|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Od dziś Szwecja przywraca tymczasowe kontrole na granicach (od 12 czasu miejscowego, na 10 dni) by lepiej kontrolować napływ kolejnych emigrantów do kraju. Jak powiedział tamtejszy szef MSW, zdecydowano się na taki krok ponieważ wzrost napływu nowych imigrantów zagraża porządkowi publicznemu.
![]() Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
multi kulti .... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
.....multi-kulti , lewactwo, tania sila robocza (?) , faszyzm UE , Schengen, wspolna waluta , wiara chrzescijanska ..... wywijaja te placzace matki z dziecmi .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Szczęście w nieszczęściu... Z jednej strony szkoda ludzi, tym bardziej tych, którzy mieli prawe poglądy i zginęli wczoraj. Z drugiej strony może ten kolejny zamach zmieni trochę myślenie lewackiego ścieku z zachodniej Europy oraz uchroni Polskę przed zalewem brudasów. Jeśli przyszłość ma wyglądać tak jak wczoraj Francja to lepiej żeby to się działo tu i teraz niż za x lat, bo teraz jeszcze jest jakaś szansa to zahamować a za kilkadziesiąt lat jak tych brudasów się namnoży to już by była wojna totalna taka jak w Syrii czy Iraku.
Co mają ludzie w głowach, którzy po wczorajszym "popisie" nadal są za przyjmowaniem tych s....ysynów? Sieczka taka sama jak u polskich komuchów. Jednak świat jest dziwny. Nawet najbardziej chore teorie mają swoich świętych wyznawców. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wina tez lezy po stronie całego swiata który się po prostu .......i z cala koalicja ISIS..
Podniecamy się tym ze czy to stany czy inny kraj dokonają kilku nalotow na dzień i już wielkie swieto... Podniecamy się tym ze zniszczonych zostanie kilka budynkow czy jeden ośrodek islamistow i już wielkie swieto... Czytam wczoraj ze amerykanie dokonali nalotow a reszta zajmuje się wojsko lokalne noz ....a proszę Was... Wziasc .......nac kilka większych nalotow zrownac z ziemia i po wielkiej wojnie... A co do ich pobytow w innych krajach Zrobic ....a powtorke z 39 r. opaski na reke i ....a getto... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dorzucę swoje 3 grosze. Duża wina leży po stronie tak zwanej koalicji państw zachodnich. Trzeba było nie obalać Sadama i Kadafiego i nie wspierać rebeliantów w Syrii. Po prostu w tych krajach nie da się wprowadzić zachodniego modelu demokracji bez żadnych modyfikacji. Gdy były rządzone twardą ręką to jakoś się to trzymało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Waszczykowski:
- Mam z tym problem, dlatego że już słyszę od rana, prawda dyskusję tego oszalałego lewactwa, które nam tłumaczy że to my jesteśmy winni, że to państwa zachodnie są winne, to myśmy nie stworzyli warunków do życia, do integracji dla tych ludzi, że jeśli oni są na tyle sfrustrowani, że sięgają po kałasznikowa, po pasy szahida, to na pewno są jakieś błędy w naszym społeczeństwie. To jest ślepa uliczka. Biczowanie się to jest ta pedagogika wstydu, iż nasze społeczeństwo, nasza cywilizacja jest ułomna... |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Tego się trzymać , twardo, bezwarunkowo
http://wpolityce.pl/swiat/271757-pol...a-i-migracyjna I jeszcze jedno żeby nie było wątpliwości Nie byłem Charlie, nie jestem Francuzem i
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 14.11.2015 o godz. 13:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakiś cwel w tvn24 mówił, że najbardziej poszkodowanymi po tych zamachach są...muzłumanie.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nieważne, że ludzie giną, ważne dla niego, że prawica może dojść do władzy. Chorzy ludzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Trzeba jeszcze trochę wytrzymać do zapowiadanych zmian w TVP i wypier...ć tą całą lewacką bande propagandystów i ich gości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czas jest smutny i tragicznym choć pojawiają się niechcący niespodziewanie śmieszno smutne elementy.
Francuscy lewacy i francuscy tolerancyjni multi-kulti śpiewają w co drugiej transmisji hymn francuski ze słowami: Marchons, marchons, Qu'un sang impur abreuve nos sillons Nieczysta krew niech wsiąknie w naszą błoń... To takie nawoływanie do przelewania nieczystej krwi... czyjej? Gdyby choć wiedzieli o czym śpiewają... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeden z zamachowców przyjechał do Francji jako "uchodźca" po wcześniejszym pobycie w Grecji:
http://niezalezna.pl/72916-grecy-uja...-jako-uchodzca ilu taich jest już w Europie dzięki idiotce Merkel ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na dziś dzień niestety mamy do czynienia z bardzo silnym sojuszem lewactwa i islamistów wymierzonym przeciwko szeroko pojętej cywilizacji zachodu.
Lewactwu islamiści są potrzebni do walki z fundamentami cywilizacji europejskiej- a szczególnie chrześcijaństwem. Islam traktują oni jako narzędzie do całkowitego zniszczenia- co jeszcze nigdy im się nie udało- kultury i dziedzictwa Zachodu i budowy w to miejsce świata zorganizowanego na ich modłę. Islamistom lewactwo potrzebne jest do wspierania i usprawiedliwiania ich celów jakimi są między innymi podbój Europy i zaprowadzenie na jak największym obszarze prawa szariatu. Na razie sojusz ten funkcjonuje niestety doskonale... W pewnym punkcie cele obu sojuszników muszą się rozminąć, ale na obecnym etapie najwyraźniej im to nie przeszkadza.
Ostatnio edytowane przez pikey : 14.11.2015 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Najgorsze co mogą robić te brudasy to właśnie takie coś jak wczoraj. Dzięki temu Europa się budzi. Już niedługo obudzimy się w państwach rządzonych przez narodowców, konserwatysów, prawicowców. Pokazują to ostatnie wybory do PE, wyniki wyborów w bodajże Danii gdzie znaczącą rolę odgrywa partia narodowa, pokazują to sondaże odnośnie wyborów na prezydenta Francji.
Jest zarazem dobrze i źle ale jeśli czarę goryczy ma przelać ludzka krew to trudno. Taki los. Zobaczymy za 10 lat jak będzie Europa, mam nadzieję i cichą pewność, że jeszcze dożyjemy czasów normalnych gdzie bruda będzie nazywać się brudem, gdzie lewaki będą pod butem normalnych ludzi, gdzie pedał będzie czymś dziwnym. To wszystko musi zatoczyć koło. Mamy aborcję, eutanazje, śluby pedałów, aborcję dla pedałów, wszędzie goliznę, socjalizm, 100% poprawności politycznej, zero wartości, pozerskie życie, odsunięcie się od wiary chrześcijańskiej i ostatnią częścią tej układanki są dzikusy od Allaha. Co jeszcze gorszego może spotkać ten świat (chodzi mi głównie o zachód Europy)? Są już gwałty, zamachy, próby wprowadzania szariatu. Jedyne co może być gorsze to wojna totalna z nimi w Europie. Teraz jest dobry moment aby ten cały jebany lewackich syf odbił się od dna i nastała nowa era w dziejach Europy. I wierzę, że tak właśnie będzie skoro już od kilku lat ugrupowania nacjonalistyczne zyskują poparcie. Będzie gorzej z panoszącym się islamem = będzie lepiej bo narodowcy dojdą do głosu w swoich parlamentach. PS Patrząc polskim okiem to czasami ten nacjonalista zachodnioeuropejski jest trochę lewy jak na nasze standardy ale lepszy taki polityk niż te ultra lewackie .....i. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Sekcja Wu z Krakowa: Tępe powtarzanie, że wszyscy jesteśmy Francuzami oznacza dzisiaj, że wszyscy jesteśmy baranami prowadzonymi na rzeź ... http://wpolityce.pl/swiat/271763-tep...zonymi-na-rzez
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.11.2015 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kiedy budowali meczety, milczałem – mamy przecież wolność wyznania.
Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem – mamy przecież wolność słowa. Kiedy wysadzali wieżowce, milczałem – to byli tylko chorzy ekstremiści. Kiedy wywołali zamieszki, milczałem – to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy było ich tak dużo, że uzyskali większość w parlamencie, milczałem – mamy przecież demokrację. Kiedy wprowadzili w państwie prawo Szariatu, a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem – nie wolno było już krzyczeć… |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zastanawiające są te żale wylewane na "lewactwo". Ludzi z "lewactwa" nie wyleczycie, a już w szczególności Francuzów.
Natomiast taka argumentacja przypomina mi leczenie grypy zbijaniem temperatury. Gdzie przyczyny, gdzie objawy. Prawda jest taka, że Europa patrzyła sobie na to co wyczynia ISIS z fotela przy kominku, bulwersując się barbarzyństwem między jedną a drugą szklaneczką whisky. Dobrze napisał 63,5 kg - zamiast szybko i zdecydowanie zrobić porządek na swoim przedpolu to p..lą się z tymi religijnymi szaleńcami już prawie 2 lata. Żeby nie mieć wojny u siebie, trzeba ją prowadzić za swoimi granicami. Nie byłoby by uchodźców, zamachów itd. Na pewno nie na taką skalę. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już wiemy gdzie się podziały dzieci, starcy z Syrii...są w Syrii
https://www.youtube.com/watch?v=mNTgL82D4Xo
Ostatnio edytowane przez PvD : 14.11.2015 o godz. 22:55.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Dwa kałasze, pas amunicji, trzy granaty, dwie miny, cztery laski dynamitu i kilo C4...a ten idiota jeszcze paszport bierze. Wątpię, że liczył się z powrotem z tej imprezki. Pewnie właśnie chciał swojej identyfikacji bo rodzina bedzie dumna i takie tam... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=yPrZBnXG1P8
Cudownie, prosto pan profesor wytłumaczył. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
My jako Polska powinniśmy teraz:
1.Przyjąć z unii 100 000 '' uchodżców '' wraz z kasą na nich przeznaczoną. 2.Kupić od Rosji 100 000 kałachów w zamian za nasze jabłka. 3.Poprosić Gromosława Cz. o szkolenie. 4.Uszyć najlepiej w Łodzi 100 000 spadochronów. 5.Zrzucić i czekać na kolejny przydział. Z tym 1% potencjalnych terrorystów we własnych szeregach powinni sobie poradzić już w powietrzu. Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez kasiarz : 15.11.2015 o godz. 09:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Zastanawiam sie co zrobi Hollande. Poprzeczka postawiowna jest wysoko - USA za takie coś obróciły w perzynę kilka krajów a Ruskie za mordę trzymaja do dziś. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak meczety stały we Francji, tak będą stały i tam bezstresowo się muślińscy będą radować na takie okoliczności, względnie bić pokłony do swojego allaha wraz z typami którzy za 3 lata odwalą kolejny zamach - a cała ekipa modląca się albo francuskie paszporty w kieszeni albo status "azylanta" lub ubiegającego się o ten status Francja i Francuzi na ten moment mają takie gówno zamiast mózgu, że nie są zdolni do zmiany kierunku i cóż... z punktu widzenia Polski kij z Nimi, dwie dekady Nas wyzywali od ksenofobicznych chamów i rasistów, to niech teraz żrą tą potrawę którą chcieli aż do obrzygu |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hollande wyrazi oburzenie.
Zmieni sobie profil na fejsie na czarno biały - będzie to cios w samo serce ISIS... Wystarczy włączyć tv gdzie "nasze" media robią dalej ludziom wodę w mózgach: "najważniejsze jest nie obarczać winą uchodźców i chronić społeczność muzułmańską przed atakami nienawiści ". To cytaty z dwóch debat sprzed kilku minut. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Po zmianie profilowego na fejsiq, zmianiw motywu na yt kolejną bronią wbijającą nóż w plecy panstwu islamskiemu bedzie marsylianka spiewana przez angielskich kibicow.
Teraz to sie nie pozbierają ![]() Sposob jest banalny na pozbycie sie problemu - wyslac do isis, francji, niemiec szumiego, a on prostym, a zarazem genialnym posunieciem zniesie terroryzm ustawą ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|