The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2016, 11:46
Już nie bądźcie tacy wrażliwy na wulgaryzmy. Jeden z drugim był ostatnio w teatrze? Na przykład na Bitwie Warszawskiej 1920? Narodowy Teatr Stary, a w co drugim zdaniu leci soczysta ....a i jakoś nikogo to nie gorszy ani nie razi. Uprzejmy gospodarz rozmawia z gośćmi językiem, który oni rozumieją, żeby nie czuli się nieswojo.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.12.2016, 11:51
To na pewno temat meczowy
Dwie strony rozkminek na temat dopingu?
Ja p........le. Młyn i będzie śpiewał to co będzie chciał, a Wasza dyskusja jest zbędna. Podyskutujcie sobie na priv.
A Wy kochani fani dopingu bez bluzgów zapewne pierwsi zapodacie "jazdę z k....i" jak sytuacja na boisku będzie stykowa.
Bez odbioru
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 08.12.2016, 11:52
Oczywiście, że nikt nie ma problemów z jechaniem pasiastych, tym bardziej na meczu derbowym.

Jedynie żenujące jest, kiedy "jesteśmy dumą tego miasta" jest ledwo słyszalnie mruczanym muru-murando, a nagle ktoś zapoda "Cracovia to stara kura" i wszyscy wtedy dają z siebie maksa.

To sobie trzeba odpowiedzieć pytanie, czy nas jara miłość do Wisły, czy jebanie Żydków. Tym bardziej, że można to zgrabnie połączyć i drzeć mordę równomiernie przy obu przyśpiewkach.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 08.12.2016, 11:56
As napisał(a):Wyświetl post
A mozesz wyjasnic w jaki sposob odpowiadanie bluzgami na bluzgi sprawi, ze tamci przestana? Jak im na WTSK odpowiemy JZS to oni sie niby ogarna i przeprosza? "O sorry chlopaki przepraszami, strasznie nam pojechaliscie".
A kto gdziekolwiek powiedział, że przestaną? Albo, że przeproszą i że taki jest cel? To jest demonstracja siły i od zawsze była. Jesteśmy u siebie i tutaj mamy się czuć mocni ktokolwiek by nie przyjechał. Jak komuś pozwalasz rozrabiać we własnym domu i podwórku tylko się przyglądając to wielkie brawa. Rodzina może czuć się bezpiecznie.

Opowiadasz o abstrakcyjnych przykładach małp w zoo. Jak ktoś ci wbije do domu, zwyzywa cię i jeszcze ci przypieprzy to rozumiem, że stoisz biernie i czekasz aż policja przyjedzie?
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.12.2016, 11:59
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Już nie bądźcie tacy wrażliwy na wulgaryzmy. Jeden z drugim był ostatnio w teatrze? Na przykład na Bitwie Warszawskiej 1920? Narodowy Teatr Stary, a w co drugim zdaniu leci soczysta ....a i jakoś nikogo to nie gorszy ani nie razi. Uprzejmy gospodarz rozmawia z gośćmi językiem, który oni rozumieją, żeby nie czuli się nieswojo.
Nie o to chodzi, ze ktos jest wrazliwy na wulgaryzmy, to przeciez jest zaden problem. Chodzi o to zeby maksymalnie w....ic tych z drugiej strony blon.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.12.2016, 11:59
Jest mi wstyd za to co tu czytam...

Derby Krakowa! A oni zastanawiają się czy wypada bluzgać czy przeklinać...
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.12.2016 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.12.2016, 12:15
skończcie pier..lić bo te parchate gamonie wchodzą tu, czytają i potem mają beke na parchatym forum.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2016, 12:23
Siemion napisał(a):Wyświetl post
A kto gdziekolwiek powiedział, że przestaną? Albo, że przeproszą i że taki jest cel? To jest demonstracja siły i od zawsze była. Jesteśmy u siebie i tutaj mamy się czuć mocni ktokolwiek by nie przyjechał. Jak komuś pozwalasz rozrabiać we własnym domu i podwórku tylko się przyglądając to wielkie brawa. Rodzina może czuć się bezpiecznie.

Opowiadasz o abstrakcyjnych przykładach małp w zoo. Jak ktoś ci wbije do domu, zwyzywa cię i jeszcze ci przypieprzy to rozumiem, że stoisz biernie i czekasz aż policja przyjedzie?
to twoj przyklad jest abstrakcyjny bo kibice Cracovii nie wbija do nas na stadion i nie zaczna nikogo bic.
Natomiast derbowa sytuacja jest taka ze ktos Ci wbija do domu i zaczyna rzygac na podloge w duzym pokoju a Ty "demonstrujesz sile" rzygajac sobie w sypialni.

heoij napisał(a):Wyświetl post
Jest mi wstyd za to co tu czytam...

Derby Krakowa! A oni zastanawiają się czy wypada bluzgać czy przeklinać...
Chyba nie przeczytales tematu ze zrozumieniem. Dyskusja generalnie toczy sie miedzy ludzmi ktorzy maja na Cracovie wyjebane oraz tymi dla ktorych jest wazna.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 08.12.2016, 13:15
widzialem kiedys taki filmik z meczu, krecony z trybun (nie nasza liga). Przyjezdni ciskali mięsem, przyśpiewki anty praktycznie non stop. Gospodarze reagowali tak ze spokojnie sluchali, czekali az skoncza spiewac, po czym na koniec nagradzali ich brawami po czym zaczynali swój doping pozytywny swojej druzynie.

tamtym czacha dymiła od w....ienia...
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.12.2016, 13:20
Nie wierze co tutaj się odpi.erdala
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.12.2016, 14:05
a mozemy bysmy im przy okazji dali wygrać? a co!
Dla dobra krakowskiej piłki
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.12.2016, 14:14
I będziemy klaskać przy ogłaszaniu ich składu i każdą dobrą akcję chwalić zachwytem z trybun.
Nie daj Boże, jak nam sędzia da karnego.. Mam nadzieję, że kibice zareagują gwizdami.

Serio, czytam i nie wierzę w to co tu się dzieje. Wam się chyba teatr albo europejskie ogólne spedalenie pomyliło ze stadionem. Ja wiem, ''tolerancja ponad wszystko'', więc gdzie są opaski ''nie przeklinam na Derbach''? Można już kupić, czy rozeszły się w tak zastraszającym tempie, że połowa ich jeszcze nie ma..

Ludzie, to są DERBY! ŚWIĘTA WOJNA! MECZ RZĄDZĄCY SIĘ SWOIMI PRAWAMI I NA BOISKU I NA TRYBUNACH! NIE MA LITOŚCI! NIE WSPÓŁCZUCIA! ZAORAĆ! WOJNA!

ZERO SENTYMENTÓW!

Gdzie te czasy, jak Cabaj dostał taką porcję gwizdów i obelg z młyna w czasie rozgrzewki, że nie umiał nawet prostej piłki złapać.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.12.2016 o godz. 14:17.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.12.2016, 14:22
Kwiatkowski już nam jedne derby zawalił przy Parchatej.
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 08.12.2016, 14:22
Posędziuje Kwiatkowski.
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.12.2016, 14:30
W.S napisał(a):Wyświetl post
Nie wierze co tutaj się odpi.erdala
10 znaków...
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 08.12.2016, 14:35
dobrze, że Ruch przyjeżdża, bo dzięki temu będzie mniej grzecznie ....a Derby za 2 dni a Ci o kulturalnym dopingu bredzą. może imigrantów z Afryki też należy przyjmować? Lewackie myślenie przejąć i być wege?
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.12.2016, 14:49
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
widzialem kiedys taki filmik z meczu, krecony z trybun (nie nasza liga). Przyjezdni ciskali mięsem, przyśpiewki anty praktycznie non stop. Gospodarze reagowali tak ze spokojnie sluchali, czekali az skoncza spiewac, po czym na koniec nagradzali ich brawami po czym zaczynali swój doping pozytywny swojej druzynie.

No i dales przyklad o jaki mi mniej wiecej chodzilo. Ale widze ze wiekszosc jest z gimbazy i ciezko im pojac takie proste rzeczy. Natomiast rzecza najwazniejsza jest jechanie po parowach z czego akurat beda zadowoleni. Ot taka Nowosc i niespodzianka na Derby by byla i mysle zeby sie sprawdzila a pejsy by zdurnialy jeszcze bardziej niz sa. Nikt nie mowi zeby klaskac ich grajka i temu co sie dzieje na boisku i jest nie korzystne dla nas tylko na nich miec wyjebane a nic bardziej nie w....ia jak cos probujesz zrobic a nie wychodzi. W tym wypadku wlasnie chodzi o ta Prowokacje z ich strony. Drzec morde i jebac kazdy debil potrafi sle tak kogos zniszczyc to juz wyzsza szkola jazdy i widze ze wiekszosc to przerasta. A gniazdowy i tak poprowadzi doping jak uwaza wiec my mozemy sobie tylko gdybac.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 08.12.2016, 15:02
A będzie wegańskie jaglane Latte?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 08.12.2016, 15:10
As napisał(a):Wyświetl post
A ty jak idziesz do ZOO i malpa w ciebie rzuci odchodami to sciagasz gacie srasz sobie w garsc i rzucasz w malpe?

Chodzi o to, ze albo jestesmy "Benenati" i mierzymy wysoko albo za kazdym razem gdy jakies przegrywy wywalaja swoje kompleksy my znizamy sie do ich poziomu tym samym legitymizujac ich smieszny klubik.

Dlatego wlasnie nie przeszkadza mi kiedy ktos z drugiej strony stadionu ujada WTSK bo zawsze bluzga sie "do gory". Prawda jest taka ze to 15sto letni suchoklates z odleglosci 100 metrow bedzie "jebal" karka a nie na odwrot.

Rowniez nie przeszkasza mi kiedy ktos z kim rywalizuje i komu udowodnilem swoja wyzszosc z frustracji na mnie bluzga. Bol dupy i kompleksy rywala sprawiaja ze moje zwyciestwo smakuje jeszcze lepiej.
Ty kompletnie nic nie rozumiesz, nie czujesz tego co czuje wiekszość Wiśłaków. My nie mamy kompleksów, my ich po prostu najzwyklej w świecie nienawidzimy! To nie z nami jest problem i włąsnie Twoje myślenie jest anomalią...Przykład z ZOO to jakis kosmos z dupy w ogóle wzięty.

Nie chce mi się już kolejny raz pisać eseju, więc pozwolę sobie wkleić mój post z tematu derbowego : "Derby Krakowa! kibicowsko" 21.09.2013:

Dariook napisał(a):Wyświetl post

....
Trudno porównywać Kraków do innego miasta w Polsce. U nas sytacja jest specyficzna i niewątpliwie ma swój klimat. Tutaj "wpływy" czyt.frekwencja nie tylko wyraża się przez poziom sportowy ale również od grafów na mieście zaczynając a na dominacji w nocnych klubach kończąc. My w latach 80/90 byliśmy właśnie taka legią , wydawało nam się że ów piknikowy klubik zawsze będzie tym mniej znaczącym, nawet gdy coś tam pomykał M. to gdy trafino go na Salwatorze skonczono na plaskaczach i tekście typu "I tak nigdy nam nie dorównacie"

Własnie ta złudna pewność siebie, połączona z hujowym ustrojem miała okazać się początkiem końca. Popularyzacja przemocy, ruchy Skinheads , narodowe barwy to było coś co doskonale zadziałało na tych bardziej wojowniczych kibiców Wisły. M trafił na podatny grunt.
W okresie gdy kreaowała się scena hooligans w Polsce, Wiśle delikatnie mówiąc bardziej odpowiadało studenckie życie. Śpiewy, doping flagi okazały się przeżytkiem, co w ostatecznosci spowodowało odsczepianie się kibiców pięści.

M trafił niczym biznesmen w kapitalizm. Wraz z A. K. M. W. stworzyli coś czego w krakowie brakowało. Ekipa pojebańców których nie brakowało w Kraku pod nowym szyldem bez patrzenia w metrykę (dlatego po dziś dzień przerzut to nie zło) robila to co lubiała. Lała w mordę...
Nastałą moda na sracovie. Każdy kto chciał coś osiągnąć musiał być po ich stronie, a kibic Wisły?...hmm bycie nim było delikatnie mówiąc ryzykowne.
Brutalne metody(dla Wisły) tych spiewających zostawiły w domu a tych nielicznych fizycznych zepchneły na osiedlowe odludzie. Na domiar złego, kosa w tramwaju ojebana Portowcowi była tak naprawdę kosą w całą Wisłę. Noże stały się tak popularne jak samo zapytanie "za kim jesteś?" a zła odpowiedz była odpowiednio nagradzana.

Wisła stała się klubem piknikowym, dla pikników z samochodem oczywiście. Słabość jej kibiców przewijała sie nie tylko w aspekcie kibicowskim ale i moralnym również. Łatka konfidenci przylgneła nie bez powodu. Kryminał zapełniał się tymi którzy trafili tam z powodu jednego czy drugiego debila z ulicy Reymonta. Nie trzeba chyba tłumaczyć co oznaczało to w więziennej kulturze. Nawet miłośnik cymbergaja i przeciwnik piłki noznej był za "pasami"...nie było łatwo być Wiślakiem mimo trzymania zasad.

Wisła było im potrzebna nie do jak by się wydawało, nienawiści. W myśl zasady "dobrze że jestescie, będzie kogo jebać" kibice Wisły żyli tylko i wyłącznie dla ich ego. Świadomość wyższości, dominacji i panowania była potrzebą i częścią ich życia. Ta moda na pasiasto-gangsterki styl gerojskiego życia była tak popularna że od Pyzy przez przewoznikow a skonczywszy na cinkciarce i krakowiakch skonczywszy kazdy był za pasami. Biała gwiazda była blada jak nigdy. Wypad na mecz był nie lada wyczynem a częściej kończył sie wrotkami lub utratą barw na którymś z przystanków niż samą w sobie satysfakcją.

Ekipa skorzanych kurteczek pod szyldem klubiku wypłyneła na szerokie wody. Zajeła się tym w czym tygryski się lubują, czyli zarabianiem pieniedzy. Amerykanski sen w Krakowie stał sie faktem, popularnoscia bili na głowę nawet "makumbę" Big Cyca czy "proboszcza" zespołu Piersi. Bycie z nimi, bycie żołnierzem było szansą dla ubogich. Nawet kibice HKS-u nagle zostali ich sojusznikami...oczywiscie w imię jebania Wisły.

Ktoś zapyta to skąd teraz Wisła? Ano z tej wszech obecnej gangsterki zapomniano o Wiślackiej młodzieży. Z osiedlowych enklaw...
Dostosowano się do przeciwnika. Przyjęto równie brutalne metody co po wolutku zaczęło przynosić skutek. Wygrane potyczki na kleparzu, olszy czy ruczaju i grunwaldzkim tylko podniosło młodych na sile. Kto od miecza wojuje ten od miecza ginie...ciśnie się na usta.

Ekipa Wisły różniła się jedną ważna rzeczą, mianowicie byli Wiślakami nie dla tego że taka nastała moda. Byli dlatego bo zostali tak wychowani a ostatnie lata tylko potęgowały kipiejącą nienawieść.
98r, Parma i przełomowa solóweczka chłopaka z Jaworzna, nogi świstają...kaszkiet spada na glebe...zawijka pana M, ostatnie panoszenie sie pod R22.
Z roku na rok Wisła rośnie w siłe, trwa wojna na osiedlach. Wjazdy przybierają na takiej sile i bezwzględności że hks odpada... Kraków coraz bardziej zostaje podzielony. Rywalizacja przenosi się do szkół a nawet do centralnych ulic Krakowa. Gdy powstaje grupa wsparcia i reagowania "Devils" parchy czują dosłownie nóż na gardle, sytuacja w Krakowie wydaje się być do opanowania, przez Wisłę oczywiście.
M, M, S jednoczą chłopaków z 303, złotówy, olszy, prądników i alei. Projekt rozwija się na południe wciągając wariatów z podgórza, borku, ruczaju...w Krakowie czuć dominację Białej Gwiazdy.

Kierownictwo pejsów w akcie desperacji uderzają w swoje. Zdrada i kasa to działało na nich to powinno zadziałać na tych najbardziej potrzebujących. Cel, Nowa Huta. Pech chciał że akurat ekipa D wewnętrznie iskrzyła, trzeba przyznac ze obrzezany M miał wyczucie czasu.

Od Silvera po całe osiedlowe bandy, Nowa Huta na zawsze została podzielona, stan taki trwa aż po dzień dzisiejszy.

Czy Kraków kiedykolwiek będzie normalny? Czy można go porównać do innego miasta? Czy ktoś niebędący z tego miasta to zrozumie? Czy wrogiem jest warszawska szmata? Czy da się o tym dyskutować na publicznym poziomie?

OCZYWIŚCIE ŻE NIE!

Panowie, wszyscy razem! Kto nie śpiewa ten z zydami!

Sracovia KU+RWA, ku+rwę bić trzeba....
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.12.2016 o godz. 15:12.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.12.2016, 15:27
Jak jestem spokojny , to CZEKAM na sobotę żeby wykrzyczeć całą "nienawiść" do parchów, bluzgać, obrażać, i mam dupie w tym jednym dniu co kto o mnie pomyśli

Od rana łazi za mną melodia z wczorajszego meczu "Ległej" z autorskim tekstem........
"....Nienawidzę cię Qrvo "żydowska".........
NIE NA WIDZĘ cię........O żydowska"
la lala lala la lalala la
Nienawidzę cię QRVO "żydowska"...
hahha
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.12.2016, 15:41
Coglin napisał(a):Wyświetl post
A będzie wegańskie jaglane Latte?
jeśli już to tylko na mleku sojowym. W innym wypadku nie bedzie wegańskie.....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Zooey_Deschanel
Member

Od: 07.2015

Stary 08.12.2016, 15:48
Jedna zasada. Nie jechać po rodzinie.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2016, 16:26
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ty kompletnie nic nie rozumiesz, nie czujesz tego co czuje wiekszość Wiśłaków. My nie mamy kompleksów, my ich po prostu najzwyklej w świecie nienawidzimy! To nie z nami jest problem i włąsnie Twoje myślenie jest anomalią...Przykład z ZOO to jakis kosmos z dupy w ogóle wzięty.

Nie chce mi się już kolejny raz pisać eseju, więc pozwolę sobie wkleić mój post z tematu derbowego : "Derby Krakowa! kibicowsko" 21.09.2013:
Nie mowie przeciez ze mamy sie z nimi lubic, chodzi mi o prosty fakt, ze poswiecajanie wiekszosci meczu na antydoping jest bez sensu bo sprawia, ze oni mysla ze sa wazni albo na tym samym poziomie co my. Ja osobiscie uwazam, ze nie sa warci takiej atencji ale naturalnie ktos moze uwazac inaczej.

Tak czy inaczej nie bede juz w tym temacie nic pisal o dopingu bo kazdy i tak zrobi po swojemu.

-----------------

Jak dla mnie w derbach 4 - 1 dla nas. Bogus oczywiscie z hattrickiem
Ostatnio edytowane przez As : 08.12.2016 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
mattrissa
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2010

Stary 08.12.2016, 16:31
Przepraszam bardzo, ja wiem ze sa derby i emocje sie udzielaja, ale zeby tak bluzgac na forum? jak wy myslicie ze sie czuja kibice cracovi kiedy tu wchodza i czytaja? myslicie ze im jest milo? zstanowcie sie, prosze was...Pokazmy ze jestesmy ponad nimi i nie przeklinajmy! albo jeszcze lepiej, skasowac to forum calkowicie!

zartowalem. JAZDA Z ....AMI! WISELKO JAZDA Z ....AMI!
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 08.12.2016, 18:23
Cytat:

Proponuje im flagi oddać i szaliki dopiero by zdziwienibyli...

Na derbach bez bluzgów... Ja .......e...

DO KIEDY MOŻNA KUPOWAĆ BILETY PRZEZ ONLINE?
Ddf
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.12.2016, 18:26
Do 12.00 w dniu meczowym lub do wyczerpania zapasów
Odpowiedz cytując
wislak2119
Member

Od: 05.2009

Stary 08.12.2016, 18:59
Do 14:00. Jest napisane na stronie z biletami.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 08.12.2016, 19:09
NA poczatku skandujmy nazwiska pilkarzy spod znaku gwiazdy dawida. I nie zapomnijmy cieszyc sie z ich bramek. Wtedy im dopiero pokażemy dominacje XD
TO SA KUR*A DERBY.
Trzeba ich rozszarpac, zjesc, strawic i wysrać jednocześnie. Trzeba ich poniżyć na każdej płaszczyźnie!!!!! Ignorować to sobie można termalice, a nie pasiaste laski!!!!
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.12.2016, 19:23
Cytat:
Ekipa Wisły różniła się jedną ważna rzeczą, mianowicie byli Wiślakami nie dla tego że taka nastała moda. Byli dlatego bo zostali tak wychowani a ostatnie lata tylko potęgowały kipiejącą nienawieść.
Właśnie to nas wyróżnia od bandy meneli. Wisla to nasz styl życia a nie moda. To nie znaczy ze mamy przechodzic obojetnie gdy ku.rwy na nas podnoszą kosę. Rekacja musi byc czyli ublizyc, osmieszyc i upokorzyć! Musza kur.wiska czuć, że lekko nie ma! Zmiażdzymy ich na boisku dopingiem bluzgami i na osiedlach!
Ave Wisla!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 08.12.2016, 20:12
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post

Udaj się na jakieś badania człowieku bo to co piszesz powinno być karane banem na tym portalu, a w prawdziwym życiu inaczej Klaskać żydom jak nas obrażają Co się tu odpieprza na tym forum? Jest tu jakiś moderator?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów