|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Temat na czasie - chciałbym to oddzielić od politycznego - tutaj komentarze i opinie wyłącznie dotyczące zmasowanej migracji.
Po pierwsze - trzeba wytłumaczyć miłośnikom kóz że u nas nie ma meczetów ale są maczety ![]() A tak poważniej: - uchodźca dostaje dużo większy zasiłek niż samotna matka z dziećmi - pytanie o zgodność z konstytucją i równością wobec prawa - Unia nam narzuca że mamy przyjąć większą liczbę niż bogatsze kraje UE - Słowacja, Czechy, Węgry są przeciwko - przynajmniej Słowianie swój rozum mają ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie jestem pewien ale chyba byl gdzies juz taki temat tutaj na forum.
edit: http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9400 mozna przeniesc do tego tematu Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 13.09.2015 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Muzułmanin dzwoni do telewizji czyli miłosierdzie według islamu
https://www.youtube.com/watch?v=I6SX9H4luRY |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Turcy i Kurdowie załatwiają swoje porachunki w Niemczech
https://www.youtube.com/watch?v=jlm2YGuKfcg#t=93 Jakaś organizacja o nazwie w2eu rozdaje imigrantom/uchodźcom tzw. przewodnik emigranta czyli wskazówki, mapy, numery telefonów wszelkich organizacji (Czerwony Krzyż, UNCHR) mogących pomóc w dalszym przemieszczaniu się po Europie. Wszystko oczywiście w języku arabskim. ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Muzułmanie w Polsce i Europie przerażające fakty Islam in
https://www.youtube.com/watch?v=48zcPakMWBg |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jedno mnie zadziwia,Nostradamus to s....esyn, że to przewidział.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
ps. ten żebraczy socjal jaki jest w naszym kraju może się okazać naszym zbawieniem ... ![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
Cytat:
ŻL i będą" polskie obozy" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sytuacje jest hmm, dobra dla Polski jeśli będziemy tylko chcieli ją wykorzystać. Los zesłał Nam idealną sytuacje do zajęcia należnego Nam miejsca jako naturalnego lidera Europy Środkowej. Czechy, Słowacja i Węgry pójdą za Nami i pod Naszym przywództwem jeśli tylko będziemy potrafili odrzucić poddaństwo wobec Niemiec i weźmiemy w sprawy w swoje ręce.
Nie wydaje mi się, żeby cale społeczeństwo Państw zachodnich tak bardzo popierało nową rzeczywistość jak pokazują to media. Jak ktoś pisał w innym temacie Nasza łatka rasistów i katolików powinna być po Naszej stronie tym razem i pozwolić Nam wykreować się na ostatni bastion Europy.
Ostatnio edytowane przez art : 13.09.2015 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
W Wielkiej Brytanii gdzie wiadomo jak jest, są ludzie którzy chcą walczyć z islamizacją ich kraju. Oczywiśćie jest to gartska bo wiadomo jaką łatkę przypina się takim ludziom, partią i organizacjom ale jak wiemy wszystko zaczyna się od rzeczy małych. Mówi się, że zachód jest już stracony. W mojej ocenie nie, dopóki jest tam większość chrzecijańska, nie jest za późno, a jak jeszcze pójdzie przykład oporu ze środkowo-wschodniej Europy to kto wie.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 14.09.2015 o godz. 07:13.
![]() Cytat:
|
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja mam cichą nadzieję, że nawet jak Czesi czy Słowacy zamkną granicę i jakimś cudem ten marsz trafi do nas to pójdzie dalej - czy to wpław przez morze czy pontonami czy na tratwach przez Odrę.
To nie są głupie ludzie - wiedzą że nad Wisłą to nie jest ich Ziemia Obiecana. Edit: Społeczeństwo zachodnie ma już ich serdecznie dosyć i nie ma się co podniecać pokazywaną w TV twarzą lewaka z UK czy Dojczlandu. Wszyscy obcokrajowcy, z którymi rozmawiam sami czują się jak w gettach. Strach wyjść do sklepu wieczorem, strach wracać z imprezy do domu, strach puścić dzieci same do szkoły. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ci co liczą na głos sprzeciwu polskiego rządu niech nie mają złudzeń. Mała Słowacja zapowiedziała weto wobec przydzielania stałych kwot uchodźców, o naszej reakcji cisza, to oznacza tylko jedno Kopacz zgodziła się na to, albo Tusk jej przekazał, że nie ma wyjścia bo deal już zrobiony i nie wie jak to sprzedać społeczeństwu. Jedyny plus taki, że PO może przerżnie przez to całkowicie wybory...
No i jeśli pojawią się setki uchodźców na naszej południowej granicy, to przy fachowości obecnej ekipy przepis na burdel gotowy. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szkoda, że dwie główne partie nie wyraziły dotąd jasnego sprzeciwu wobec islamizacji kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I nie wyrażą. I jedna i druga mają na tym za dużo do stracenia. Niestety bardziej od interesu Polski liczy się zabezpieczenie własnego tyłka.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Co według Ciebie mają do stracenia ? Pytam serio, bo nie ogarniam tego. Skoro zdecydowana większość społeczeństwa jest nastawiona negatywnie i nie chce przyjmowania imigrantów, to co mogą zyskać ? Wipler ogarnął temat zawczasu, że na postawie anty-imigracyjnej można zyskać poparcie co już delikatnie widać w sondażach (1,5 % wzrostu, niewiele ale zawsze, zwłaszcza że temat jest nośny i będzie obecny w mediach zapewne przez całą kampanie). ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czy ktoś chce tego, czy nie, to media kreują w dużej mierze w Polsce rzeczywistość społeczno-polityczną. Nie ma sensu dawać im do ręki żadnych argumentów. To media kreowały Kukiza chcąc odebrać głosy Dudzie. Co prawda przeliczyły się, ale wpłynęły poważnie na wynik wyborów. Należy wygrać wybory i potem zacząć robić swoje. Zdziwiłbym się, gdyby temat był obecny w kampanii w jakiś istoty sposób. Co najwyżej w formie krytyki rządu, że ten nie ogarnia problemu. Bez wskazywania gotowych rozwiązań. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja mówię tylko o jasnym stanowisku w tej sprawie, warto by było je znać przed wyborami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Pisowski pachole a kiedy ty zrozumiesz, ze zeby wyrazic sprzeciw nie trzeba rzadzic. Wszyscy ludzie, ktorzy brali udzial przez weekend w antyimigracyjnych/antyislamskich manifestacjach, kibice na stadionach itp itd sa z urbanoplatfusiarni twoim zdaniem ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW Czytałem co najmniej kilka wypowiedzi , są jasne i czytelne , oficjalnego stanowiska nie muszą przyjmować bo nie rządzą.Wiadomo czego można się spodziewać jeżeli masz wątpliwości co do wyborów.
wiesniak842 he , he a ten dalej ma ból dupy , i co ciekawe dalej w nieukrytych ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 14.09.2015 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I po kolejnym temacie...
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ocipiałem A prawda pewnie jest taka, że PIS nie chce być radykalny, bo wie, że i tak będą obozy koncentracyjne w Polsce i może dupą szczekać i nic się nie zrobi. Zwykła gra polityczna, która Polsce nic dobrego nie przyniesie. Tu powinien być radykalizm ostry. NIE NIE NIE! Szantaż moralny? ODP: Gdzie była Francja Anglia w 39 i 45? A Niemcy to o moralności nie powinny nawet się wypowiadać. http://www.dw.com/pl/die-welt-czy-eu...ydu/a-18712036 Cytat:
Ostatnio edytowane przez regan : 14.09.2015 o godz. 11:47.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kłamczucha zgodzi sie na wszystko, co jej stara Makrela karze, bo wie że od tego zależy fotel ryżego w Bruxeli.Przyjmowanie obcych do naszego Kraju nigdy nie wychodziło w historii nam na dobre.Konrad Mazowiecki sprowadził krzyżaków w 1230 r do Polski i doszło do wojny z nimi.Kazimierz Wielki sprowadził Żydów...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.09.2015 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bez wchodzenia w polemikę z pokemonami, którzy przyszli z tematu, gdzie wcześniej była już poruszana sprawa islamizacji stolic dużych europejskich miast, chciałem wspomnieć krótko o moich osobistych odczuciach, gdy dzień w dzień wychodząc do pracy mijałem taki widok w sercu Hamburga.
Otóż na dłuższą metę taka sytuacja nie może mieć miejsca, gdyż powoli serca europejskich miast (widać to doskonale w Paryżu) zamieniają się nie tyle już enklawy, czy oazy dla imigrantów, a miejsca wydrenowane z autochtonów. Najciekawsze jest to, że właśnie najbardziej obrywa się zabytkowym centralnym częściom miast, a dopiero później suburbiom, czy okolicznym mniejszym miastom. Trudno wytrzymać w miejscu, które jest zdominowane przez jeden kierunek imigrantów, bo gdyby to byli jeszcze przykładowo zlaicyzowani Turcy, którzy przyjeżdżają pobrać trochę socjalu i porobić na czarno, po czym uciekają z "fortuną" do siebie, aby te pieniądze zainwestować to byłoby pół biedy. Niestety na dłuższą metę ten albańsko-tunezyjsko-afgański misz-masz powoduje, że problem urasta do rangi wyzwania XXI wieku dla Europy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 14.09.2015 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
regan Po pierwsze Ziobro nie jest w Pisie , wypowiedzi Pisowców nie są jednoznacznie potępiające przyjmowanie uchodzców to fakt.Na dzisiaj nie mogą być inne, to polityka.Jestem spokojny o decyzje po 25.10, na pewno nikt nie będzie nam nic narzucał.Jeżeli miały by być to rodziny chrześcijańskie w niewielkich ilościach jest to do przyjęcia. Mam na myślii faktycznie prześladowanych za wiarę.Wypowiedz grossa to kontynuacja narracji, wcześniej ten durny luksemburczyk i szwab schultz czy jak mu tam. Nie widziałem reakcji urbanoplatfusianego r ządu na te skandaliczne wypowiedzi. Pis jak słyszałem żądał dymisji tego lewaka schultza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W GWPrawdzie zezwolili na rozsądny tekst o tzw. uchodźcach. (Może dlatego, że tekst napisał socjolog, wiec jest rozsądny
).http://wyborcza.pl/1,75968,18811479,...chodzcach.html ----------------------------------- Niemcy. Czy to jest (u nich) normalne? http://www.euroislam.pl/index.php/20...ncentracyjnym/
Ostatnio edytowane przez yarow : 14.09.2015 o godz. 12:29.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|