|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Temat meczowy z grafikami coraz lepszy! Co do wyniku to stawiam na remis 1:1 lub 2:2.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jagiellonia w tym sezonie gra beznadziejną piłkę chyba tylko Górnik jest słabszy. Oczywiście to nie znaczy, że fartem z kontry nas nie pykną... To ekstraklasa i takie drużyny dają sobie tu radę.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Paweł Raczkowski został wyznaczony na głównego arbitra piątkowego spotkania przy Reymonta.
Sędzia z Warszawy prowadził już w tym sezonie trzy spotkania z udziałem Białej Gwiazdy, w których padły następujące wyniki: IX kolejka Ekstraklasy: Podbeskidzie - Wisła Kraków 0:6 XV kolejka Ekstraklasy: Zagłębie - Wisła Kraków 1:3 XXII kolejka Ekstraklasy: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 1:0 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czy wybiera sie ktos na mecz z okolic Stalowej Woli,Rzeszowa,Bilgoraja i mialby wolne miejsce?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mecz o 6 pkt jak wygramy to zblizymy sie do nich na 3 pkt... czyli do 8semki
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tak sobie myślę - po prostu wygrajmy... Bez statystyk, bez tabeli, bez podtekstów.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, regan. O ile na górną ósemkę zbytnio bym nie liczył (zbyt dużo cudownych zbiegów okoliczności), to Wisełka powinna powalczyć o "wyższą część dolnej połówki", czyli o miejsca 9-12 (aby rozgrywać 4 mecze u siebie w fazie decydującej). Teoretycznie mecz z Jagą na R22 powinien (co nie znaczy musi) być najłatwiejszy z 3 jakie pozostały. Nie sądzę, by łatwiejszy był wyjazd na Ruch i mecz u siebie z Zagłębiem, które ostatnio pobiło m.in. Śląsk, Lechię oraz sąsiadkę w ich kauflandzie. Zobaczymy, kto tym razem będzie górą- Probierz, czy Wdowczyk? Chyba że Wisełka wróci do nałogu remisów :-(
![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Stawiam 3-1 dla nas. Pewnie strzelimy gola na 1-0, potem podwyższymy na 2-0. Jaga w jakiejś 60. minucie strzeli kontaktowego gola na 2-1 i nerwówka do końca. W końcówce stawiam na bramkę po kontrze, może Balashov po wejściu z ławki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czuje w kosciach zimny prysznic. Z drugiej strony nasza liga jest tak nieprzewidywalna ze wszystko moze sie zdarzyc.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zimny prysznic to ma drużyna każdego ranka gdy spojrzy w tabelę i na wyniki które osiągała w tym sezonie. Jak przegrają to przegrają. Byle to było po zacięte walce. Sportowo na pewno nie jesteśmy gorsi od Jagielloni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wolfu świetna robota!
Co do samego meczu... wyjdziemy wysoko, ofensywnie. Musimy uważać na kontry i stałe fragmenty gry. Vassiljev jest groźny. Brakuje nam typowego, solidnego defensywnego pomocnika, który pomógłby zachować równowagę. Tak, pamiętam o Alanie. Mój typ: 2:1 dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli jutro test czy przełamanie było czy tylko Nieciecza taka słaba.
Obawiam gry naszej obrony. Obawiam się, że Dariusz W. będzie się kierował w doborze zawodników wciąż nie przemijającą legendą a nie potrzebami meczu. Ogólnie obawiam się tego meczu. Chciałbym wreszcie zobaczyć jak gra Drzazga. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
To nie zobaczysz, jest poza kadrą. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Deobny szczegół dotyczący grafiki: "meczów", nie "meczy".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A już miało być, że Z a nie W. Wiem, detal. Ale jakoś tak przywykłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie kumam tej zmiany. Jak zagra ten sam skład co w Niecieczy to na ławce będzie 3 defensywnych (Brlek, Cywka, Uryga) i zero napastników.
Chłopak tak był chwalony podczas przygotowań, nawet Głowa się pochlebnie wypowiadał i nic, w zasadzie nie dostał szansy. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Czy to kolejny ślepy trener czy Alan ma na nich wszystkich kwity? Bo ja nie wierzę, że można w nim jeszcze coś widzieć, w chłopie, który od 3 lat gra tak samo... jakby on miał 18-19 lat to może bym wybaczył, ale mając 21 lat i zero umiejętności dogrania do przodu mieć w zasadzie pewny plac w Wiśle Kraków... co tu się odjebuje na bieżąco?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Kiedy przeczytałem, że Drzazgę w 18 meczowej zastępuje Uryga to mnie szlag jasny trafił... Alan niczego sobą nie prezentuje, gdy chce zagrać do przodu to zawsze kończy się to dla nas stratą. Naprawdę nie wiem co oni w nim widzą...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy naprawdę przy każdej okazji musi znaleźć się grono frustratów, które jeździ po własnych piłkarzach? Raz Boguski, innym razem Brożek, Uryga itp. itd. Każdy ma lepsze lub gorsze okresy, a przy tym co ostatnio prezentujemy niewielu piłkarzy zasługuje na pozytywne opinie. Też nie jestem entuzjastą tego co niektórzy zawodnicy prezentują na boisku, ale czy koniecznie trzeba dawać temu wyraz w ten sposób poniżając lub prowadząc ciągłą nagonkę? Zacznijcie jeszcze gwizdać na meczu, jak będą przy piłce...
Jak piłkarz znalazł się w kadrze meczowej, albo na boisku, to powinien czuć wsparcie własnych kibiców. ![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podpowie ktoś, na ile przewidziana jest jeszcze przerwa w grze Mączyńskiego?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W. sam jeszcze nie wie - tak na podstawie wpisu na głownej wnioskuje.
Co ten DG77 odpieprza? Jak tęskni za mamą to niech ją sprowadzi do Polski... ![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Niestety to Jaga jest faworytem w tym meczu.
Mam nadzieję na zwycięstwo, chyba że będzie to kolejny mecz w którym słupki i poprzeczka będą szukać naszych strzałów a nasi z 5 metrów będą mieli problem z wepchnięciem piłki do bramki. Ostatnie mecze na R22 poszły nie tak bo był problem z psychiką u piłkarzy (plus brak sił). Po trzech punktach w Niecieczy jest szansa, że będzie im łatwiej grać. Dużo zależy od dopingu. Jesli będzie pozytywny a nie taki jak na ostatnim meczu u nas to powinno być dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Rzeczywiście tak jest, nawet sprawdzałem to ostatnio, co nie zmienia faktu, że brzmi i wygląda to słabo. Mimo wszystko oficjalnie obie wersje się bronią. Jak dla mnie - meczy to koza
![]() Niecałe 10h do meczu, przeglądam ostatnie wyniki Jagiellonii i naprawdę nie wiem czego się dziś spodziewać. Niby mamy Dariusza W., ale czy to wystarczy? Typuję 3:1 dla nas. Do zobaczenia. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Przeczuwam dobry mecz, wszystko będzie szło po naszej myśli. Wejdzie Uryga żeby uspokoić grę w defensywie i popełni jakiś błąd i stracimy zwycięstwo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|