|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wracając do tematu: JOP [Twoja Mać], KUŹBA, BUKALSKI, PAREIKO, CLEBER, PIETIAAAAAAA!!!! ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie no niezatapialny Franek, jedyny, który za mecz będzie miał płacone.
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja się pytam gdzie jest Tomek Kulawik, gość który był tu w okresie totalnej biedy i w okresie prosperity. Jeżeli został pominięty w zaproszeniach to totalna kompromitacja.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W Zambrowie. 10 października godz. 15:00, Olimpia Zambrów - Okocimski Brzesko. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
WISŁAZWE napisał(a):
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 07.10.2015 o godz. 18:42.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Szkoda że nie udało się ściągnąć Cantoro
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Zacna ekipa.
Oczywiście świetnie byłoby móc podziękować za piękne chwile także np. Zajacom, Kalemu, Kuli, Czerwcowi, Tacie, Mauro czy nawet Nitce albo Dubiemu, ale wiadomo jak jest. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A może tak Zenek Małek Leszek Lipka czy Piotrek Skrobowski albo Tomasz Dziubiński ?
Guy Armand Feutchine albo Noel Chama Sikhosana o ile dobrze napisałem ...
Ostatnio edytowane przez gaudi10 : 07.10.2015 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Odbiegając od głównego nurtu tego wątku, zastanawiam się, czy taki mecz nie mógłby się odbywać co roku? Byłby to przyjemny punkt w wiślackim kalendarzu. Oczywiście nie mam na myśli powtarzania całej akcji z nagrodami, bo mogłoby to być źle odebrane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Trenerem Franek Smuda.. A moze tak w imię Wiślackiej histori, ktorej jest rownież częścią zrezygnuje z pozostałych pensji ? To dopiero wzmocniło by nasz budżet.. Mało honorowe doić Wisle w takim stanie jakim jest i jeszcze udawać jej przyjaciela.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() Kula i Kuba, to dwóch wielkich nieobecnych tego meczu i straszna szkoda, że ich nie będzie. Smuda za to, to moim zdaniem jest strzał w kolano, ale ten mecz i to święto, to nie jest dobra okazja do kłótni, więc nie będę się na jego temat rozwodził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dokładnie, to jest dopiero absurd. Smuda teoretycznie nie jest zaproszony jako trener Gwiazd. Smuda jest przez Wisłę po prostu zatrudniony.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy na pewno strzał w kolano ? To na pewno zagrywka w stronę Smudy bo mimo że by chciał to odmówić nie mógł .
A z drugiej strony powiedźcie mi kto zamiast niego ? Henryk Apostel Aleksander Brożyniak Roman Durniok Jerzy Engel Mieczysław Gracz Bogusław Hajdas Henryk Kasperczak Kazimierz Kmiecik Karel Kolský Jan Kotlarczyk Jerzy Kowalik Josef Kuchynka Tomasz Kulawik Marek Kusto Orest Lenczyk Wiesław Lendzion Verner Lička Wojciech Łazarek Robert Maaskant Michał Matyas Kazimierz Moskal (piłkarz) Adam Musiał Adam Nawałka Dragomir Okuka Dan Petrescu Michał Probierz Imre Schlosser Czesław Skoraczyński Maciej Skorża Franciszek Smuda Jerzy Steckiw Artur Woźniak Edmund Zientara ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
już się ....a nie mogę doczekać tego meczu! Dlaczego gramy tylko 90 minut? Niech to święto trwa co najmniej dwa razy tyle!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Podobnie jak Moskal ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Petrescu, niektórzy piłkarze na sam jego widok zapewne poczuliby się zmęczeni
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W lipcu 2015 został selekcjonerem reprezentacji Tunezji.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cantoro > Gorawski
Ja osobiscie podziekowałbym tez Peterowi Singlarowi, Jaśkowi Pauliscie i Markowi Penksie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Sprowadzenie Cantoro kilkanascie tysięcy zlotych < Sprowadzenie Gorawskiego kilka set (?) zlotych
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie, szybkie pytanko. Czy jak kupuję więcej biletów ze swojego konta na bilety.wisla.krakow.pl podając dane pozostałych osób (imię, nazwisk, PESEL), które mają aktywne KK, to bilet zostanie z automatu nabity na KK?
I drugie, bardziej z ciekawości. Czy licznik na fans4club jest sprzężony z naszym systemem sprzedaży biletów? W sensie czy zebrane środki uwzględniają bilety sprzedane przez bilety.wisla.krakow.pl? @ArturBarlinek, podziękował!
Ostatnio edytowane przez David. : 08.10.2015 o godz. 08:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
2. Nie jest sprężony, nie dzieje się to automatycznie, raz na jakiś czas bilety i pieniądze ze strony bilety.wisla.krakow.pl dodawane są do puli fans4club to tak mniej więcej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Naprawde cieszyłem się i żyłą tą akcja, tym meczem. Coś czułem że będzie Jop co nie za bardzo mi odpowiadało. Ale Smuda? Uważam że popsuli to Święto nie tylko mi ale również chłopakom grającym w drużynie gwiazd, gdzie większość ma z nim na pieńku (choćby Kosa i Sobol któych odstrzelił po zakończeniu sezonu). A i pewnie w Wiśle.
Niech on sobie prowadzi swojego Burdeńskiego i oficjalnie powie że zrzeka się pensji do końca kontraktu to może zacznę go szanować. Niestety pamiętając analogiczny przykład z reprezentacji kiedy brał pensje oraz historie nieoddanej premii za kupiony Zagłębia mecz nie liczyłbym na to. Człowiek bez żadnej klasy i honoru... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się. Zapraszanie gościa, przez którego jest dług, to jest istna kpina.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie,
A jak z szalami? Zamówiłem z przesyłką i cisza... |
|