The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2016, 00:24. #PełnyStadionNaZagłębiu !!
Zakładam temat bo chyba nie wszyscy zdają sobie o co w sobotę będzie gra. W tragicznym sezonie, gdzie raz po raz zbieraliśmy ciosy - wymienię tylko kilka: sprawy Jovanicia, Genkowa, długi, Cierzniak i cała reszta, gdzie w pewnym momencie graliśmy w pierwszym składzie Krystianem Kujawą - pojawiło się światełko w tunelu. Tylko to jest wóz, albo przewóz w tym momencie. Porażka/remis może skutkować tym, że możemy być .. 1 pkt nad strefą spadkową. Morale mogą spaść i naprawdę może być różnie. Tam wszyscy się będą napierdalać na śmierć i życie w każdym meczu, a ja średnio widzę tę drużynę w konfrontacji z tak nastawionym przeciwnikiem. Dodajmy niepewną sytuację właścicielską, gdzie ewentualny sukces w postaci mocnego zakończenia sezonu w TOP8 może być dodatkowym pozytywnym bodźcem dla właściciela w kwestii dalszego finansowania Klubu i mamy pełny obraz sytuacji.

To najważniejszy mecz Wisły Kraków od kilku lat, mecz który silnie zadecyduje o jej przyszłości. Ja rozumiem, że Zagłębie Lubin to nie jest tak chwytliwa nazwa jak Legia Warszawa i zdjęcie na Insta nie zdobędzie tylu lajków, ale obowiązkiem jest każdego kto jest w stanie i czuje się Wiślakiem - być na meczu i pomóc drużynie w osiągnięciu celu. Nie możemy dać dupy. Chcecie wykupienia Wolskiego? Przyjdźcie na mecz!

18.00 Sobota, pora idealna. Wisła gra najważniejszy mecz od lat. Jaka jest Twoja wymówka kibicu?

OSTATECZNA MOBILIZACJA! WSZYSCY NA REYMONTA!

Ostatnio edytowane przez fialo : 05.04.2016 o godz. 00:30.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.04.2016, 00:51
4 osoby nakręcone dzisiaj wieczorem. Bilety już zakupiły działam dalej. Panowie i Panie kochamy mocne mecze kibicowskie z Cracovią, Legia, Lechem itd lub jak kto woli piłkarskie.... Gramy z klubikiem z Lubina lecz tym razem po tak złym sezonie wiecznych drakach oraz porażkach w sobotę możemy być w niebie bo ci goście w ostatnich meczach spieli dupy. Po prostu trzeba im pomóc na trybunach. Tak jak kolega wyżej napisał ten mecz ma kolosalne znaczenie dla naszej przyszłości.Zapewne wielu z was żyje tak jak ja od weekendu do weekendu albo idę na R22 albo jadę na wyjazd albo oglądam w domu mecze naszego ukochanego klubu . Każdy z nas ma żony dzieci... Rodziny ale wiemy dobrze ze dla wielu z nas Wisła to tlen... Dzięki temu meczowi w przyszłości może być tylko z klubem lepiej nie gorzej. Pomóżmy im aby nasz klub nie zniknął z mapy Polski. Nie dajmy pretekstu aby kilku śmiesznych dziennikarzy znowu szyderczo śmiało się z Wisły a co za tym idzie z nas. Mam tego dosyć musimy im naprawdę pomoc. Prawdodobnie tak ważnego meczu dla nas nie było od pamiętnego meczu z Apoelem. Tym razem chociaż raz miejcie w dupie tv i wygodne oglądanie. Jeśli tym razem nie pomożemy może się okazać że za kilka miesięcy,lat nasz klub będziesz widział z starciu ze śmiesznymi klubami z niższych lig.Mam znajomych którzy śledzą te fora żyją dalej Wisła ale na mecze juz nie uczęszczają wiem że wielu tu takich jest i naprawdę trzeba zrozumieć że jak każdy z nas nie pomoże to za jakiś czas już o niczym nie przeczytamy!! Curwa Im trzeba pomóc!! Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.04.2016, 07:27
Ilość wolnych miejsc:
10659

