|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Podstawa to postawienie na Popovica kosztem Urygi
roznica miedzy nimi w srodku kolosalna. Skonczylo sie w koncu hamowanie kazdej naszej akcji i wieczne granie do tylu lub najblizszego zawodnika. Popovic potrafi rozegrac poslac dobra pilke do przodu i to jest roznica miedzy tymi dwoma grajkami w srodku ustawianymi na defensywnym pomocniku.Gramy znowu ofensywnie i tutaj trzeba sie zgodzic z slowami Brozka w przerwie meczu taka gra nam odpowiada najbardziej !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawooo!!! Taką Wisełkę chce się ogladać brawo!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piękny wynik, fajne gole, ale druga połowa taka se.
Wolski czyni różnicę... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Popović dzisiaj idealny występ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
prokuratura już do nas jedzie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Ciekawe czy znajdzie się ktoś to napisze :
- czerwona kartka ustawiła mecz. - grali kiepsko, w końcu ponad 80 min w przewadze a druga połowa na remis. Brawo Wisła ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak...tak...tak....tak....tak...NIE...Powrót do normalności
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Co myślicie o Brleku? Wg mnie widać brak zrozumienia ale niewątpliwie potrafi podać dokładnie w tempo do przodu co jest miłą odmianą w porównaniu do Urygi. Choć gdybym miał go ocenić za ten występ to raczej słabo. Wdowczyk wychodził z siebie po niedokładnych jego zagraniach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Popovic świetny jako regulator tempa. Wolski pokazuje po raz kolejny, że umiejętność gry w piłkę nie jest jedynym elementem, który decyduje o tym czy zrobisz karierę w poważnej lidze. Brożek pomimo dwóch bramek chyba najsłabszy na boisku. Poziom niedokładności absurdalny. Oby więcej takich spotkań. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co ze Zdenkiem ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
9 bramek w 2 meczach po miesiącach niemocy chyba każdego cieszy. Pora by ludzie wrócili na trybuny i zaczęli zapełniać puste miejsca... Z Ruchem też każdy oczekuje wygranej.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
I drugą połowę nie ma co oceniać. Po 4 bramkach do przerwy na drugą zawsze wychodzi się mniej zdeterminowanym
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jestem wniebowzięty. Wstyd mi za mnie, że obstawiłem 0-1. Nikt co prawda nie wie, jak mecz wyglądałby gdyby nie czerwo Tarasovsa, ale to czerwo też musiało się skądś wziąć. Automatyczny banan na twarzy gdy trybuny zaczęły skandować Boguskiego, być może tym meczem zakończył wieczne szyderstwa i kpiny z jego osoby (czekamy na Alana
btw. Cytat:
Ostatnio edytowane przez wolfu : 18.03.2016 o godz. 23:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wystarczy, żeby każdy z zawodników wiedział za co odpowiada na boisku, jaka jego rola w zespole i od razu przychodzą wyniki.
To oczywiste że czerwona kartka ustawiła mecz, ale zagraliśmy tak jak powinna zagrać drużyna w przewadze, zdominowaliśmy rywala, wymieniając prawie 1000 podań w meczu (959). Brawo za grę, w końcu 2 zwycięstwa z rzędu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakby Ruch jutro nie wygrał a my zdobyli 3pkt w Chorzowie w ostatniej kolejce by było mega ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W Chorzowie to będzie zupełnie inny mecz... ale póki co cieszmy się z efektownego, zasłużonego zwycięstwa i cennych trzech punktów.
Dariusz Wdowczyk ma niezłe wejście... Obnaża swoich poprzedników. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dlaczego Ondrasek zszedł? Oszczędzał go? Wolał wzmocnić pomoc kosztem mega ofensywnego ustawienia czy ki chu,?
Powód: OKA doczytałem - chyba przeziebienie
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.03.2016 o godz. 00:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wow ,przychodzi gosc 2 dni treningu z zespolem ,cos pogada i nagle zespol wie co grac?
cos mi tu nie pasi To bylo cos w psychice ,niewiem jakby za Moskala wiedzieli ze remis i musza trzymac a tu graja o zwyciestwa bez kalkulacjii. Duzej roli Wdowczyka nie widzę,poprostu kazał im grac bardziej do przodu....ale czas pokaze jaki z niego trener.Oczywsicie licze ze da rade,bo jest trenerem Mojego klubu. Brawa za dzis,Malecki super,Popovic,Jovic .Nareszcie radosc i spiewy z pilkarzami.Oj jak tego brakowalo. Tak trzymac,dzieki za wieczor i udany weekend pilkarze ! ![]() p.S Ondrasek zszedl bo mial grype,nic powaznego to nie jest.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 19.03.2016 o godz. 00:05.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Szoda, że zmarnowaliśmy przygotowania i poczatek sezonu z beznadziejnym trenerem, juz nawet nie chodzi mi o wcześniejszej nominacji Dariusza W., ale o trenerze, który odblokowałby głowy piłkaMielibyśmy derby a tak musimy się łudzić o 8 niczym o awans do LM...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech żałuje ten, kto dziś nie przyszedł na R22.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
wolfu napisał(a):
![]() Co do meczu to wszystko jest oczywiste. Wielkie brawa i w końcu blokada z zespołu została zdjęta. Może Darek W. wmówił naszym chłopakom że sędzia już nie będzie przeszkadzał? A tak na poważnie to mimo całej antypatii do tego człowieka to Wisła go potrzebowała, teraz ciekawe na jak długo ten efekt nowej miotły i charyzma Dareczka będzie trwała. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Przecież Maly w tej sytuacji strzelał, nie podawał...(chyba, że nie wyczułem sarkazmu) PS. Ciekawie sie dzieje w tej Wisełce: Wolski, Wdowczyk - legioniści, ale robią taka różnice, ze zaczyna to nie przeszkadzać... Juz są glosy, żeby tego pierwszego wykupić (z reszta calkiem sluszne). I jeszcze te teksty sprzed tygodnia, typu "wolę spaść z ligi ze Smudą, niż utrzymać sie z Wdowczykiem"... Troche sie kąt widzenia zmienił. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
To jest właśnie Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To niewiarygodne, ale jak widać - istnieje życie bez Alana Urygi!
Popović - mecz wzór. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O tym właśnie zapomniałem wspomnieć. Jak wróci Mąka, środek Popo(Brlek)-Mąka-Wolski będzie jednym z lepszych (jeśli nie najlepszym?) w Polsce.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|