|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czyli mozna sie nastawiać, ze więcej punktów w tym roku już nie zdobędziemy...
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raczej dotrzyma. W końcu musi sprzątać po Ramirezue
No i głupio tak zwalniać trenera co pół roku, do tego kosztownie... Sztuką przetrwać dwie rundy ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wczoraj ok 22 Kiko był w CK. Jak go widziałem to coś mi nie pasowało, wyglądało to jak piwko przed podróżą i pożegnanie z kumplami... byli wszyscy Hiszpanie ze sztabu trenerskiego. Nawet na Ległą nie patrzyli... taka stypa.
![]()
Porter
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No to po ptokach. Ja bym wprawdzie zaczekał z decyzją do końca rundy (choć dwa ostatnie mecze, w których pozwalałem sobie na wątpliwą przyjemność oceniania postawy drużyny, przyprawiały o ból serca i oczu), no ale może przynajmniej na derbach zdąży jeszcze zadziałać klasyczny efekt nowej miotły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
CV tego Carillo wygląda lepiej niż Kiko, ale wciąż... kiepsko. Wolałbym Stokowca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co ma Stokowiec niby w tym CV lepszego od Carrillo ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oby decyzja ze zwolnieniem Kiko nie była pochopna. Osobiście dałbym mu jeszcze jeden okres przygotowawczy. A gdyby nie przydarzyła się jakaś katastrofa w stylu 7 porażek z rzędu dał popracować do końca sezonu.
Wątpię by kolejny trener odmienił diametralnie oblicze naszej drużyny. ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Decyza nie jest pochopna tylko spóźniona o dwa miesiące. Swoją drogą Kiko nie zasłużył aby stracić pracę w tak żenującym stylu, po zasłużonej porażce na R22 z drużyną prowadzoną przez... Alana Urygę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mieliśmy już takiego asa, który pozjadał wszystkie rozumy. Podpowiem, że teraz trenuje sąsiadkę. I nawet jeśli Stokowiec ma swój warsztat, to nie chcę go jednak tutaj oglądać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak musi. Ja napisałem wersję wg byłego juz trenera. Powystawiać defensywę i chuja grać. To było jego motto.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Znakomita większość podań w bok lub w tył ewentualnie dzida do przodu. Dystans przebiegnięty również głównie w poprzek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Jakos nie chce mi sie wierzyc ze trener sciagniety z 'osmej ligi mistrzow' dostaje prawdopodobnie wiecej niz najlepiej oplacani u nas pilkarze
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Już trzy miesiące temu pisałem, że tego błazna należy wywalić.
Tak słabej Wisły nie było od dwudziestu lat. Bez stylu, bez pomysłu, z ciągłym oddawaniem inicjatywy. Do kompletu powinno być wyrzucenie Junco i Marzenki. Zrobiliście z Wisły pośmiewisko i śmietnik dla amatorów z pastwisk z Hiszpanii. W trzeciej lidze w Polsce jest wielu lepszych od Ramireza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zwolnienie trenera dwa mecze przed końcem rundy wygląda słabo. Powinien dograć pozostałe dwa mecze.
Jeżeli dopuszczono do tego że piłkarze grają na zwolnienie trenera to cóż sen o nowym cywilizowanym zarządzie się właśnie skończył i wracamy do naszego ligowego bagienka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Chciałbyś wpuścić tak zdemolowaną drużynę na derby z tym trenerem?
Ostatnio edytowane przez rozarian : 10.12.2017 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy opinie dotyczące Kiko to efekt lenistwa umysłowego, czy czegoś innego. Zastanawia mnie wszakże jedno, dlaczego tak szybko i chętnie skazuje się trenerów, a nie bierze pod uwagę tego, że być może ściągamy szrot piłkarski, który wyżej dupy nie podskoczy. Ogólnie mija kolejny rok opowiadania bajek, ze mamy piłkarzy z papierami na czołowe lokaty, zmieniamy 8-9 trenera, a efekt zawsze ten sam, czyli dla forumowych krzykaczy niesatysfakcjonujący.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Sam sobie ich wyzywaj, mnie już szkoda zdrowia. Sieroty po Cupiale, roszczeniowe do poziomu śmieszności.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.12.2017 o godz. 20:07.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Teraz mamy kontynuację modelu z wymienionym hiszpańskim trenerem na drugiego speca ze średnią punktową, która powinna wszystkich "zwalać" z nóg. Dziewczynka i chłopaki z zarządu nie mają pojęcia o tym biznesie czego dowodem są kolejne fantastyczne ruchy kadrowe.
Ostatnio edytowane przez Pepinho : 10.12.2017 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Też tak uważam. Zagraliśmy w Kielcach skandalicznie a na dodatek delikatnie olany został pp - Małecki i Carlitos poza 18 + Balaniuk z autobusu. To symptomatyczne ze jak Smudzie w ostatnim podejściu żarło - to skonczylo po olaniu pp. Teraz to samo z Ramirezem. Zresztą naprawdę trzeba mnóstwo subiektywizmu w ocenie żeby mówić o jakimkolwiek stylu Wisły pod wodzą Hiszpana. W ostatnich meczach oczy krwawiły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dla mnie osobiście szokująca decyzja bo za trzy dni gramy derby.
Choć na pewno uzasadniona. Od początku sezonu graliśmy fatalnie w ataku pozycyjnym, stałe fragmenty, zarówno w defensywie jak ofensywie kulały. Z niezłej organizacji gry w obronie nic nie zostało. Z drugiej strony sprzedano mu srodek pola. Taki Carlitos przyznał, ze przyszedł do Wisły ze względu na namowę Kiko. Co z Hiszpanami? Mam mieszane odczucia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ja widze dwie mozliwosci.
Zarzad (czytaj Junco) jest przekonany o zajebistosci posciaganych zawodnikow wiec wine musial ktos poniesc najblizej to trener - Kiko. Jak dla mnie wcale ci zawodnicy nie sa tacy zajebisci... Zarzad potrzebuje desperacko gry w 8 (wielsza kasa i od sponsprow o od C+) wiec wykonuje ruchy pozorowane (sami przyznali ze transferow nie bedzie, czytaj nie mamy kasy na kolejnych magikow) czytaj zmiane trenera. Chcialbym z tego miejsca podziekowac trenerowi Ramirezowi za ciezka prace dla Wisly Krakow przez ostatni rok oraz zyczyc powodzenia w dalszej karierze. Mam nadzieje ze nie bede swiadkiem kolejnej gwiazdy trenerskiej pokroju Skorzy, Rumaka, Stokowca czy innego zakutego lba z PMS. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To łatwe wytłumaczenie. Rzucasz takie i już nie musisz zastanawiać się nad tym jak jest naprawdę. Problem polega na tym, że nasi piłkarze zawodzili w poprzednich latach, nawet jeśli była chemia w drużynie. I teraz wcale nie musiało jej brakować. Basha nie wyglądał na pogniewanego, Wojtkowski też nie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|