|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Myslisz się kolego albo słabo sledzisz to forum poszukaj sobie jak niektórzy piszą o Brozku. Oczywiście że potrzebny jeszcze jeden a nawet dwóch napastników tylko czy to wina Brożka że ich nie ma ?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cudlaty, bódyń - może pomożecie. Zgłoście się do Klubu i dajcie kilka złotych rad, co trzeba robić. Moskal zwolniony, jak chieliście i nie ma ani dobrej gry ani tym bardziej wyniku.
Poradźcie co robić... Ratujcie. ![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
^ Zatrudnić doświadczonego trenera, bo od kilku dobrych miesięcy takiego nie mieliśmy.
Tu nie chodziło o zwolnienie Moskala samo w sobie, tylko zastąpienie go kimś konkretnym. Nie kumasz? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli kim ? Jakies konkrety a nie ogólniki ktoś konkretny.
Smuda jest konkretny np ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Skoro Moskal umiał z tych piłkarzy wyciągnąć to 4. miejsce, które mieliśmy przed jego zwolnieniem, to powinni mu dać medal i błagać o powrót.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Jakie ja mam Ci konkrety niby podać? Co ja jestem, w zarządzie? OSOBIŚCIE, moje zdanie z gatunku pół sci-fi - Marko Nikolic, kiedyś Partizan. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
piszesz zebysmy go zastąpili kimś konkretny, wieć pytam co to znaczy konkretny trener itd.
Piszesz Marko Nikolic - ok. co on takiego potrafi prócz tego ze trenował Partizan?Inaczej mówiąc zareklamuj go skoro to Twój typ ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
po wywaleniu Moskala oprócz spięcia się na L, które i tak skończyło się porażką jest "radosny" futbol bez ładu, składu, pomyślunku i zaangażowania.
Zwolnienie Kazia w tym momencie jak się wydaje było kolejnym błędem Cupiała....:( Co dalej? |
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
za Moskala jak przegrywalismy to gralismy swoje, był jakis pomysł na gre, dzisiaj przegrywamy i zero pomysłu na gre. Zarzadowi gratuluje decyzji, zamiast przy.......ic piłkarzykom kare to wyjebali trenera ktory potrafił cokolwiek wyciagnac z tych kopaczy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Pierwsza osemka to raczej max w tym sezonie, jezeli cos sie podzieje w zimie faktycznie na polu transferowym. Moze Drzazga w miare odpali i zapewni chociaz kilka bramek. Pesymistycznie to walka o utrzymanie, a w lecie meega wietrzenie szatni i mam nadzieje ze odstrzela w koncu Boguskiego, Czekaja, Sarkiego i pogonia w pis.du Jankesa byleby troche zaoszczedzic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To nie był błąd to był qrwa WIELBŁĄD!
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak mowiłem to nie wina Kazia, ze Wisła gra jak gra, odszedł i wcale lepiej nie ma a nawet jest jeszcze gorzej niz było. Jak pilkarzom sie chce to graja, jak im sie nie chce to przechodza obok meczu (vide derby gdzie w ostatnich 20 minutach nawet im sie dupy do przodu ruszyc nie chciało).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie ma co narzekać przecież forum wrzalo po derbach zeby Moskala natychmiast wywalic i nie dac mu przepracowac do końca rundy. Zawsze bylem zdania ze trenera trzeba zmieniac po sezonie(nawet nie po rundzie) i teraz widac jaki jest chaos i jak bardzo druzyna jest zdewastowana. Brawa dla chłopaków, brawa dla części forum i brawa dla Cupiała . Witaj dolna 8.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tak się kończy podejmowanie decyzji z gorącą głową. Wisła Cupiała w pigułce. Wcześniej były pieniądze, żeby to zamaskować, teraz nie ma nic.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przecież my jesteśmy fanatykami Moskala spokojnie przyjdzie Broos i odpalimy....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Drzazga oglądnął sobie nasz dzisiejszy mecz i właśnie jedzie spuścić wpier...l managerowi za to, że wpakował go na minę...<sarkazm>
![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
E tam może czegoś od Drzazgi się Jankes nauczy |
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kaziowi ktos zrobił przysługę i tyle. Teraz następuje to co było nieuniknione...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Tylko, że Moskal miał do dyspozycji Brożka, Jovicia, Guerriera i zdrowego Popovicia. Oraz całą młodzież. Na wiosnę również Stilicia i Stępińskiego. I co? Kupa. Jak przygotował zespół pokazują ostatnie mecze. Jego zatrudnienie było skandalem i dobrze wiecie, że nastąpiło tylko dlatego, że ciągle musimy płacić Smudzie. Gdyby nie to, Kazka by u nas nie było. Niestety był i oto mamy najgorszy okres za panowania Cupiała. Rekord żenady (Kulawik) został pobity.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Odpowiedź znajdziesz w poście .Konrada 2 strony wcześniej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie mam pytań brawo Cupiał i jego świta co to był za porpniony pomysł zwalniać Kazia i zastąpić go ręcznikiem ?!
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Póki wokół Wisły kręci się pAN Zdzisław "Niezatapialny" Kapka, to będzie tylko gorzej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powtórzę się. Uważam, że poza nieszczęsnymi seriami remisów, że swoją cegłę do zwolnienia Moskala dołożyły:
pech, błędy sędziów (niewydrukowana tabela), kontuzja Sarkiego oraz najsłabsze transfery w letnim okienku od 2-3 lat. Biorę pod uwagę tylko piłkarzy których można zakwalifikować jako wzmocnienie: lato 2013: przychodzi Brożek, a za chwile Guerier zima 2014: przychodzi Stilic i Dudka lato 2014: przychodzą Stępiński, Guzmics, oraz Sadlok i Jankowski którzy pierwszą rundę mają super zima 2015: przychodzi Jovic i Barrientos lato 2015: przychodzą Cierzniak i Mączyński, odchodzą: Stilić, Garguła, Dudka, Stępiński, Barrientos, transfery Cywki, Popovicia i Crivelaro to niewypały, a Głowacki i Brożek są coraz starsi. Dodając powyższe do pechowych remisów lub porażek, błędów sędziowskich oraz kontuzji Sarkiego, mamy przyczynę zwolnienia Moskala. Bez minimum 3 konkretnych dobrych transferów w styczniu, na wiosnę czeka nas walka o utrzymanie w grupie spadkowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Pechowy człowiek z tego Kazka. Dobry trener musi mieć szczęście. Do odstrzału.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak ty Kur*a widziałeś pomysł na gre w meczach z Termalicą Koroną i Ruchem to ja jestem święty mikołaj...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy zwolennicy odejścia Moskala są chyba zadowoleni: nie tracimy już punktów frajersko w ostatnich minutach, nie ma tych wkurzających remisów, nie ma tego bezsensownego klepania piłką i miliona podań, wczoraj było sporo strzałów z dystansu i nie ma wahań formy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Hahahah, ale mnie śmieszy takie pierd.olenie. Jak Moskal dostawał oklep zaraz po objęciu zespołu to była wina Smudy, że źle przygotował. A teraz, jakby Moskal został do nie dostalibyśmy wpie.rdol od Lecha, Legii i Lechii... Ogarnijcie się w końcu hipokryci, jak mówicie A, to powiedzcie B. A nie tłumaczenia na okrętkę. Bo na ten moment o Broniszewskim możemy powiedzieć, oczywiście wedle waszych "standardów", że będzie jak Guardiola czy Mourinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ja obwiniam o coś Broniszewskiego? Tylko po co było zmieniać Moskala, pomogło to w czymkolwiek? Jest tylko coraz gorzej...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co do transferow to pomyśl sobie co by było gdyby nie dwa transfery z dupy ktorych miało nie być (Cierzniak, Maczynski) Na bramce którys z ręczników a na środku pola? .... ![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|