|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tak, racja , jednak nie pisałem tego bynajmniej w obronie Kiko , tylko w kontrze do mantry że Carillo "poukładał obrone"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Fakt Sadlok dal sie kiwnac ale zadko mu sie to zdarza... a wiadomo ze Bartkowiak straci miejsce predzej czy pozniej jak Palic bedzir w 100 % gotowy do gry bo w sparingach bylo widac ze odstawal szybkosciowo od naszych innych grajkow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ale był pięć lat temu.
Edit: myślałem, że chodzi o Palicia... czyli 2/3 nazwisk w poście przekreciłeś, potrenuj jeszcze. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Obejrzałem mecz na spokojnie z powtórki, przyjrzałem sie szczególnie grze Bartkowskiego i mogę stwierdzić, że był to występ może nie porywający, ale co najmniej poprawny czy nawet dobry. Wprawdzie Bartkowski nie przeprowadził rajdów w stylu Sadloka, ale dobrze trzymał sie w obronie i miał niewiele błędów czy niecelnych podań. Piesio grający po jego stroni został zmieniony w 40 minucie i był niewidoczny co w pewnym stopniu jest również zasługą Bartkowskiego. Zdecydowanie słabiej od Bartkowskiego wyglądał Cywka, który notował regularne straty czy Mitrović albo Boguski, który był mało produktywny. Bartkowski ze 2-3 razy poszedł z akcją do przodu, ale nie był w ogóle wykorzystywany, a biorąc pod uwagę, że wsparcia w pomocy ze strony Cywki wielkiego nie miał, widocznie nie chciał podejmować ryzyka kontry.
Dobrą zmianę dał Halilović i to on kosztem Cywki albo Mitrovicia powinien wskoczyć do składu na mecz z Piastem, podobnie jak Boguskiego powinien raczej zluzować Małecki..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|