|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stechertoza.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Uwierzylbym w powodzenie misji Stolara i Glowy, ale nie z tym "zarzadem"..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Stolarczyka najbardziej pamietam z tego ze mial plaszcz / skore we flage UK i z taka chodzil po Krakowie.
Z trenerem MS nie wiaze zadnych wiekszych nadziei. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja natomiast z Roostera na Szczepańskim
i z faktu, że starał się pomagać żyjącemu jeszcze Grechucie. Piłkarsko wiadomo - złota era Wisły. Ja mu życzę, żeby nas wszystkich zaskoczył. Piłkarska błyskotliwość nie zawsze przekłada się, na trenerskie zdolności. Dlaczego więc miałoby się mu nie udać? Skreślanie ludzie bez dania im szansy wykazania się,nie świadczy dobrze o osądzających...![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ja sobie zycze tylko spokojnego utrzymania, nie licze na wiecej w tym sezonie, oby Stolarczyk mnie zaskoczyl.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
czas gasić światło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Trenerem dla mnie od początku mógłby być nawet Jop byle w tym budowaniu klubu była konsekwencja i logika. Rezerwy to idealny przykład myślenia zarządu, szeroka kadra = likwidujemy, zmniejszamy kadrę = przywracamy i to na hura ![]() ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Dodajmy, że mamy takich gości dzięki Junco...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Większość forum krzyczy, żeby dać szanse Sobolewskiemu. Przychodzi człowiek o podobnym doświadczeniu, też Wiślak - gasimy światło. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
w zasadzie nawet większym doświadczeniu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A co Stolarczyk osiągnął jako trener ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W zasadzie na chwilę obecną najbardziej martwi mnie co z takimi piłkarzami jak Carlitos, Imaz, Basha, Velez. Wszyscy oni ściągnięci rok temu w ramach projektu hiszpańskiego. Oby nie było tak, że będą czym prędzej chcieli uciec i ich gra będzie wyglądać marnie. Tak, wliczam Carlitosa bo wciąż go nie sprzedaliśmy, a w zasadzie była tylko jedna i to średnia oferta. Mam dziwne przeczucie, że go jednak nie sprzedamy, a jego poziom mocno spadnie.
Mam nadzieję, że w związku ze zmianą koncepcji piłkarze z zagranicy nie będą się czuli jak persona non grata. Nie dość, że było by to mocno nie fair, to jeszcze juniorzy nas nie uratują. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wciąż jest ich 11 w drużynie, więc o jakich personach non grata mówimy?
Zresztą... nie zdziwię się, jeśli jedyne rozsądne wzmocnienia do środka pomocy będą pochodziły z zagranicy. W Polsce najlepsze okazje już są przebrane. Odeszło 4 środkowych więc Głowa musi przyjemniej 2 nowych ściągnąć. I przecież Stolarczyk powinien się dobrze orientować na rynku transferowym, Kuzba też chyba nie jeździł na wycieczki przez ostatnie pół roku. Kogoś muszą mieć w swoich notesach.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No tak Kuzba nie jezdził na darmo na wycieczki sćiagając nam takie tuzy futbolu jak Crivellaro... i negatywnie rekomendując Carlitosa z którym i tak podpisaliśmy dzięki zachciance Kiko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy trener wypróbuję Pietrzaka na defensywnym pomocniku. Pamiętam sparingi przed sezonem i ta pozycja mu służyła a tam mamy deficyt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Lubin go nie wykupuje?
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dziwne, jak go tam nie spróbuje, jeśli nie odejdzie, tym bardziej, że na lewej ten Grabowski jeszcze przyszedł jako opcja numer dwa- mam nadzieję, że będzie zdolny do grania.
Pamiętam, jak za Teddyego w pierwszym meczu ze Śląskiem Pietrzak grał z Urygą w środku pola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Oczywiście, że szeroka kadra bez rezerw to nie najlepszy pomysł ale główny impuls to decyzja PZPN. No chyba, że o tym nie wiedziałeś.. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Skoro mamy stawiać na młodzież i kadra ma być okrojona, nie mamy kasy to bierzemy najzdolniejszych chłopaków do pierwszej drużyny, reszta na wypożyczenie. Ja oczekuje jakiegoś planu od zarządu na 5-6 lat, nie na najbliższy rok. Kontrakt nowego trenera 1+1, bądźmy poważni. ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale z poprzedniego postu to nie wynikało, w poprzednim poście wywalałeś frustrację na zarząd.
Dopóki budżet się nie ustabilizuje, a wymaga to m. in. dobrej woli miasta, które nas strzyże i dobrej woli kibiców (kasa z dnia meczowego) trudno będzie o poważne długofalowe plany i niekoniecznie wynikać to musi z nieudolności zarządu, a z charakteru materii samej. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Co wy macie z tym Pietrzakiem, nigdy w życiu nie grał na tej pozycji. Był na siłe próbowany w sparingach w których wyglądał przyzwoicie. Prócz tego to była chyba tylko 1 kolejka ze Śląskiem 2 sezony temu w meczu, który przerżneliśmy. Już lepiej chyba spróbować Veleza. Pod nieobecność Lloncha na poczatku wygladal swietnie, do tego Basha (chyba, że plotki o ich odejsciu okaza sie prawdą)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W gwoli ścisłości likwidacja rezerw była w momencie gdy klub oddawał meresiński 2 lata temu w pierwszym tygodniu pracy TSu. Rezerwy spisywały się wtedy fatalnie (szły drogą pierwszej drużyny). I akurat wtedy na kłopot bogactwa nie mogliśmy narzekać...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.06.2018 o godz. 22:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jaki to był koszt. Czwartoligowcy przeważnie mają 100-150 tys. zł budżetu na całą działalność.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak pamiętam z boiska żelazny skład Kasperczaka - to Stolarczyk był zawsze pierwszy do zmiany...
Powodzenia Trenerze. I nie utop nas w tym sezonie, mecz z Garbarnią to nie będą derby ;/ ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|