The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2016, 16:22
Po tym co prezes Dunin-Suligostowski mówił w super piątku w C+ (chce żeby wybór trenera był możliwie szybki ale i przemyślany) to nie wyobrażam sobie zatrudnienia Smudy. Jeśli wg. włodarzy klubu wyczerpała się formuła na prowadzenie zespołu przez Moskala, to przez Smude już nie?

Wybór Smudy byłby zaprzeczeniem wszystkiego co racjonalne.
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.03.2016, 16:28
Prawdopodobnie dementi Jurcica, a wcześniej Dunina, jest spowodowane tym, ze Chorwat nie rozliczył sie jeszcze z Mariborem po zwolnieniu. I fakt ze prowadzi z kimś negocjacje na pewno by mu w tym nie pomógł.
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2016, 16:43
Przestańcie już z tym analfabeta Smuda, jebal Wisłę w mediach a wy tu go chcecie, nie macie honoru nie wiecie co to znaczy Wierność, i nie mówię tu o Smudzie tylko o tych co tu jego chcą, zastanówcie się co jest dla was w życiu ważne, jakie wartości a potem piszczcie na forum bo mi wstyd za niektórych
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.03.2016, 17:01
daka.kodaka napisał(a):Wyświetl post
Ja wolę smude
https://www.youtube.com/watch?v=49QPStVBme0
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.03.2016, 19:44
Jak czytam wislaportal to mam wrażenie że tam piszą totalni debile... Goście przy zatrudnianiu szkoleniowca biorą pod uwagę jego statystykę w poprzednich klubach, ile miał punktów na mecz... Normalnie Totalni fachowcy, którzy oceniają trenera pod względem zdobytych punktów na mecz w ligach słabszych od polskiej w których trenował 2 najlepsze drużyny... No debile
Tylko Wisła!
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 06.03.2016, 19:50
regan napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam wislaportal to mam wrażenie że tam piszą totalni debile... Goście przy zatrudnianiu szkoleniowca biorą pod uwagę jego statystykę w poprzednich klubach, ile miał punktów na mecz... Normalnie Totalni fachowcy, którzy oceniają trenera pod względem zdobytych punktów na mecz w ligach słabszych od polskiej w których trenował 2 najlepsze drużyny... No debile
Obawiam się że z takiego założenia mogą wychodzić również decydenci...
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.03.2016, 19:51
A po czym mają niby oceniać? Lepszy taki wyznacznik niż żaden.

Edit. co nie znaczy, że trenera powinniśmy zatrudniać kierując się tymi danymi. Zawsze jednak to jakiś punkt odniesienia.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.03.2016, 20:12
Gin napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie już z tym analfabeta Smuda, jebal Wisłę w mediach a wy tu go chcecie, nie macie honoru nie wiecie co to znaczy Wierność, i nie mówię tu o Smudzie tylko o tych co tu jego chcą, zastanówcie się co jest dla was w życiu ważne, jakie wartości a potem piszczcie na forum bo mi wstyd za niektórych
Na wieki wiekow, Amen.
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 06.03.2016, 20:22
Gin napisał(a):Wyświetl post
1906% poparcia
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.03.2016, 20:26
piotek napisał(a):Wyświetl post
A po czym mają niby oceniać? Lepszy taki wyznacznik niż żaden.

Edit. co nie znaczy, że trenera powinniśmy zatrudniać kierując się tymi danymi. Zawsze jednak to jakiś punkt odniesienia.
Zawsze. Liczka też miał dobre statystyki... Sam sobie zaprzeczyles
Tylko Wisła!
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.03.2016, 21:04
Ja juz wole Smuda niż kolejny wynalazek nie wiem czemu się czepiacie Franka nie jest wybitnym trenerem a średnim ale zna nasze realia co do sadzenia się z wisla zastanawiam się czy wy nie sądzili byście się z pracodawcą o swoją kasę umów niestety trzeba dotrzymywać a to nie wina Smuda ze miał taką umowe
Ja wolę smude
Franz, nie pitol, tylko słuchaj: my wiemy, że ty już dawno popadłeś w samouwielbienie, ale z łaski swojej zrób nam (i sobie) tę przysługę i nie zmuszaj do oglądania swojej gęby po raz kolejny na ławce trenerskiej. Kasa i tak ci wpada, więc na cholerę masz wysłuchiwać, jak cię ludzie lżą z trybun na stare lata, co?
Ostatnio edytowane przez enzo : 06.03.2016 o godz. 21:06.
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 06.03.2016, 21:06
Coooo? Nie ma tam ani jednego zdania oceny. Co mają napisać? Że chuja o nim wiemy?
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.03.2016, 21:30
No nie wiem czy te ligi i te druzyny sa slabsze od naszych....
Malinowy król malowanych róż
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.03.2016, 22:18
Zawsze. Liczka też miał dobre statystyki... Sam sobie zaprzeczyles
Niby gdzie? Pisałem o:

1. Tym, że średnia to zawsze jakiśkolwiek wyznacznik - lepszy niż żaden. --> piszę z punktu widzenia
2. Ale ten wyznacznik nie jest czymś, co powinno decydować o zatrudnieniu

Nie wiem, gdzie tu widzisz zaprzeczenie...

Po czym Ty byś oceniał kandydata, nie mając dostępu do video z mecżów, w których prowadizł zespól ani nie miał możliwości porozmawiania z nim o wizji?
To oczywiste, że za statystyki nikt go nei zatrudni (mam przynajmniej nadzieję, że my tak nie zrobimy), ale z pozycji szarego kibica po czym oceniłbyś trenera, jeśli nie po statystykach?

AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem czy te ligi i te druzyny sa slabsze od naszych....
A to już swoją drogą... Zresztą w Slavenie Belupo też chyba wykręcił niezły wynik w stosunku do możliwości.
Ostatnio edytowane przez piotek : 06.03.2016 o godz. 22:24.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.03.2016, 01:43
Zarzad musi sobie zdac sprawę ze SMuda=konfilkt z kibicami,a moze nawet jakis bojkot.W obecnej sytyacjii to ostatnia rzecz jaka jest potrzebna.Kibice w piatek dali jasno cos do zrozumienia.
Brac tego Chorwata albo SKorze bo czas leci a liga gra.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.03.2016, 06:56
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zarzad musi sobie zdac sprawę ze SMuda=konfilkt z kibicami,a moze nawet jakis bojkot.W obecnej sytyacjii to ostatnia rzecz jaka jest potrzebna.Kibice w piatek dali jasno cos do zrozumienia.
Brac tego Chorwata albo SKorze bo czas leci a liga gra.
Jeden bojkot rujnujący finanse już był, wystarczy.
Grymas
Member

Stary 07.03.2016, 09:39
Smuda nie zostanie trenerem Wisły - http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wisly,9472652/ wygląda na to, że Jurcić oraz Skorża też z listy nazwisk wypadają.
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.03.2016, 09:43
W takim razie zostaje tylko Kazik
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.03.2016, 10:04
Generalnie ten, kto zdecydował o zatrudnieniu Pawłowskiego powinien ostro beknąć.
Spieprzony cały okres przygotowawczy i teraz łapanka...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
nesta
Senior Member

Stary 07.03.2016, 10:18
Czyli tak jak czułem, żadna ze stron nie chce ryzykować konfliktu z trybunami + potencjalnych konfliktów w drużynie.

Ale bardzo jestem ciekawy - jeśi nie on, nie Jurcic, nie Skorża.. to kogo wyciągną?
siemstein
Senior Member

Stary 07.03.2016, 10:20
Boję się jakiegoś wynalazku ;/
Szajba_
Senior Member

Od: 08.2013

Stary 07.03.2016, 10:26
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Boję się jakiegoś wynalazku ;/
Te, ale Petrescu tez byl "wynalazkiem" a teraz wszyscy do niego tutaj wzdychaja, wiec spokojnie
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 07.03.2016, 10:28
Szajba_ napisał(a):Wyświetl post
Te, ale Petrescu tez byl "wynalazkiem" a teraz wszyscy do niego tutaj wzdychaja, wiec spokojnie
Petrescu z czasów Wisły to by nas teraz do 2 ligi spuścił...a nieee stop... to piłkarze by nas spuścili na złość Petrescu...
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 07.03.2016, 10:32
Wierzcie pismakom. Zarabiają grubą kasę na robieniu ludziom wody z mózgu.
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 07.03.2016, 10:41
Jeśli Broniszewski wygra w Kielcach, to może wiele zmienić, przynajmniej do lipca.
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.03.2016, 10:58
Grymas napisał(a):Wyświetl post
Smuda nie zostanie trenerem Wisły - http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wisly,9472652/ wygląda na to, że Jurcić oraz Skorża też z listy nazwisk wypadają.
Bo w gazecie tak napisali?
Smuda wiadomo było że nie zostanie a tego Chorwata Wisła zdementowała (co było normalne bo nikt nie przyznaje się do rozmów) to jasne że napisali w gazecie że nie ma tematu

Zwykłe wypociny które nic nie wnoszą
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.03.2016, 11:51
Przypomnę, że według mediów dzisiaj miała się odbyć prezentacja Smudy, więc jak widać nie ma co się przejmować ich wypocinami.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
PM
Member

Od: 02.2008

Stary 07.03.2016, 11:57
Smuda: Dziwię się, ale nie pcham się na siłę, skoro kibice mnie nie chcą

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ie-chca/ce8e5s
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.03.2016, 12:35
PM napisał(a):Wyświetl post

Cytat:
Jestem zdziwiony, bo nikomu krzywdy nie zrobiłem. Ani Wiśle, ani kibicom. Zawsze będę chciał dla nich dobrze.

Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.03.2016, 12:35
PM napisał(a):Wyświetl post

A ja mysle,ze po takiej akcji po pierwszych dwóch meczach ,to i bez trenera byśmy sie utrzymali....

https://www.youtube.com/watch?v=lLA2CCjKcMs

....tylko oczywiscie my wolimy spiewć czy wygrywasz czy nie lub Patryk Małecki...
Bednarz=Landryna=......

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów