The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2018, 14:03
Ten idiota z TVN musiał popsuć koniec konferencji i mnie delikatnie mówiąc pod...wić. Już szykują te szmaty z antypolskiej telewizji materiał o siłowni i związku zarządu z kibolami.
Wyp...lić na zbity pysk, odebrać akredytacje i dać zakaz wejścia na tereny TSu.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 31.01.2018, 14:48
Świetna postawa pani prezes. Zapewne ta ....a z tvni chciała sobie nagrać rozmowę,a kolega montażysta już by ją odpowiednio pociął i umiejscowił w konkretnych miejscach by zdyskredytować klub i włodarzy. Tak jak przy stechercie pisałem najgorsze to uwierzyć,że za wszystkim stal tylko Kasztelaniec
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.01.2018 o godz. 16:32.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.01.2018, 14:56
Dobra informacja o inwestorze, a tu głównie nawijka o siłowni Miśka. Po kiego grzyba pomieszali na konferencji te dwa tematy? Wystarczyło wydać komunikat o tamtej sprawie i zająć się wyłącznie inwestorem, a jakby jakieś ścierwojady z wiadomej antypolskiej stacji próbowały inicjować tamten wątek, to rzecznik powinna ich pouczyć, że nie na temat mówią (ma w tym już doświadczenie ).

Dobrze, że czyny poszły za słowami i to o czym mówiła prezes Sarapata miesiące temu jest bliskie realizacji, a sobotnie "ćwierkanie" o czymś naprawdę dużym nie okazało propagandowym bełkotem.
Gdy po raz pierwszy prezes wspomniała o znacznym zwiększeniu budżetu, to zaraz pojawiły się tutaj głosy, które z prezes jakąś niepełnosprawną umysłowo. A to, że się przejęzyczyła, albo może po prostu jest przysłowiową blondynką itp.żenujące wywody. Prezes Wisły (oraz cały zarząd), to musi być poważny człowiek, a nie ktoś opowiadający kocopały.
Co jakiś czas przypominałem słowa pani prezes. Oczywiście sprawa mogła się gdzieś po drodze "wysypać", ale nie mogła być to sprawa byle jakiego formatu.
Sobotnio-niedzielne głupoty o bracie Carlitosa, o e-sportach i socios, oraz tp.pierdoły
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 31.01.2018, 15:27
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Masz pecha bo tego dotyczyła konferencja nieuzasadnionych ataków na klub i trochę tam było teorii spiskowej.
Ale tak zupełnie serio, nie możecie o tej gównoburzy pisać w temacie Wisła Kraków w mediach? Ja wiem że o tym była między innymi konferencja i dotyczy to władz klubu, ale po co rozmawiać jednocześnie o dwóch zupełnie różnych rzeczach w jednym temacie?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.01.2018, 15:42
Tak się powinno rozmawiać z TVNem

https://www.youtube.com/watch?v=As4i2LB3PBE
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2018 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 31.01.2018, 18:41
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Dobra informacja o inwestorze, a tu głównie nawijka o siłowni Miśka. Po kiego grzyba pomieszali na konferencji te dwa tematy? Wystarczyło wydać komunikat o tamtej sprawie i zająć się wyłącznie inwestorem, a jakby jakieś ścierwojady z wiadomej antypolskiej stacji próbowały inicjować tamten wątek, to rzecznik powinna ich pouczyć, że nie na temat mówią (ma w tym już doświadczenie ).

Dobrze, że czyny poszły za słowami i to o czym mówiła prezes Sarapata miesiące temu jest bliskie realizacji, a sobotnie "ćwierkanie" o czymś naprawdę dużym nie okazało propagandowym bełkotem.
Gdy po raz pierwszy prezes wspomniała o znacznym zwiększeniu budżetu, to zaraz pojawiły się tutaj głosy, które z prezes jakąś niepełnosprawną umysłowo. A to, że się przejęzyczyła, albo może po prostu jest przysłowiową blondynką itp.żenujące wywody. Prezes Wisły (oraz cały zarząd), to musi być poważny człowiek, a nie ktoś opowiadający kocopały.
Co jakiś czas przypominałem słowa pani prezes. Oczywiście sprawa mogła się gdzieś po drodze "wysypać", ale nie mogła być to sprawa byle jakiego formatu.
Sobotnio-niedzielne głupoty o bracie Carlitosa, o e-sportach i socios, oraz tp.pierdoły
Trudno żeby dziennikarze grzecznie dali sobie zamydlić oczy inwestorem , skoro TEMAT konferencji to ZWIĄZKI TS WISŁA Z GRUPAMI KIBICOWSKIMI

Teraz można kontynuować to pytanie : czemu zarząd nie zrobił tak jak napisałeś tylko sam się "wystawił" na ataki robiąc taki tytuł konferencji.

Zarząd to nie są głupi ludzie , przeciwnie , sa to osoby mądre i kompetentne, i dobrze zdawali sobie sprawę jaki obrót będą miały sprawy jeśli zatytułują tak właśnie tę konferencję.

Z uważnej analizy zapisu konferencji wynika że Jadczak ma jakieś mocne materiały na TS, o których dawał pp prezes i rzecznik znać wielokrotnie , niebezpieczne do tego stopnia że wolały one "spalić mu temat" robiąc tę konfę i próbując to przykryć dobrymi wieściami o inwestorze.

Sytuacja widać dość poważna, skoro zdecydowano się poświęcić tak dobrą wiadomość na taki cel , zamiast skupić się na jej pozytywnej promocji.

Pozostaje nam tylko mieć nadzieje że info o inwestorze jest prawdziwe i rzeczywiście będzie to wsparcie dla Wisły w takiej skali , a nie rozdęcie tego żeby użyć w opisanym przeze mnie powyżej celu...

ja osobiście gardzie TVN-em , i nie mam zupełnie nic przeciwko temu aby Paweł został nawet prezesem rady nadzorczej , wielokrotnie dał sie poznac jako osoba życzliwsza Wiśle , niż np otoczenie Cupiała z słusznie minionej (niedawno) epoki
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.01.2018, 19:37
Po to była ta konferencja aby zakończyć ten temat
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.01.2018, 19:42
Zobaczymy, dopóki tefałen nie puści materiału, to nie ma sie do czego odnieść.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 31.01.2018 o godz. 19:45.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.02.2018, 11:36
http://www.radiokrakow.pl/sport/m-mi...edzie-bragiel/

Wczorajszy wywiad, który miał być, pojawił się już na stronie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.02.2018, 15:07
Dzisiaj o 20:30 w TVP 3 Krakow gosciem bedzie Joan Carillo
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.02.2018, 23:21
Czy ktoś słuchał w niedzielę od 17 w programie trzecim polskiego radia (trójka) programu sportowego . Ponoć bo ja tego nie słuchałem była mowa o sprzeciwie pewnych grup kibiców Wisły Kraków dotyczących sprzedaży pakietu mniejszościowego. Wie coś ktoś ?
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.02.2018, 23:38
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj o 20:30 w TVP 3 Krakow gosciem bedzie Joan Carillo
Jeśli ktoś nie widział:

https://krakow.tvp.pl/35898184/05022018
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.02.2018, 07:17
Poco wklejasz ten sam link?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 06.02.2018, 08:30
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś słuchał w niedzielę od 17 w programie trzecim polskiego radia (trójka) programu sportowego . Ponoć bo ja tego nie słuchałem była mowa o sprzeciwie pewnych grup kibiców Wisły Kraków dotyczących sprzedaży pakietu mniejszościowego. Wie coś ktoś ?
Misiek i spółka ? czy ci w krótkich spodenkach ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.02.2018, 10:16
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Brzmi trochę jakby dziennikarz wiedział, że coś dzwoni, ale nie wiedział gdzie.. I skleił news-a z ostatnio przewijających się w różnych kanałach informacji. Czyli źli kibice, Wisła się odcina, nowy inwestor - to wyszło mu z tego równania coś takiego. Zresztą nie wiadomo jak to było sformułowane dokładnie, bo ja też nie słuchałem.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.02.2018, 11:13
Jacy kibice? ;D zadzwonil Pan Stasio i przemowil w imienia kilkudzisięciu tysięcy kibiców Wisly? ?

Serio, istnieje taka grupa? ? jak sie nazywa maja swoj profil na FB

Smiejemy sie z tego ale przykre ze jest w miare powazne radio robi takie cyrki. Jeszcze ktos w to uwierzy i pomysli ze istnienieje jakas grupa która strajkuje pod siedzibą klubu w liczbie 3000 osob
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.02.2018 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.02.2018, 19:12
Wywiad/artykuł z naszym nowym trenerem

http://migrantesdelbalon.com/2018/02...lla-estar-mas/
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 13.02.2018, 11:06
Kilka dni temu Michał Knura pisał na TT, że minął się z Wawrzynowskim na obiektach Wisły, który to miał robić wywiad z prezes Sarapatą. Wie ktoś, gdzie i kiedy on to wrzuci w internety? Wawrzynowski to kłótnik i gbur, ale wywiad mógł zrobić wnikliwy.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.02.2018, 19:00
http://weszlo.fm/audycje/tego-sluchaj-wislaku-02/
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Od: 06.2011

Stary 21.02.2018, 20:37
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...eni_24324.html

Michał Knura
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.02.2018, 20:41
turysci wpisują hashtag #cracovia oznacząjąc miasto które zwiedzają, a "eksperty" myslą ze im chodzi o klub (chociaz bardziej głupa palą)
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 22.02.2018, 07:11
a może dlatego że Człowieka wtedy zajebali i chłopaki sobie piszą, #cracovia
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.02.2018, 13:55
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział:

https://it.wikipedia.org/wiki/Cracovia
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 22.02.2018, 14:56
Na tt followuje 'naszych' hiszpanów i często są wspominani z hiszpańskich kont z #cracovia, ale czego można oczekiwać od lovekrakow...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 23.02.2018, 15:00
Wisła w social mediach

,
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...%20mediach.pdf
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 25.02.2018, 15:23
chyba dam na msze, mecz Wisły a nie komentuje ani cwe.oza mielcarska ani b.c wegrzyn , tylko Kosa
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 01.03.2018, 20:21
Ciekawy wywiad z trenerem Mamrotem, z ktorego Jagiellonia zagramy w poniedzialek:

http://weszlo.com/2018/02/28/ryzyko-rozwija/
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 02.03.2018, 14:23
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...skim,12975654/
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.03.2018, 20:02
Pani prezes Marzena Sarapata w Weszlo.fm:
http://weszlo.fm/audycje/tego-sluchaj-wislaku-2/
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.03.2018, 09:04
Puściłem sobie to wczoraj przy racach domowych. Mam dobra informacje i złą:
- Pani prezes robi dobry PR
- słuchanie tego to marnowanie czasu

Ten kolo z weszło to nieporozumienie. Pół ciekawego pytania nie zadał.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów