|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Meczowy będzie jutro, wystąpiły małe problemy niezależne od nas
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jak Brożek w jego wieku błyszczał i gdzie sobie radził? BTW Piech przychodził do Ruchu z jakiejś 3 ligi w wieku 25 lat? Może nawet był starszy. Nie bądź takim dogmatykiem i daj Stepińskiemu piłkarsko się rozwinąć ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 13.04.2016 o godz. 22:06.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
(To .... że strzela gole itd) Dla mnie to dobry piłkarz i ja żałuje że u nas nie gra. A dalsza dyskusja nie ma sensu bo okopałeś się jak Hitler w bunkrze i nikt cie nie przekona ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Stępiński tj. tylko i wyłącznie snajper i na innej pozycji nie da rady. Jakbyśmy go ustawili na tej pozycji to kto wie - może i dla nas by strzelał. Mnie on budową, poruszaniem się i jeszcze paroma cechami przypomina Matusiaką, a więc... zobaczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Odnośnie "kaleki",jak tu niektórzy uważają,Stępińskiego.....
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...eczniejszego-m ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() Ja nie wierzę. 20letni chłop władował już 14 bramek a ludzie porównują go do kaleki. Ta dyskusja już dawno straciła sens. I nie, nie żałuję że odszedł, przy dzisiejszej ofensywie i tak by nie pograł. Po prostu równanie go do kaleki świadczy (jak dla mnie) o niskim pojęciu na temat futbolu. Tak samo jak to, że nie łapał się w Norymberdze. Ludzie, on niedawno obchodził swoją osiemnastkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
20 lat, wahania formy duże, może się jeszcze wyrobić i osiągnąć sporo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze asyst miał narobić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Temat o meczu WISŁA - Zagłębie, a zrobił się kącik do rozważań nt. czy Stępiński jest dobrym napastnikiem czy drewniakiem. Druga strona offtopu już leci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie "odstrzeliliśmy" Stępińskiego. Chcieliśmy go. Tylko z hitlerami się nie dogadaliśmy. Podobno chcieli za duży procent od późniejszej odsprzedaży (o ile z kimś innym nie pomy;iłem
)![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|