam. Proste. Nie można go winić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A nie denerwuje Cię jego nagła i niespodziewana miłość do klubu z Warszawy? Czyim kibicem Ty jesteś?
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
ja .......e, ludzie coraz glupsi są. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kolego fqqs, nie ważne jaki jesteś, ważne jak skończysz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
.Tak przy okazji, to wygwizdanie Dolhy przez C jest jednym z moim najprzyjemniejszych wspomnień z Reymonta. ![]()
rrr
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Przestroga życiowa
"Jeśli nie chcesz zaznać życiowej tragedii Nie zostawiaj Wisły dla jakiejś tam Legii. " Jakie to prawdziwe |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejny mecz przed ktorym zbytnio nie trzeba mobilizowac naszych pilkarzy. Mysle, ze przerwa reprezentacyjna i wygrane derby pomoga im w rozegraniu dobrego meczu w warszawie. My jestesmy najlepsza druzyna jezeli chodzi atak pozycyjny, Legia najlepiej radzi sobie przy stałych fragmentach gry, tutaj beda dla nas najwiekszym zagrozeniem. Tak wiec jedziemy tam zagrac swoje i osiagnac dobry rezultat na ktory na pewno nas stac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jest 0-2 dla zwierząt. Niestety zwierzęta są lepsze w każdym aspekcie, szybsi i bardziej wybiegani. Do tego znacznie lepiej ustawieni. Sa Pinto przeczytał Stolarczyka. Po meczu niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Do tego kompromitujące wpuszczenie piłki między nogami Lisa i jest 0-2. Acha, nie czarujmy się też bo Legia ma lepszych piłkarzy i to dużo daje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.10.2018 o godz. 17:42.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
legia nas po prostu osmiesza i kpi sobie z tych pilkarzykow .....ciekawe przeciwko czemu Oni znowu wyszli na to boisko , znowu kasa ? czy jakas inna obraza ? po prostu az przykro patrzyc na to
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grają jak umieją. Większość naszych piłkarzy rozgrywa sezon życia, ale poza nim szału nie było. Są po prostu słabsi.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasi ruszają się jak wóz z węglem, nie wiem co robili w trakcie przerwy na reprezentację...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Coz, trafilismy na lepszych. Chyba mozemy liczyc tylko na zmeczenie Legii.
No i moze by tak za Korta Wojciechowskiego. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bez jaj cały czas mam w głowie ze my walczymy o utrzymanie i jak najlepsza pozycje w tabeli na koniec sezonu a oni grają o mistrza. Pierwsza bramka ustawiła mecz ale mam nadzieje ze po przerwie przynajmniej coś pokażą bez względu na wynik
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak sie zastanawiam czy Kort to poziom pierwszoligowy czy raczej drugoligowy ? Bo na pewno nie ekstraklasowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cuda nad cudami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
uszczypnijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Co tu się odpierdala?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Brawa ogromne za walkę.
Kocham Wisłę Kraków!!! ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
.... tam ....a
Brawo !! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z piekla do nieba, ekstraklasa kazda druzyna jest w stanie dobrze zagrac przez 45 minut. 12-12 w strzałach 5-5 w celnych wynik zasłuzony. Od 3 spotkan nie przegralismy na Łazienkowskiej, czas sie przełamac z Legia u siebie bo ostatnio na Reymonta nas punktuja. Po pierwszej polowie miałem juz wyłaczac, dobrze ze tego nie zrobiłem. Brawa za ta druga polowe
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|