The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: W wyborach parlamentarnych 2015 zagłosuję na:
KW Prawo i Sprawiedliwość 66 30,14%
KW Platforma Obywatelska RP 10 4,57%
KW Partia Razem 1 0,46%
KW KORWiN 85 38,81%
KW Polskie Stronnictwo Ludowe 5 2,28%
KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni 6 2,74%
KWW „Kukiz’15” 19 8,68%
KW Nowoczesna Ryszarda Petru 16 7,31%
Inny 11 5,02%
Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2015, 17:12
ABGwislakABG "Nie wiem dlaczego śmiejesz się z tych 0,83%"

Nie zrozumiałeś? To tylko zwrócenie uwagi na żałosne szafowanie słowem "krewniak"

Braun nie ma tutaj nic do rzeczy.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.10.2015, 17:23
Szkoda podejmować dyskusji, jak to mówią nie ma sensu zniżać się do Twojego poziomu bo jeszcze pobijesz mnie doświadczeniem.
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 20.10.2015 o godz. 17:25.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.10.2015, 17:38
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ABGwislakABG "Nie wiem dlaczego śmiejesz się z tych 0,83%"

Nie zrozumiałeś? To tylko zwrócenie uwagi na żałosne szafowanie słowem "krewniak"

Braun nie ma tutaj nic do rzeczy.
A kto tym słowem tak szafuje?

Dzięki, ze w koncu przyznales sie do swego poziomu

tswthedues - dziekuje za rade. W takim razie koncze ze znizaniem sie do Twojego poziomu.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.10.2015, 17:53
Dobry spot PIS dla niezdecydowanych

http://vod.gazetapolska.pl/11455-pow...sobie-szczerze
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.10.2015, 18:06
Dzięki. Teraz jestem pewien, że na PIS nie zagłosuję.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.10.2015, 19:07
To cieszy , bardzo , dzięki
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.10.2015, 19:25
Czy podczas tych 2 dniowych debat znajdzie się choć jeden człowiek który w pewny,jasny i klarowny sposób zapewni mnie ze składki Zusowskie przestane wynosic 1100 i przestana rosna z roku na rok?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.10.2015, 19:33
Nie ......
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 20.10.2015, 20:41
Jak wrażenia po?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.10.2015, 20:47
Gorsze niż przed....
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 20.10.2015, 20:59
PO=ZLEW=PETRU=PSL
Przeje.... jak się wszyscy dostaną
.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.10.2015, 21:06
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Ale co Ci nie pasuje ? Nie masz na kogo głosować ?
Nie mam. Wciąż nie wiem na kogo zagłosować, mimo że startuje kilka znajomych mi osób. Wiem natomiast, że nie zagłosuję na POPiS, SLD i Kukiza.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.10.2015, 21:36
Ta debata miała mi pomóc w wyborze, a zamotała jeszcze bardziej...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 20.10.2015, 21:39
Ktoś pytał jakie wrażenia po debacie?
https://pbs.twimg.com/media/CRyA9gJWsAE-SCC.jpg
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.10.2015, 22:10
Dla mnie wygranymi dzisiejszej debaty są Kukiz i Korwin.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 20.10.2015, 22:13
Korwin po raz pierwszy się niesamozaorał, co daje mu z góry zwycięstwo, Kukiz zaskakująco merytorycznie, Zanenberg czy jak mu tam (mimo, że nikt na niego i tak nie zagłosuje) interesujący, reszta lała wodę.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.10.2015, 23:19
Horror ten damski sabat!
Wszystkie trzy panie tej konfrontacji pokazały, że są głupie jak but, że nie maja żadnej koncepcji na uzdrowienie tego głęboko chorego kraju i że nie potrafią odpowiedzieć na zadane pytania inaczej niż międląc w katarynkowatych dziobach we wszystkich siedmiu przypadkach zbitkę „Polska/Polki/ Polacy” z czasownikami niedokonanymi ‘trzeba/powinno/należy” oraz przymiotnikiem „dobry”. To są kompletne idiotki, pacynki odtwarzające tę samą, bo chyba nagraną przez tego samego trenera, taśmę.
Resume ich programów: Polsce, Polkom i Polakom należy się luksemburska wypłata, wolność, sprawiedliwość, praca, renta, emerytura… bla, bla, bla (Co kto chce!), zaś dobre i wyważone powinny być gospodarka, służba zdrowia, ochrona środowiska, spokojna starość, dyplomacja, transport… bla, bla, bla (tu wstawiamy dowolny rzeczownik) – nasz rząd tego dokona i jeszcze da XYZ złotych! W skrócie: Polakom należy się bogactwo i dobre państwo, a te trzy debilki mają tego dokonać swoim tajemnym sposobem.
Za wisienkę na tym babskim torcie robi bankster Petru.

Korwin i Kukiz,jedyna nadzieja dla tego narodu.

PS. KWW Szczęść Boże Grzegorza Brauna oraz Kongres Nowej Prawicy oficjalnie popierają KORWINa
https://www.youtube.com/watch?v=b92T7bkKSkE
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 20.10.2015 o godz. 23:50.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.10.2015, 07:08
Miala byc debata, wyszla tragikomedia. Zachowanie "dziennikarzy" prowadzacych debate w stosunku do Kukiza i Korwina karygodne - pytanie o ewentualne koalicje po 25.10 tak zenujace, ze szkoda nawet to komentowac. Abstrahujac juz od tego, czy ktos popiera Panow Kukiza czy Korwina - tak skur.wiale zachowanie mediow powinno otworzyc oczy przynajmniej czesci z tych lykajacych ta mainstreamowa papke.
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.10.2015, 07:15
Krótkie podsumowanie:

Kopacz - zupełny brak kontaktu z bazą, kłamstwo samomasakrujące, fałsz obłuda
Petru - kłamstwo sprytne, fałsz, obłuda,
Nowacka - słodka idiotka, argumenty do obalenia przez przeciętnego przedszkolaka
Zandberg - inteligentny lewak, jak każdy myli się zupełnie ale przyznać mu trzeba, że najcięższy rywal w dyskusji
Piechociński - stary wyga, mistrz polityki a'la III RP, dlatego PSL będzie żył wiecznie
Szydło - przyzwoity populizm, to czego ludzie chcieli usłyszeć, bez specjalnych ściem, dobre omijanie niewygodnych tematów
Kukiz - oprócz Zandberga i Korwina, trzeci, który chciał odpowiadać na pytania, nie politykował, rzeczowe wypowiedzi acz surowy w formie ale to Paweł
Korwin - rzeczowy, opanowany, idealnie wykorzystywał czas to punktując poprzednie wypowiedzi innych to odpowiadając na pytania, zaskoczenie - po niezłych wypowiedziach na końcu się nie zdyskredytował :|

Moim zdaniem najlepiej wypadli w kolejności Krowin, Kukiz, Zandberg. Dla przeciętnego widza nieźle wypadła na pewno Szydło, niestety na Swetra mogli niektórzy się dać nabrać. Ogólnie debata na +, pod kątem drobnych roszad w poparciu. PIS nie straci, Kukiz i Korwin zyskają. ZLEW straci na rzecz RAZEM, Petru za dużo nie zyska, PO porażka. Będzie pięknie w niedzielę
Ostatnio edytowane przez darksun : 21.10.2015 o godz. 07:18.
Jeszcze zagra, zagra hejnał na Mariackiej wieży,
Będą słyszeć Lwów i Wilno krok naszych żołnierzy.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.10.2015, 07:43
Wg mnie największym wygranym debaty jest Korwin - jego największym atutem wczoraj było to, że się nie samozaorał, a to już sukces. Bez tego można być pewnym, że będzie mówił sensownie i racjonalnie (oczywiście pomniejsze masakry poprzedników się zdarzały). Kukiz jak dla mnie wypadł słaboł, przecież on jota w jote powtarzał program JKM - powtarzał nawet kilkukrotnie "jak Pan Janusz raczył zauważyć" - jak dla mnie to on sie samozaorał. Poza tym umówmy się - w takich debatach jedną z ważniejszych cech jest swobodna ale skondensowana prezentacja swoich poglądów - Kukiz tego nie ma.
Niesamowite jest to jakim produktem marketingowym i socjotechnicznym jest Rysiek Swetru - każdy ruch, gest, mimika to efekt pracy sztabu specjalistów od marketingu/sztabu. Miałem nawet wrażenie, że każda jest wypowiedź była nauczona na pamięć. Rzygać mi się chciało jak go słuchałem. Kto się da na niego nabrać temu powinno się zabrac prawa wyborcze, za głupotę.

Szydło mówiła to co ludzie chcieli usłyszeć i w kontekście tego, że prawdopodobnie od poniedziałku PiS będzie rządzić to można mówić o jej zwycięstwie, nie palnęła żadnej głupoty, nie dała się podpuścić.

Kopacz - powiem szczerze, że jak się wypowiadała to przełączałem na inne kanały. Usłyszałem 2 wypowiedzi i miałem dość. Sama Kopacz jak i spece ze sztabu PO to straszni idioci. Brak kontaktu z bazą, reagowała alergicznie na zaczepki JKM, Kukiza, Szydło, gadała od rzeczy, o prezentacji programu i "obietnicach" nie wspomnę. Niesamowite jest to jak ta partia tonie (ku mojej radości) - po efektownej porażce Bronka w niedziele szykuje się jeszcze większy upadek w niedziele - "Jaka piękna katastrofa"

Reszta mniej lub bardziej bezbarwnie - faktycznie lewak z Izraela mógł zrobić wrażenie, może ktoś się dał nabrać na jego paplaninę, jak ma zabrać trochę głosów ZLEW-owi i Swetru to proszę bardzo. Tak czy inaczej do Sejmu nie wejdą.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 21.10.2015, 08:20
https://www.facebook.com/Rebelya/vid...0120918364245/

To dlatego nic z jej wypowiedzi nie zrozumiałem
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.10.2015, 09:12
Krav "Szydło mówiła to co ludzie chcieli usłyszeć i w kontekście tego, że prawdopodobnie od poniedziałku PiS będzie rządzić to można mówić o jej zwycięstwie, nie palnęła żadnej głupoty, nie dała się podpuścić. "

Dodam że o to chodziło także w 1 "debacie".Do tego pokazanie że jest osoba zrównoważoną i kilka przekazów"obrazkowych" dla gawiedzi.

Przepis na "debatę" w Polsce
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Stary 21.10.2015, 09:15
Tak przeglądam portale: oho, wyborcza na gwałt próbuj ratować swoją wiarygodność, zaczyna się lans RAZEM, kreowania "nowej" lewicy w tym kompletnym odwrocie lewaków. Nie wiedzą jednak co czynią Oby tak dalej, PO, Petru, ZLEW najbardziej oberwą w przeddzień wyborów

Jeszcze mała humorystyczna wstawka z dzisiejszej rozmowy tow. Piaseckiego z Kukizem:

Cytat:
KUKIZ: ...W przeciwieństwie do ZL-ewu, który jest taką kawiorową lewicą i tyle ma wspólnego z lewicą co ja z hipisem.
FUNKCJONARIUSZ: Nie był pan nigdy hipisem, swoją drogą?
KUKIZ: Nie no, byłem hipisem kiedyś. Tak samo jak oni kiedyś byli Polską Zjednoczoną Partią Robotniczą, która była lewicowa.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.10.2015, 09:39
Jeszcze jedno co do wczorajszej "debaty", zauważyłem ogromne wzmożenie lewackim żydem Zandbergiem.Dotyczy to zarówno gównianej jak i tzw prawicowych publicystów.To się nazywa "owczy pęd" czy głupota?Tutaj jacyś fani?
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Stary 21.10.2015, 09:48
Jeszcze jedno co do wczorajszej "debaty", zauważyłem ogromne wzmożenie lewackim żydem Zandbergiem.Dotyczy to zarówno gównianej jak i tzw prawicowych publicystów.To się nazywa "owczy pęd" czy głupota?Tutaj jacyś fani?
Jak bym tam szukał jeszcze taktycznego zmysłu na obcięcie % ZLEWowi, PO i Petru Mam nadzieję, że Ci "prawi" w ten sposób rozumowali. PR tow. zrobił, osobiście jednak nie widzę większej szansy na ich wybicie, nawet jeśli nachalnie będą kreowani w mediach.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.10.2015, 09:55
Ja to rozumiem, jak skrajni lewacy coś ugrają to lepiej dla Pis czy Korwina z Kukizem.Po prostu pourywają urbanoplatfusiarni, komuchom czy zlewowi.Tych ułamków może braknąć do progu, a o to przecież chodzi żeby komuchy czy swetru nie weszły a urbanoplatfusiarnia była ma maksa osłabiona.Co do tzw prawicowych publicystów oni tak myślą naprawdę.Już kilku czytałem jak to trzeba oszczędzić "mendia publiczne".Tacy rozkrokowcy od zawsze.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.10.2015, 10:04
Ja jestem fanem! I mam nadzieję, że Partia Razem trochę podszczypnie swoich konkurentów z lewej strony politycznej sceny, to jest Prawo i Sprawiedliwość. Aczkolwiek ciężko będzie im przebić ten pisowski socjalizm, nawet lewaki nie dojeżdżają.

Dobra, ciekawa debata - niebo, a ziemia w porównaniu z tym co zaprezentowały te dwa intelektualne pierwotniaki w poniedziałek. Wczoraj weszły w szersze grono i obie były obok Ryśka Swetru i tej śmiesznej blodyny najsłabsze zdecydownie. Nie jestem fanem Kukiza, wręcz przeciwnie, ale chłop pół życia walił wódę i zapewne swoje do nosa i w żyłę przyjął, nie ma armii ludzi, a je intelektualnie zjadł. Nie mówię już o JKM bo chłop ma ponad 72 lata, a charyzmą, intelektem i merytoryką je przewyższa o lata świetlne. Rudy żyd faktycznie doskonale przygotowany, bez spiny jak na chyba pierwszy występ w TV, mam nadzieję że część miłośników socjalizmu z Prawa i Spraiwedliwości doceni jego próbę Piechociński, abstrahując od jego późniejszego występu na TT, wypadł bardzo korzystnie, PSL tym występem pewnie zapewni sobie 2687498742 kadencję w sejmie.

Najważniejszy wniosek z debaty jest taki - ludzie zobaczyli jak mało do zaoferowania mają dwie główne kandydatki, jak poważnie są ograniczone umysłowo i wieszczę spory minus dla obu partii.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 21.10.2015, 10:15
To lubię,wpada człowiek który nienawidzi Pis-u ( bo tak telewizory mówią) i z tej okazji zostaje fanem skrajnego lewackiego żyda.Jako znawca tematu wieszczy że lewak odbierze głosy Piso-wi. Wystarczy zapytać , poczytać ale po co? ja nienawidzę Pis bo tak jest cool, koledzy przecież też hejtują wstrętnych pisiorów.Im bardziej nienawidzisz człowieczku tym Pis dostaje lepszy wynik. Nienawidzisz tak jak gówniana,liz, wsi24 czy mocniej?.Jesteś w tej samej drużynie .Niedziela 25.10.15 godzina 21.00 przygotuj chusteczki i relanium.Bez odbioru fanie skrajnego lewactwa.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.10.2015 o godz. 10:19.
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Stary 21.10.2015, 10:20
Fialo, nie będę wchodził w dłuższą dyskusję ale oczywiście najważniejszym problemem na dziś jest odsuniecie PiS od władzy? PO, ZLEW, Swetru, ZSL wcale nie przybijają piąteczek z ubekami, muslimami czy innymi euro-banderowcami z wielkim kapitałem w tle? Zapewne chodzi Ci o ten realizm w polityce Dmowskiego, który to przecież kolejne bezsensowne zrywy promował, wykrwawić się ale obronić "ideę", żadne tam kuluarowe rozmowy, wiązanie się z innymi w celu uzyskania najwięcej dla Sprawy Polski. Tak tak... Sorry ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę podobne wpisy.

PS: Link
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.10.2015, 10:38
To lubię,wpada człowiek który nienawidzi Pis-u ( bo tak telewizory mówią) i z tej okazji zostaje fanem skrajnego lewackiego żyda.Jako znawca tematu wieszczy że lewak odbierze głosy Piso-wi. Wystarczy zapytać , poczytać ale po co? ja nienawidzę Pis bo tak jest cool, koledzy przecież też hejtują wstrętnych pisiorów.Im bardziej nienawidzisz człowieczku tym Pis dostaje lepszy wynik. Nienawidzisz tak jak gówniana,liz, wsi24 czy mocniej?.Jesteś w tej samej drużynie .Niedziela 25.10.15 godzina 21.00 przygotuj chusteczki i relanium.Bez odbioru fanie skrajnego lewactwa.
Nienawidzę PiSu bo mi tak mówi moja mózgownica i wrodzona niechęć do socjalizmu.

PiS oczywiscie wygra bo, jak słusznie mówi JKM, na świecie jest więcej debili niż ludzi mądrych. A jak powiesz debilowi, że dostanie 500 zł na dziecko i inne skrajnie lewackie benefity, to debil zagłosuje kropka. To, że się budżet rozjebie debila nie zainteresuje już bo po co, ważne że on będzie miał swój socjal, który będzie mógł śmiało wydać w osiedlowym monopolowym. Pani Szydło prezentuje podobny poziom intelektualny jak jej wyborcy - co najlepiej widać na przykładzie Mirosława - umysłowego impotenta - który zdania w języku polskim sklecić niestety nie potrafi.

Po 25.10 ja będę dalej zarabiał pieniadze i cieszył się życiem, a Ty czekaj na socjalistyczny cud nad Wisłą, trzymam kciuki i tradycyjnie nie pozdrawiam
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów