|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
w libertowie koło bmw też się wyświetla
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wiem, że nikt nie czyta ale.. https://www.facebook.com/WislaKrakow...53797740586282
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bonarka, Wielicka - są, są i jestem spokojny o frekwencję w sobotę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tylko do jutra do godz. 10 można wymienić Vouchery na bilety przez internet. Później tylko w kasach.
To oznacza ni mniej, ni więcej, że 10.10. będziemy mieli gigantyczne kolejki przed meczem. Zbyt wielu kibiców kupuje bilety na ostatnią chwilę... Póki co licznik stanął na 5963. Nic nie wskazuje na to, że frekwencja będzie na poziomie powyżej 15 tysięcy. W analogicznym okresie przed meczami z Legią było już sprzedanych 15-17 tysięcy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
Dla osób które mają kk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeśli ktoś z okolic Częstochowy albo po trasie w kierunku Krakowa waha się nad udziałem w meczu ze względu na brak dojazdu, to ja będę jechał z okolic Radomska przez Częstochowę/Dąbrowę Górniczą/Olkusz na Kraków i mam 3 miejsca wolne na mecz (nie udało mi się nikogo więcej namówić :( ). Ale może ktoś inny się zdecyduje. Ot, takie ogłoszenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Drugi cel osiągnięty
Brawo!!!![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co sprawiło, ze w 1 dzień poszlo niemal 30%? Jakie nagrody się pojawiły?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mecenasi: Coca-Cola, Suempol i Food Care.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Trzech nowych mecenasów (Food Care, Suempol, Coca Cola), i kasa w kilka minut wzrosła o 100 tysiaków? Nieźle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecenasi
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kupione bilety ( wreszcie udało mi się namówić ojca na wizytę na stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
zastanawia mnie coca-cola jako mecenat, niedawno mówiło się o możliwości sponsorowania nas przez coca-cole, możne nadal jest cos na rzeczy?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie musi Cie zastanawiać. Coca - Cola jest partnerem Wisły co jednocześnie przekłada się na mecenasa meczu.
![]() ![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mówię o sponsorze tytularnym, myślałem że to oczywiste...
![]() jeśli doda się do tego dzisiejsze oświadczenie TSu o braku porozumienia w sprawie przejęcia piłkarzy, można usnąć historyjkę, dogadali się z coca-colą, więc znalazła się kasa na funkcjonowanie klubu... albo to tylko moje marzenia ![]()
Ostatnio edytowane przez Rafal-SWL : 05.10.2015 o godz. 20:40.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest właśnie ten "sponsor tytularny" o którym była mowa. Partner i tyle. Masz firmę? to też możesz zostać partnerem Wisły.
Coca-Cola może być sponsorem FIFY czy największych gigantów tego świata, a nie polskiego klubu. Partnerem Wisły i tak jest oddział Coca Coli w Polsce, a nie ta Coca-Cola, numer jeden.
Ostatnio edytowane przez element : 05.10.2015 o godz. 20:45.
![]()
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Miasto udostępni stadion Wiśle na sobotni mecz za darmo.
(taka ciekawostka) ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To powinno się dodać miasto do mecenasów i podbić kwotę o kolejne 100K
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie rozmywajmy juz tematu, napisalem tylko moje domysly-marzenia ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłoby to miłe.
Jakby jeszcze było tak z 16k ludzi na meczu to stadion nie będzie wyglądał biednie.
Ostatnio edytowane przez Babba : 05.10.2015 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
A raczej zarobi.... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
W takim razie można też zastanawiać się nad przejęciem Wisły przez FoodCare skoro też jest mecenasem
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co raz więcej kasy na oprawę! C musi być pełne!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat tu nie ma nad czym
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kupujcie te bilety do chuja pana!
15 zł nie macie? Pożycz od mamy, taty, żony kochanki, brata siostry, kuzyna, szwagra kogo....akolwiek! Stadion ma być pełny!! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja to juz pisalem..
Niewyobrazam sobie aby ktokiwliek kto nazywa sie kibicem,sympatykiem fanem itd Wisly nie byl na meczu w Sobote. jak cie nie bedzie,to potem nie masz prawa nazywac siebie kibicem Wisly.Proste jak konstrukcja cepa. jak cie nie interesuje mecz to kup bilet,usiadz ,odspiewaj hymn i wyjdz.Ale pokaz ze byles na meczu i cos od siebie dales. WISŁA TO MY
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.10.2015 o godz. 00:14.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kibicu!
Tylko do jutra, tj. 06.10.2015 do godziny 10.00, posiadacze Karty Kibica mogą dokonać wymiany voucherów na bilety na stronie bilety.wisla.krakow.pl. Po tym terminie taka możliwość będzie tylko w Strefie Kibica. Numer oraz kod vouchera znajduje się na fans4club.com w panelu użytkownika pod linkiem Twoje Nagrody. Panel użytkownika widoczny po zalogowaniu w prawym górnym rogu strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Kaan : 06.10.2015 o godz. 08:33.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Jak nie będzie 10 tys ludzi to nigdy nie będziemy już mieli prawa zaśpiewać WISŁA TO MY
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a nawet Marcelo przyjedzie a niektórym się nie chce godzinkę na stadion jechać na mecz?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|