|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Widzieliście, jak słabo schodzą bilety? To chyba będą najbiedniejsze Derby jeśli chodzi o frekwencję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Dziwisz sie? Przy braku perspektyw na przyszlosc (lepsza) dla Wiselki? Jak oni zamierzaja sciagnac kibicow na stadion? Ty czy ja bedziemy, ale obawiam sie ,ze to i tak niewiele..
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pogoda też swoje robi.
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
1-0 czy 5-1 nie ma znaczenia, maja cierpiec, płakac i wyrywac sobie włosy z głowy
A mi sie wydaje z tego co patrzyłem po rozpoczeciu sprzedazy biletow a potem jak otworzyli i dali do dyspozycji kolejne sektory, ze z frekwencja nie bedzie az tak zle jakby sie mogło wydawac |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pogoda ma raczej znikomy wpływ, gdybyśmy mieli teraz Żurawskiego, Kosowskiego, Szymkowiaka jak za najlepszych czasów to każdy by się tu napinał na minimum 3:0, a ludzie zabijaliby się o bilety. A tak jest marazm, Jankowski, Uryga itp. kogo oni mają przyciągnąć?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniemy bilety nie schodzą tak źle jak mówicie, do meczu jeszcze 6 dni praktycznie, takze spokojnie będzie w granicach 22tysiecy wydaje mi sie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ludzie to są derby i czy grałby u Nas Ronaldo czy Zenek spod monopolowego nie ma znaczenia, to jest mecz o dominację nad największym wrogiem, to jest okazja do pokazania, że nas jest więcej, jesteśmy silniejsi, że dominujemy na boisku,na trybunach, na mieście, wszędzie. Liczy się Wisła, a nie to co biega po boisku, to jest tylko i aż środek który ma pomóc w osiągnięciu celu, którym jest totalna dominacja, totalne zniszczenie przeciwnika!
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bez Vipów poszło ok. 16,5 tys. biletów na tę chwilę. Dramatu nie ma ale ideału też nie. Spokojnie dobrniemy jednak do jakichś 23-24 tys.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Na ważne mecze zawsze potrafili się spinać, więc wydaje mi się, że wygrana będzie. Pytanie - jak wysoka.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Na chwile obecna co do frekwencji to poszlo niecale 15tys a nie 16,5 jak kolega wyzej napisal
spokojnie czwartek,piatek,sobota wtedy ostro ruszy ponad 20tys to pojdzie w przedsprzedazy Co do meczu szkoda w cholere ze Popovic zalapal ta kontuzje a co za tym idzie przerwe w grze bo bylo widac przed kontuzja ze coraz lepiej sie juz odnajduje niestety Uryga do przodu nie zagra brak odwagi umiejetnosci itd ale w chwili obecnej napewno ma blizej do miejsca w skladzie ;> |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Panie Trenerze! Błagam...Bez kurtuazji i asekurowania się w wypowiedziach przedmeczowych....Nie ma usprawiedliwienia na DERBY...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o frekwencje to każda ponizej kompletu to jest dla nas wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak bedziecie narzekać to nie bedzie. Jak zaczniecie działać namowicie kilku kolegow, postawicie wejscie młodym z osiedla to powinno byc dobrze.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tekst nie mój, ale wklejam, żeby rozruszać coś temat bo sennie tu
Cytat:
Panowie- stać Nas na więcej ! Z wyłączeniem sektoru C na Derby, klub zgłosił do Ekstraklasy stadion o pojemności 26 tysięcy.
Ostatnio edytowane przez heoij : 27.11.2015 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Małe pytanko, nie orientuje się ktoś czy będzie można oddać krew w niedziele przed meczem . Pytam bo niestety pracuje w niedziele
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Problem z kibicach Januszach, których Wisła ma zapewne ma ok 40-50 tysięcy. Strzelam, że tyle ludzi odwiedziło stadion od nowego otwarcia. Wyniki meczów u siebie, a raczej postawa piłkarzy ich nie zachęca. Cóż nam z pięknego zwycięstwa 6-0 nad PBB, gdy u siebie notujemy 3 raz wynik 0-0. Z problemów organizacyjcnych teraz odpadł problem kart kibica (o których kiedyś mocno się spierałem z jednym z forumowiczów) i zobaczymy jaki będzie miało to wpływ na frekwencje (wg mnie max 1-2% więcej ludzi). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Mam pytanie, z czego wynika liczba 26 tysiecy ktora jest podobno zgłoszona? Panowie, ostatnie 2 dni - przekonywac nieprzekonanych, brac rodzine i znajomych. ZROBMY COS DLA WISLY |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Było o tym pisane ze te 26 tys to tylko na derby...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Oczy szeroko otwarte, sporo bedzie incognito
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie moge sie doczekac juz niedzieli. Oby nasi pokazali zydkom miejsce w szeregu. Wiselko tylko zwyciestwo!
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Derby tuż, tuż. Tutaj szeroko opisane wszystkie, w których występował Arkadiusz Głowacki
http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/ark...akowa-alfabet/ ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sory ze troche nie w temacie, ale orientuje sie ktos moze czy mozna jutro odebrac koszulke zakupiona w akcji Gwiazdy dla Bialej Gwiazdy? Zaznaczylem odbior osobisty, ale umknelo mi info czy juz sa do odbioru czy nie.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|