Zobaczymy jak pójdzie dzisiaj.

p.s. żeby nie było bezsensownego .......enia - stan z biletami ze strony bilety.wisla.krakow.pl
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.04.2016 o godz. 12:31.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 05.04.2016, 12:13
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Ilość wolnych miejsc:
10659

To już 23 tysiace Sprzedane? Ja mogę kupić bilet tylko w kasie w sosobe. 1 raz i bez karty :(
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.04.2016, 12:33
jendrus napisał(a):Wyświetl post
To już 23 tysiace Sprzedane? Ja mogę kupić bilet tylko w kasie w sosobe. 1 raz i bez karty :(

Na Ekstraklasę Wisła nie zgłosiła całej pojemności stadionu.
Także spokojnie, w razie takie potrzeby będą otwierane kolejne sektory, póki co nie ma nawet o tym mowy.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.04.2016, 12:59
chodzą słuchy po mieście, że nawet jakaś kolejka po bilet jest.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
wajefel
Member

Od: 07.2010

Stary 05.04.2016, 15:31
Mam pytanie. Wybieram się ze znajomymi pierwszy raz na mecz Wisły i interesuje mnie kwestia, po której stronie znajduje się ławka trenerska? Zastanawiamy się nad wyborem sektora i to by nam pomogło. Czy po stronie tych wszystkich sektorów VIPowskich czy z drugiej strony?
Ostatnio edytowane przez wajefel : 05.04.2016 o godz. 15:34.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.04.2016, 15:34
wajefel napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Wybieram się ze znajomymi pierwszy raz na mecz Wisły z Krosna i interesuje mnie kwestia, po której stronie znajduje się ławka trenerska? Zastanawiamy się nad wyborem sektora i to by nam pomogło. Czy po stronie tych wszystkich sektorów VIPowskich czy z drugiej strony?

Po stronie sektora A oraz H. Tam gdzie sektory VIP.

Czyli sektora, którego raczej nie ma w TV.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wajefel
Member

Od: 07.2010

Stary 05.04.2016, 15:36
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Po stronie sektora A oraz H. Tam gdzie sektory VIP.

Czyli sektora, którego raczej nie ma w TV.
Wielkie dzięki.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.04.2016, 16:54
chodzą słuchy po mieście, że nawet jakaś kolejka po bilet jest.
Cały czas ktoś przychodzi, kolejek nie widziałem przechodząc kilka razy obok stadionu, ale całkiem nieźle to wygląda jak na wtorek.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 05.04.2016, 17:12
Patrzac jak bilety ida na tyle dni przed meczem to zapowiada sie fajna atmosfera. Oby tylko pilkarze dali powody do radosci
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.04.2016, 18:41
wajefel napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Wybieram się ze znajomymi pierwszy raz na mecz Wisły i interesuje mnie kwestia, po której stronie znajduje się ławka trenerska? Zastanawiamy się nad wyborem sektora i to by nam pomogło. Czy po stronie tych wszystkich sektorów VIPowskich czy z drugiej strony?
Jak idziecie pierwszy raz to na pewno nie idźcie na C jak coś.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 05.04.2016, 18:42
Lawka od strony VIP. I tam kupujcie bilet - przynajmniej zasilicie budzet Wisly większą sumką pieniędzy.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 05.04.2016, 19:27
Frekwencja powinna być nie zła, patrząc że nawet oficjalny fanpage nakręca na frekwencję.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wislak35
Member

Od: 07.2006

Stary 05.04.2016, 19:32
Bedzie moze 15 tysiecy... PRAWDZIWYCH KIBICOW WISLY. Reszta przyjdzie ale jak przyjdzie legla albo inna "niesamowita druzyna" . Swoja droga kazdy kibic wie w jakiej jestesmy sytułacji na taki mecz nie powinno sie nawet zachecac...
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 05.04.2016, 19:32
Jasne. Ciesząc się, że będzie tak wysoka frekwencja, napisze jednocześnie coś, co wielu osobom się nie spodoba, co wiele osób zapewne zaboli.

Szacunek dla tych, którzy w miarę możliwości pojawiali się w tej rundzie regularnie, mimo beznadziejnych wyników, które nie dawały żadnych nadziei na awans do górnej ósemki...

Szacunek dla tych 11 tysięcy. Reszta...

Do zobaczenia w sobotę.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.04.2016, 19:38
Bene Nati
Mnie nie boli to co napisałeś, wręcz przeciwnie. Jestem dumny, bo jestem jednym z tych nawet nie 11 a około 10 tysięcy ludzi, którzy byli na wszystkich lub większości meczach w tej rundzie.
Mimo tego, że pogoda była kiepska, kiełbasa zimna, a wyniki i gra fatalne....
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.04.2016, 21:11
Ilość wolnych miejsc:
10659

p.s. żeby nie było bezsensownego .......enia - stan z biletami ze strony bilety.wisla.krakow.pl
Czyli poszło dziś nieco ponad 1800 biletów. Przyzwoicie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.04.2016, 21:56
Bene Nati napisał(a):Wyświetl post
Jasne. Ciesząc się, że będzie tak wysoka frekwencja, napisze jednocześnie coś, co wielu osobom się nie spodoba, co wiele osób zapewne zaboli.

Szacunek dla tych, którzy w miarę możliwości pojawiali się w tej rundzie regularnie, mimo beznadziejnych wyników, które nie dawały żadnych nadziei na awans do górnej ósemki...

Szacunek dla tych 11 tysięcy. Reszta...

Do zobaczenia w sobotę.

Dokladnie..

Łeczna ,Bilelsko.....a na młynie bylo duzo ludzi,widać ze nie zwatpili i sa z Wisłą na dobre i złe.

Szacunek
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.04.2016, 06:30
Ilość wolnych miejsc aktualnie: 8719. Myślę, że będzie ok. 20 tys.
Do zobaczenia na Reymonta.
rrr
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 06.04.2016, 08:13
Nie czekajcie z kupnem biletu. Kupujcie jak najwcześniej. To zawsze zachęca innych. Zróbmy wszystko, by na meczu z Zagłębiem było nas minimum 20 tysięcy. Lubin musi poczuć moc Wisły Kraków.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.04.2016, 09:22
https://www.youtube.com/watch?v=lQZ9ghNYwWQ
2:26 ciary...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 06.04.2016, 09:45
HYMN grany na saksofonie. MIAZGA!!!!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.04.2016, 10:11
Hymn fajnie jakby tak zagral ale wtedy kibice musieliby byc cicho Bilety sprzedaja sie bardzo dobrze. Oby w sobote bylo co swoetowac
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.04.2016, 10:28
No istnieje coś takiego jak system nagłośnienia i myślę że można tak podpiąć mikrofon do saksa aby wszystko było słychać.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.04.2016, 11:27
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
HYMN grany na saksofonie. MIAZGA!!!!
Zgadza sie. Najwieksze gowno zagrane na saksofonie ma zupelnie inne brzmienie.

Hymn mamy piekny, zagrany na saksofonie musza byc ciary jak to okreslil kolega royalmichael.

Wymarzony zestaw to hymn na saksie, a pozniej caly stadion a'capella bez pierrdolenia spikera. Pozniej "tylko zwyciestwo" ze golebie na Rynku poleca w sina dal.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 06.04.2016, 11:31
Jestem pod wrażeniem tego wykonania... mam nadzieję, że chłopak będzie miał okazję, za ten pomysł, zagrać to przed pełnym stadionem...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 06.04.2016, 11:38
A ja mam nadzieję, że pamiętacie o symbolicznej "dwójce" na Akademie Wisły Kraków.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.04.2016, 13:13
Przed 13 jakieś 40 osób w kolejce, 4 albo 5 kas otwartych. Kupowałem dwa bilety, na jeden podawałem pesel, platnosc gotowka, z ciekawosci sprawdzilem ile czasu schodzi. 1:50. Tak więc wychodzi na to, że w godzine kasy sprzedadza 200-250 biletów max.

Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.04.2016, 14:17
Wie ktoś czy mogę kupić znajomemu bilet online jeśli ma kartę kibica nieważną od grudnia 2015?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów