The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SLV
Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2016, 11:46
Nie rozumiem tego jak to głównie w krajach skandynawskich czy też w Niemczech władza, politycy, policja, media, sugerują, a może i nakazują swoim rodowitym obywatelom (chodzi mi tu głównie o kobiety) choćby nie wychodzić na ulicę ubrana w krótką spódniczkę aby nie "prowokować" brudasów czy też brudasów nie wolno aresztować bo się policja w tych krajach będzie czuć się rasistami. Patrząc na takie przykłady wychodzi na to, że Władza w tych krajach zdaje sobie z tego sprawę, że w pewnym sensie niewolą swój własny naród i prowadzą go do zagłady.

Zobaczcie to https://www.youtube.com/watch?v=6W9k0h3KwvI przecież to jest nienormalne.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 14.01.2016, 11:57
Wszedzie w zachodniej Europie jest to samo - efekty s.......izny umyslowej gdzie zaszczepiona zostala bakteria poprawnosci politycznej. W UK np chca przeniesc terminy egzaminow wszystkim dzieciom o miesiac wczesniej bo wtedy nie beda kolidowac z ramadanem brudasow.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.01.2016, 12:14
Poprawność polityczna powinna być karana . A wszystkich winnych za gwalty w Kolonii , Hamburgu i wielu miastach w Europie policję dziennikarzy i członków rządu ,którzy nie interweniowali nie informowali oraz blokowali informację postawić przed sądem .
Jeżeli nie zacznie się surowo karać tych islamskich zbirów oraz ich deportować wrócimy do czasów średniowiecza gdzie żyją własnie te islamskie scierwa .

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/norw...hodzcow/zmcj7b
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.01.2016, 12:33
Jeszcze jedna ciekawostka. W Niemczech kobieta została "tylko" ciężko pobita, gdy broniła się przed gwałtem. W "tolerancyjnych" krajach islamskich pewnie dostałaby za to karę śmierci :-(
http://www.kresy.pl/wydarzenia,europ...-przed-gwaltem

Dziwna rzecz, kiedyś czekałem z radością na nadejście wiosny. A teraz człowiek zaczyna się bać o swoje siostry / kuzynki / dziewczyny... zwłaszcza jak ruszy kolejna fala szarańczy wraz z pierwszym podmuchem ciepła.
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.01.2016, 12:41
Najlepsze jest to, że ci najbardziej poprawni politycznie są pierwsi do plucia na flagę, chrześcijaństwo, kiboli, na każdego kto tylko odważy się mieć inny światopogląd. Poprawni bo nie chcą urazić imigrantów a rodaków wyzywają od rasistów, faszystów, nazistów, zaścianka, ciemnogrodu, chuliganów. Beka. Nie żyłem za komuny ale właśnie tak to sobie wyobrażam - w sferze światopoglądowej (wiadomo, że tam jeszcze dochodziły do tego bieda i morderstwa) hipokryzja na 100%. Rządy debili. To jest podobny poziom do tego co w Korei Północnej, jak im umarł władca to na pokaz musieli płakać. Chociaż domyślam sie, że w tej Korei więcej jest ludzi ogarniętych i płakali bo musieli (bali się konsekwencji) a komuniści z Europy wszystko robią dobrowolnie.
I jak się zastanowić z tymi morderstwami to też nie jest tak kolorowo dzisiaj bo już przez dzisiejszy komunizm niejeden człowiek zginął w zamachu albo został skrzywdzony przez brudasów (gwałty, pobicia).
Fajnie jest żyć w prawicowej Polsce gdzie lewactwo tylko z przed komputera i zza kamery telewizyjnej może atakować.

Cytat:
Dziwna rzecz, kiedyś czekałem z radością na nadejście wiosny. A teraz człowiek zaczyna się bać o swoje siostry / kuzynki / dziewczyny... zwłaszcza jak ruszy kolejna fala szarańczy wraz z pierwszym podmuchem ciepła.
A ja jestem ciekaw, choć nieszczególnie zależy mi żeby życie to zweryfikowało, jakby Polacy (naród a nie rząd) zachowali się w obliczu napływu tej brudnej zarazy. Mam przeczucie i nadzieję, że byłoby "gorąco".
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.01.2016 o godz. 12:43.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
SLV
Member

Od: 08.2011

Stary 14.01.2016, 13:04
A ja jestem ciekaw, choć nieszczególnie zależy mi żeby życie to zweryfikowało, jakby Polacy (naród a nie rząd) zachowali się w obliczu napływu tej brudnej zarazy. Mam przeczucie i nadzieję, że byłoby "gorąco".

Wiem tylko to, że za rządów PO było by tak jak w Niemczech i w krajach skandynawskich.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 13:06
Mozna wiedziec skad ta wiedza?

PS. Jutro Kukiz chce zlozyc projekt uchwaly o przeprowadzenie ogolnokrajowego referendum w sprawie przyjmowania imigrantow.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.01.2016 o godz. 13:09.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.01.2016, 13:10
Cytat:
Wiem tylko to, że za rządów PO było by tak jak w Niemczech i w krajach skandynawskich.
Chodzi mi o reakcję narodu
Ale co do rządu myślę, że Platfusy by chciały żeby było tak jak na zachodzie (zatajanie, gnojenie przeciwników islamizacji) ale to by nie wyszło bo fala protestów i oporu wśród Polaków by nie pozwoliła wyciszyć sprawy. Co by nie mówić to w krytycznych sytuacjach rząd trochę się ludzi słucha - tak jak podczas protestów na temat ACTA. Jak się narobi syfu to pod publiczkę musza działać.
A na zachodzie? Wyobrażasz sobie, że w Polsce jest zamach, ginie 120 osób, na drugi dzień wychodzi grupa 10 chłopaków z transparentem antyimigracyjnym w jakimś średnim mieście Polski i naprzeciwko nich staje kilkaset lewackich debili i ich wyzywa od faszystów? Nie ta skala. U nas by nie wyszło 10 chłopaków tylko tysiąc albo i więcej, u nas jakby ktoś z lewej strony się po takim czymś wychylił to by szybko nokaut zaliczył. Tam poniekąd rząd ma poparcie wielu takich debili z wypranym mózgiem. U nas na razie pedalstwo (chociaż te ....y i tak już sporo propagandy zasiały), gender, brudasy nie przechodzą. i niech tak zostanie na wieki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 14.01.2016, 13:25
lewactwo w Holandii Belgii czy Francji jest dosyć liczne a to tylko dla tego , że te matoły nigdy w komunie nie zyli. Dla nich liczą sie puste hasła typu równo dla wszystkich i koszulki z che qówniarą .Dobrobyt powoduję ,że wyłącza się myślenie . Dla tego tłusta i zgnuśniała Europa zachodnia zalewana jest islamskim szajsem.
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 14.01.2016, 13:33
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Mozna wiedziec skad ta wiedza?

PS. Jutro Kukiz chce zlozyc projekt uchwaly o przeprowadzenie ogolnokrajowego referendum w sprawie przyjmowania imigrantow.

Jak go stać na wydanie 100 baniek to niech robi bezsensowne referenda... a wezmie udział z 7 % i tak nie będzie wiązące bo każde referendum nie jest wiążące...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.01.2016, 13:38
Jak jestem za Kukizem i popieram działania jego ruchu tak w sprawie referendum się z nim nie zgadzam. Nie stać nas na wydawanie takiej kasy by robić referendum w którym wynik jest do przewidzenia, frekwencja pewnie byłaby mizerna i tak jak napisał jendrus, to nie byłoby wiążące.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.01.2016, 13:43
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
lewactwo w Holandii Belgii czy Francji jest dosyć liczne a to tylko dla tego , że te matoły nigdy w komunie nie zyli. Dla nich liczą sie puste hasła typu równo dla wszystkich i koszulki z che qówniarą .Dobrobyt powoduję ,że wyłącza się myślenie . Dla tego tłusta i zgnuśniała Europa zachodnia zalewana jest islamskim szajsem.
Uff.
....a mac. W sedno!!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.01.2016, 13:44
Ja jestem za tym aby referenda się odbywały cyklicznie tylko nie mogą się składać z pojedynczych pytań. Jak już mamy ten zjebany próg 50% żeby referendum było ważne (nie wiem czemu to ma służyć, tym śmieszniejsze, że referendum wiążące nie jest z kolei wybieramy rząd i nawet jak zagłosuje 40% ludzi to ten rząd ma pełnię władzy. Śmieszne). Im więcej pytań tym wiecej zainteresowanych grup = frekwencja 50% zostanie osiągnięta niejako pod przymusem. Przykładowo mamy pytania o lasy państwowe, 6 latki w szkołach, imigrantów, uchwalanie budżetu z deficytem. I w ten sposób mamy zainteresowanych więcej grup społecznych. Pójdzie się mam wypowiedzieć odnośnie dziecka w szkole to może przy okazji zaznaczy odpowiedź na temat lasów państwowych itp A jak nie to rozumiem, że i tak frekwencja się liczy podług ilości ludzi, którzy wzięli udział w referendum a nie tego czy na konkretne pytanie odpowiedziało 50% uprawnionych.
Ale cod o referendum o imigrantach to racja, nie przyjdzie 50% i lipa. Poza tym prawie nikt tych brudasów tutaj nie chce więc szkoda kasy na potwierdzenie znanej tezy.
drozd:
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 13:48
Chyba mylicie pojecie wiazacy z waznym. Jesli frekwencja przekroczy 50 procent upowaznionych, wtedy referendum jest wiazace. Wazne jest zawsze nawet jak frekwencja bedzie 1 procent o ile waznosc ta uzna Sad Najwyzszy. Pytanie tylko co na temat takiego potencjalnego wiazacego referndum mowiloby prawo polskie wzgledem prawa UE. Przynajmniej PIS mialby na tacy dowod na demokracje w Polsce ale ciezko mi sobie w takim wypadku wyobrazic rwetes wsrod zjebanej unioeuropejskiej gawiedzi z Brukseli.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.01.2016 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.01.2016, 13:58
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Chyba mylicie pojecie wiazacy z waznym. Jesli frekwencja przekroczy 50 procent upowaznionych, wtedy referendum jest wiazace.
Mylisz się. Jeżeli frekwencja będzie powyżej 50% i np. na pytanie "Czy jesteś za przyjęciem imigrantów do Polski" 90% odpowie Nie, to rząd może ale NIE MUSI się do tego dostosować.

Właśnie Kukiz chce zmienić prób frekwencyjny i wprowadzić to aby każde referendum było wiążące.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 14.01.2016, 14:03
Lepiej wydać te 100 mln. na referendum wziąść w nim udział pokazać ,że blisko 80 % spoleczeństwa jest za nie sprowadzaniem islamskiej zarazy do Polski. Ma to dwa plusy rząd bedzie miał powód do nierespektowania targowicy zawartej przez kupacz i mniej wyda niż utrzymanie 7 tyś muslimów.Mając status uchodzcy mogą według europejskiego prawa sprowadzić do 6 osób z rodziny z którymi zamieszkiwali przez ostatnie 5 lat .Czyli nie 7 a blisko 50 tyś ich tu bedzie.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 14:31
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się. Jeżeli frekwencja będzie powyżej 50% i np. na pytanie "Czy jesteś za przyjęciem imigrantów do Polski" 90% odpowie Nie, to rząd może ale NIE MUSI się do tego dostosować.
" Wynik referendum jest wiążący, jeżeli wzięła w nim udział więcej niż połowa uprawnionych do głosowania." Wydaje mi sie, ze swoja opinie opierasz na ostatnim referendum Bronka o JOWach. Tak, tamto nawet jakby byla 90 procentowa frekwencja nie byloby wiazace bo dotyczylo zmiany ordynacji wyborczej a tego mozna dokonac tylko i wylacznie dzieki zmianie konstytucji. Co innego w przypadku referendum o przyjeciu imigrantow. Zreszta dlatego tez pytanie o JOWy bylo proste i tresciwe bo gowno znaczylo a pozostale 2 byly jakie byly ( szczegolnie to o finansowaniu partii, na wszelki wypadek).
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.01.2016 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.01.2016, 14:46
Panowie, pogodze Was- wiesniak ma racje odnosnie tego, iz referendum jest wiazace od 50% wzwyz.

Natomiast to, o co Wam sie rozchodzi to OBLIGATORYJNOSC referendum, czyli ZOBLIGOWANIE wladzy, czyli OBOWIAZKOWOSCI wprowadzenia zmian. A tej nasza prostytucja nie przewiduje.
Cytat:
jakby byla 90 procentowa frekwencja nie byloby wiazace bo dotyczylo zmiany ordynacji wyborczej
Jak juz sam pisales referendum byloby wiazace, ale NIEKONSTYTUCYJNE, ani nie OBLIGATORYJNE.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 15:03
To o JOWach tak bo dotyczylo zmiany ordynacji wyborczej dlatego to byl tylko cyrk dla malp ze strony Bronka zabiegajacego o lepsza liczbe glosow w wyborach prezydenckich.
To o imigrantach byloby juz i wiazace i obligatoryjne.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 14.01.2016, 15:08
Zadne referendum w Polsce nie jest obligatoryjne i tutaj racje ma Zwitter. Nawet to o imigrantach.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 15:19
A referendum z 2003 roku o wejsciu do UE?
Odpowiedz cytując
FLI
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.01.2016, 15:26
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Jak go stać na wydanie 100 baniek to niech robi bezsensowne referenda... a wezmie udział z 7 % i tak nie będzie wiązące bo każde referendum nie jest wiążące...
Teraz jak nastroje anty muzułmańskie są wysokie, jak mamy nową "światowo poglądową prawice" u władzy, póki nie ma u nas przybyszów, takie referendum miało by sens. Oczywiście byłoby pewnie trochę tendencyjne, przed każdymi wiadomościami powinny lecieć migawki nakłaniające na pójście do takiego referendum...
Dlaczego tak myślę? Miażdżący wynik takiego referendum dałby sygnał EU że całe polskie społeczeństwo jest przeciw przyjmowaniu uchodźców w jakiejkolwiek liczbie. PiS dostałby zielone światło od Narodu na nie wpuszczanie ich (w obliczu niebezpieczeństwa zawieszenie Schengen itp itd)

Patrząc to co się dzieje w Koloni i w ogóle na zachód od Odry to dziękuje Bogu że u Nas jest jak jest. Jesteśmy jednym z nielicznych krajów do uratowania bez rozlewu krwi tylko trzeba wszelakich działań i niestety propagandy lub chociaż prawdziwego obrazu co tam się dzieję
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 14.01.2016, 15:35
Cytat:
A referendum z 2003 roku o wejsciu do UE?
Oba referenda, i z 1997 odnosnie konstytucji i z 2003 roku wpisywaly sie w polityke owczesnie rzadzacych (post)komuchow.

Z 1997, ktora zapewnia nam prl bis, socjalizm i praktyczny brak mozliwosci jej zniesienia.

Z 2003, gdzie po wejsciu do unii oficjalnie oddajemy swoja suwerennosc na rzecz socjalistycznych rzadow Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Przypieczetowane zostalo to traktatem lizbonskim z 2007, ktory wiadomo kto podpisal i wypial sie na Ojczyzne.

Przyjeli, bo tak chcieli, a nie musieli. Bo to, ze nie musza powoduje brak zapisow konstytucyjnych odnosnie obligatoryjnosci referendum.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2016, 15:40
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Oba referenda, i z 1997 odnosnie konstytucji i z 2003 roku wpisywaly sie w polityke owczesnie rzadzacych (post)komuchow.

Z 1997, ktora zapewnia nam prl bis, socjalizm i praktyczny brak mozliwosci jej zniesienia.

Z 2003, gdzie po wejsciu do unii oficjalnie oddajemy swoja suwerennosc na rzecz socjalistycznych rzadow Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Przypieczetowane zostalo to traktatem lizbonskim z 2007, ktory wiadomo kto podpisal i wypial sie na Ojczyzne.
Wlasnie bo juz troszke sie rozmarzylem, ze nie byloby wcale tak trudno wyjsc z UE, tylko ze w przyplywie emocji zapomnialem o TL i Kaczynskim.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 14.01.2016, 16:15
Niestety, zdoluje Cie jeszcze bardziej.

Drodzy Panstwo, Ustawa referendalna.

Art. 67 "Wlasciwe organy panstwowe podejmuja niezwlocznie czynnosci w celu realizacji wiazacego wyniku referendum zgodnie z jego rozstrzygnieciem przez wydanie aktow normatywnych, BADZ INNYCH DECYZJI, nie pozniej jednak niz w terminie 60 dni od ogloszenia uchwaly SADU NAJWYZSZEGO o waznosci referendum w Dzienniku Ustaw RP."

Slowa klucze - badz innych decyzji, czyli np. o olaniu decyzji Narodu, badz skierowanie do Sadu Najwyzszego.

W Sadzie Najwyzszym zas moga stwierdzic cokolwiek, by podwazyc waznosc glosowania i uznac referendum za niewazne. Tym bardziej, ze 1 prezesa w mysl artykulu 183 ustep 3 konstytucji powoluje prezydent rp.

Komuchy swietnie sie zabezpieczyly. Zwlaszcza rozdzialem 10, w ktorym znajdujemy artykul 77:

"O wniosek ws. przeprowadzenia referendum odnoanie zmiany konstytucji RP moze wystapic: 1/5 ustawowej liczby poslow, senat, prezydent".

Game over spoleczenstwo obywatelskie w Polsce. Requiescat in pace. Amen.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.01.2016, 21:46
Lepsze od papierków jest działanie. Uważam, że lepsze byłyby kolejne protesty i marsze w całej Polsce jak ostatnio, ale już z większą liczbą uczestników niż .......enie się z papierkami. Popatrzcie jak na zachodzie nawet komentowali ostatni Marsz Niepodległości pod kątem kolorowej zarazy.
Im więcej takich akcji na zachodzie tylu gwałty, kradzieże tym szybciej się ludzie w....ią i będą chcieli zrobić porządek nie patrząc na konsekwencje. Wschodnia część Niemiec może coś na ten temat wiedzieć (a raczej starsze pokolenie).
Odpowiedz cytując
AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Stary 15.01.2016, 18:56
http://www.wykop.pl/ramka/2963735/ju...ji-imigrantow/

Cytat:
"Jeśli w 2016 roku nie zdołamy zrobić tego, co postanowiliśmy zrobić, to nastąpi kryzys wiarygodności UE" - przestrzegł Juncker. "Musimy przekonać do tego te kraje członkowskie, które uważają, że idą we właściwym kierunku, oświadczając, iż nie przyjmą uchodźców" - dodał. "Musimy kontynuować relokację. Nie poddam się w tej sprawie, nie pozwolę, by kraje członkowskie robiły, co im się podoba" - oświadczył.
I taki ktoś "broni" naszej demokracji...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.01.2016, 19:01
Witamy w Europie ...

Cytat:
47-letni były holenderski żołnierz został aresztowany w środę w Arnhem na wschodzie Holandii. Mężczyzna jest podejrzany o zabijanie bojowników Państwa Islamskiego w Syrii.

47-letni Holender walczył w Syrii ochotniczo u boku kurdyjskiej milicji - poinformowała w piątek prokuratura.

Według niej, sędzia zadecydował o zwolnieniu zatrzymanego, ale musiał on oddać paszport i zobowiązać się, że nie będzie opuszczał kraju.

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 15.01.2016, 21:13
No i dobrze bo nie wolno zabijać, bo to złe! Trzeba się miłować ty faszystowsko-rasistowski Kocie.
W ogóle wiesz co to jest gwałt?
drozd:
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.01.2016, 23:32

Ostatnio przy piwie kumpel rzucił żart sytuacyjny:

- kumpela mówi że już nie pije
- a on na to "jak kobieta mówi NIE to znaczy TAK"
i po krótkiej przerwie dodał - tak mi mówił jeden uchodźca
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów