|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Polecem, możesz wysłać kasę bezpośrednio na polski rachunek bankowy (jeśli dobrze pamiętam to pierwszy raz za free) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Po prostu przemyślcie sobie czy zgoda jest jedyną podstawą przetwarzania danych w stowarzyszeniu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Byłaby możliwość umieścić jakiś szybki odnośnik do strony Socios na tym forum?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2018
Offline |
|
|
No to teraz 216 zadeklarowanych do konca miesiaca niech zrobi ten nastepny krok...$$$.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
Tu trochę może być inaczej bo robienie z gęby cholewę trochę kompromituje osobę składającą deklarację (jeśli oczywiście pójdzie za tym oficjalna informacja kto z deklarujących z forum dotrzymał słowa - podając nicki tych forumowiczów). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Mam krotkie dwa pytania.
1 - Czy oprocz tego Transferwise jest tez mozliwosc oplaty skladki przez PayPal? 2 - Czy macie dane konta bankowego do przelewow zza graniy? Osobiscie wolalbym sobie ustawic stale zlecenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
deklaracja wysłana
Czy możecie napisać ile deklaracji dostaliście w pierwszy dzień ? Pytam z ciekawości ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zakladasz na przyklad konto na cinkciarzu i tam mozna ustawic zlecenie stale takze majac konto zagraniczne i oni to przelewaja na polskie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Zalozylem sobie konto na cinkciarzu, chce sprawdzic opcje zlecenia stalego i otrzymuje taki oto komunikat: "Uwaga! Utworzenie stałego zlecenia będzie możliwe po dodaniu polskiego konta walutowego i złotówkowego do naszego systemu." Nie mam i nigdy nie posiadalem konta w Polsce :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak mieszkam za granicą ale mam też zameldowanie w Polsce to w deklaracji o miejscu zamieszkania wpisuję adres zagraniczny, tak?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
As, zasil portfel walutowy i bedziesz mogl wysylac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mozesz dodac rachunek bankowy spoza Polski i potem uzyc go do zasilenia portfela walutowego, ktory z kolei posluzy do zlecen stalych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a revolut nie ma polecenia stalego zlecenia?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ma. Ja wlasnie tak dzisiaj wplacilem 200zl. Poki co czekam na cynk od zarzadu czy wszystko poszlo gladko i sprawnie
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy mogę dostarczyć deklaracje osobiście?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Czy mogę zadeklarować min. 50 zł? Różne są miesiące, 50zl zawsze przeleje ale może będzie okres że dam radę więcej.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pochwale się.
Dziś Minister Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej powołał mnie do eksperckiego Komitetu Rozwoje Ekonomii Społecznej, który mu doradza w kwestiach związanych z organizacjami społecznymi. Nie jest to komitet polityczny ale gremium apolitycznych ekspertów na co dzień związanych z organizacjami pozarządowymi. http://www.ekonomiaspoleczna.gov.pl/...nej.,4087.html |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
|
Tak oczywiście. Proponuje wybrać składkę w wysokości 50 zł i dokonywać darowizn na cele statutowe, które można odliczyć od dochodu. Przy czym konto do darowizn ma końcówkę nr 0003
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gratulacje. Oby to był pomyślny okres, podczas którego może uda ci się też przekuć w prawo jakieś idee, które ci pewnie chodzą po głowie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panowie skąd pobrać deklarację członkowską?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Planujecie wprowadzić jakiś licznik członków Socios? By nakręcić akcję i rozbudzić wyobraźnię kibiców.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, licznik będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie o osobistym doręczeniu deklaracji. z góry dziękuje za odpowiedz
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
Jeśli natomiast chcesz w jakimś miejscu pozostawić deklarację ponieważ nie masz możliwości zeskanowania lub zrobienia zdjęcia to pewnie kwestią najbliższego czasu będzie możliwość zostawienia deklaracji w Strefie Kibica lub wypełnienie deklaracji przed meczem. Daj proszę znać do mnie na priv jak Ci mogę pomóc. Pozdrawiam. Witek Ekielski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|