The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2015, 08:05
Ale brednie piszecie.
Mam wrażenie, że z jakiegoś tajemniczego powodu byliśmy faworytem do zdobycia PP a cała piłkarska Europa odetchnęła wczoraj z ulgą, bo krakowski dream team w następnym sezonie nie ośmieszy jeszcze Sevilli i Tottenhamów w LE.
Ludzie, mamy w składzie 12 zawodników, którym zdarza się przemieścić futbolówkę zgodnie z intencją. Kilku z nich blisko jest wieku, w którym szczytem aktywności fizycznej jest wyjazd bryczką na Morskie Oko.
Jaki publiczny lincz odbyłby się tutaj na Moskalu, gdyby wypadł na 3 miesiące po tym meczu Głowacki, Mączyński czy jedyny bramkarz, którego obecnie posiadamy.
Moskal ma w sobotę ważny mecz, wystawił w Chorzowie optymalny skład na jaki nas stać. A że zmiennicy są na takim poziomie na jakim są? Nie jego wina.Jeśli nie będą grać nawet w takich meczach jak ten w Chorzowie, to nie wiem kiedy mieliby cokolwiek udowadniać i kiedy przekonywać do siebie trenera. Wolę taki przegrany mecz w Chorzowie w którym okazało się, że być może praca z Kujawą ma sens niż wygrany żelazną 11 i okupiony jakimś poważnym urazem.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.08.2015, 08:12
nie chodzi o to - chodzi o to, że po raz kolejny w żenujący sposób żegnamy się z PP w bardzo wczesnej rundzie po żenującym meczu
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 14.08.2015, 08:21
Zdecydowanie widać, że puchar został potraktowany na łapu capu. Brak 6 podstawowych graczy, którzy są trzonem tego zespołu...

Najważniejsze żeby psychicznie zawodnicy nam niepodupadli, tak jak to miejsce miało rok temu po meczu z kuchenkami. Teraz Lechię koniecznie trzeba pyknąć bo po tak spektakularnym odpuszczeniu PP i ewentualnej porażce z Lechią nawet nie chcę sobie wyobrażać atmosfery wokół klubu... Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i chodzić na każdy mecz !
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.08.2015, 08:32
Krav napisał(a):Wyświetl post
nie chodzi o to - chodzi o to, że po raz kolejny w żenujący sposób żegnamy się z PP w bardzo wczesnej rundzie po żenującym meczu
Na takim żenującym poziomie piłkarskim i mentalnym są nasi zmiennicy. Nic na to nie poradzimy. Ale to nie oznacza, że Moskal ma cały czas grać 11 piłkarzami. Swoją drogą, ile jeszcze lat potrzebuje sztab szkoleniowy do oceny potencjału piłkarskiego Michała Czekaja?
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Grzaniec Galicyjski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 14.08.2015, 08:41
Dyletanctwo. Nie piłkarzy, bo Bogu ducha winni robili, co mogli. Jeśli ktoś spodziewał się lepszego występu po Michale Czekaju, to ciekawią mnie motywy. Nasz trener w sposób skandaliczny potraktował Puchar Polski, a nauczony (nienauczony!) doświadczeniem Wielce Oświeconego Poprzednika, powinien mieć cień wyobraźni, że może jednak te pięć meczów w Pucharze da nam udział w eliminacjach Ligi Europy? Jako zdobywca PP gralibyśmy rundę dalej. Nie ma to znaczenia, bo przecież w głowie Stratega był już plan: powiemy, że traktujemy serio, a zrobimy sobie żarty. Któregoś z Was ten żart rozśmieszył? Przepraszam bardzo, czy Ruch przypadkiem także w ten weekend nie gra ligowego meczu? Zaraz, zaraz... Gra! A jednak gra dalej w Pucharze... Zamiast wygrać i kontynuować budowanie dobrej atmosfery, zwycięstw, lepiej olać ludzi, którzy w środku tygodnia, w upale jadą do tego Chorzowa, na ten pożal się, Panie Boże obiekt i patrzą na tę błazenadę, poprzedzoną brakiem wyobraźni.

Na prawdę mam szczerze dosyć tej paranoi, w której wciąż tkwią co po niektórzy, opierającej się na niedającej się zrozumieć teorii, że Wisła ma słabą kadrę. Że materiał ludzki jest średni. Że pierwsza ósemka. Że chuchać i dmuchać. Że oszczędzać. Przekleństwa się cisną na usta. Mamy silną drużynę, a pierwsza jedenastka powinna OBLIGOWAĆ nas do gry o pierwszą trójkę. Przestańcie jak mantrę powtarzać te dyrdymały, tłumaczące bilans (wspaniałego piłkarza i tak samo słabego trenera) Kazimierza Moskala: 4 zwycięstwa.... NA 21 MECZÓW!
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.08.2015, 08:59
Ja uważam że trzeba zwolnić Moskala. Gościu przegiął jak to możliwe że nie wystawił Głowackiego to co z tego że Guzic chory powinien grać co tam że Donald nie miał nic wolnego niech z....dal.a po skrzydle, Brożek też powinien grać
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.08.2015, 09:02
Zaczęło się. Wylewanie płaczów o odpuszczeniu PP. Dla porządku, zagrało 5 zawodników z podstawowego składu z meczu z Legią - Jović, Burliga, Boguski, Crivellaro i Uryga, a zagrałoby pewnie 6, gdyby Rysiek nie miał urazu. Do tego zmiennicy z tego meczu, czyli Popovic, Cywka i Jankowski. Zupełnie nowi to Czekaj, Kujawa i Buchalik - dla porządku, nasz podstawowy bramkarz z poprzedniego sezonu i który gdyby nie kontuzja (o łaskawy losie ) byłby dalej pierwszym bramkarzem.
Więc gadanie o rezerwowym składzie i odpuszczeniu przez trenera to zwykłe p....lenie. Dlaczego bronił Buchalik? W większości klubów drugi bramkarz broni w pucharach bo gdzieś się musi ogrywać, a nie tylko siedzieć na ławce. I nie gadajcie i bronieniu w trzeciej lidze bo to nie ten sam poziom. W takich meczach sprawdza się zmienników, ale jestem pewien, że na środku obrony miał zagrać Rysiek z Kujawą bądź Czekajem, a nie Ci dwaj razem. Nie chcę wiedzieć co by było, gdyby Guzmicsowi pogłebił się uraz i nie mógł zagrać z Lechią. Toż to byłby dopiero lament.
Co do meczu, pierwsza połowa - katastrofa. W drugiej dużo lepiej, zwłaszcza po zmianach. Tylko ktoś o złej woli nie widział, że od 60 minuty Ruch praktycznie nie wychodził z połowy, a my mieliśmy naprawdę dużo dobrych sytuacji. Można się było przekonać jak wygląda Wisła bez Brożka. Do jego wejścia praktycznie bez zagrożenia, później, dzięki niemu i Mączyńskiemu gra się odmieniła.
Aha. Na plus Marszalik. Fajnie chłopak wyglądał i grał bez kompleksów. Szkoda, że nie strzelił na 1-1. Jakież inne nastroje byłyby na forum....
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.08.2015, 09:08
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że trzeba zwolnić Moskala. Gościu przegiął jak to możliwe że nie wystawił Głowackiego to co z tego że Guzic chory powinien grać co tam że Donald nie miał nic wolnego niech z....dal.a po skrzydle, Brożek też powinien grać
dasz kasę na utrzymanie 3 trenerów jednocześnie?

nie jestem orędownikiem Moskala, ale na Boga. Jeśli kolejny trener zawodzi to może jednak problemem są piłkarze jakimi dysponujemy, a nie trener?
Odpowiedz cytując
Grzaniec Galicyjski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 14.08.2015, 09:11
Inne nastroje byłyby wśród osób o nieugruntowanych poglądach na tematy szkoleniowe, że się tak wyrażę. Żeby nie pisać jednoznacznie negatywnie też zwrócę uwagę na Marszalika. Nie pamiętam, że z ławki Wisły wszedł młody piłkarz i prezentował się tak korzystnie. Fizycznie nie odstawał od innych, a to bardzo ważne, bo pamiętamy przecież Tomka Zająca, który szybki i zwrotny, ale jednak fizycznie totalnie nie przystosowany, a u nas jednak gra się ciałem, stykowo, dużo zależy od siły. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję oglądać jego stopniowe wchodzenie do zespołu.
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 14.08.2015, 09:14
Karherop napisał(a):Wyświetl post

nie jestem orędownikiem Moskala, ale na Boga. Jeśli kolejny trener zawodzi to może jednak problemem są piłkarze jakimi dysponujemy, a nie trener?
Chyba nie zauważyłeś ironii.

I tak K.URWA powinni zagrać z Głową i Donaldem Brożkiem i Mączyńskim - co z tego że nie miał wolnego, ile on tych meczów rozgrywa w sezonie ? Nie dalej jak 3 tygodnie temu słyszałem, że dobrze by było jakby jeszcze z tydzień miał na przygotowania do sezonu, żeby zgrać ze sobą linie pomocy zwłaszcza - to się pytam kiedy jak nie w takim meczu ?

Przygrali w ch.ja i to równo
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.08.2015, 09:16
Karherop napisał(a):Wyświetl post

To był raczej celny sarkazm, niż postulat
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.08.2015, 09:16
Grzaniec Galicyjski napisał(a):Wyświetl post
...
Mistrzu o ugruntowanych poglądach na tematy szkoleniowe - jak wg Ciebie powinno wyglądać zestawienie obrony we wczorajszym meczu? I co byś pisał, gdyby na przykład wystąpił wczoraj Guerrier i złapał jakiś uraz? Nie mamy kadry, by walczyć na dwóch frontach - mamy mocny pierwszy skład, którym musimy dociągnąć do końca sezonu... Wystarczy, że wypada jeden trybik i mamy kłopoty.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 14.08.2015, 09:18
przecież Brożka to wszyscy od 3 meczy sadzają na ławce, to o co chodzi ?
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 14.08.2015, 10:54
Czuję osobistą satysfakcję, że słabszą nogą potrafię podać do przodu celniej niż podstawowy gracz ekstraklasowego klubu, Alan Uryga
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.08.2015, 10:56
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
A czytal ktos wypowiedz z konferencji?
Zmiany w obronie zostaly wymuszone....
Aczkolwiek kazdy bylby lepszy niz ten pseudopilkarzyna Czekaj....
Ja nie wiem co mogło zmusić Moskala do kumulacji: Buchalik-Kujawa-Czekaj. To jest równoznaczne ze zdjęciem spodni, majtek, zamknięciem oczu i wypięciem się. Paradoksalnie - dobrze, że trafiliśmy na Ruch, bo w tym ustawieniu pojechałby nas dowolny pierwszoligowiec, a i paru drugoligowców na fantazji pewnie też. Tak to przynajmniej wstyd mniejszy.

Stawianie Buchalika w bramce to jest sabotaż. Wiadomo, że on niczego nie wybroni.

Krav napisał(a):Wyświetl post
nie chce mi się pisać odnośnie samego meczu - żenada i tyle.

Chwała Bogu, że zakontraktowaliśmy tego Cierzniaka i że jest ogarnięty. Obawiam się, że z Panem Ręcznikiem nie było by 6 pkt tylko nie wiem, 2 ? 3 ?
Stawiam - zero. Generalnie wszystko co nie leci w niego jest w bramce.

EDIT: Obejrzałem bramki jeszcze raz na spokojnie. Jakby ktoś w klubie był zainteresowany, to mam wolne weekendy i mogę grać na stoperze zamiast Czekaja. Za darmo. Mam z dziesięć kilo nadwagi, ale nie jestem ....ą i nie będę patrzył jak jełop kiedy ktoś ustawia się w środku pola karnego, nie potykam się też o własne nogi.

Moskal się skompromitował wystawiając taką linię obrony, zakpił z kibiców którzy pojechali do chorzowskiego wy....owa. Trzy punkty z Lechią, skoro musieli się tak oszczędzać mamy jak w banku. Nasz geniusz trenerski o to zadba, jak rozumiem.

I - do ....y nędzy - niech mi ktoś wytłumaczy jaki jest sens wystawiania Czekaja!? Ile meczy musi zjebać, żeby uznano że się po prostu nie nadaje!?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2015 o godz. 11:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.08.2015, 11:19
jak dla mnie sens był.
Lepiej zeby za.......ił nam Michałek puchar którego nie chcemy niż cenne punkty ligowe.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Stary 14.08.2015, 11:34
Ależ Buchalik spartolił 1 bramkę...widać,że ręcznik z niego był,jest i będzie.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 14.08.2015, 11:35
Ja tylko tak nieśmiale chciałbym zauważyć że do 88 minuty stracilismy tylko jedną bramkę grając z czekajem... Chciałem zauważyć również że przez tak długi okres wypadałoby samemu coś strzelić... Takie asy z przodu grały a bramek jakoś nie było... to też wina czekaja?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.08.2015, 11:41
Tak, bo napastnicy ciągle mieli w głowie fakt, że jak stracą piłkę to Czekaj z Panem Ręcznikiem na pewno zadbają że piłka wpadnie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.08.2015, 11:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie sens był.
Lepiej zeby za.......ił nam Michałek puchar którego nie chcemy niż cenne punkty ligowe.
Ale to nie był pierwszy, drugi ani trzeci raz, żeby ktoś miał po tym wnioski wyciągnąć! Jeżeli wyszedł teraz, to wyjdzie przy najbliższej okazji. Nie widzę, żeby Moskal uczył się na błędach.
Do tego Buchalik w bramce. Wszyscy widzą, że jest żenujący, tylko nie trener.

KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko tak nieśmiale chciałbym zauważyć że do 88 minuty stracilismy tylko jedną bramkę grając z czekajem... Chciałem zauważyć również że przez tak długi okres wypadałoby samemu coś strzelić... Takie asy z przodu grały a bramek jakoś nie było... to też wina czekaja?
Bo to był Ruch Chorzów, do tego w mocno odmłodzonym składzie.
I nie - nie mamy potencjału ofensywnego, musimy grać dobrze w obronie. Ale Moskal dał się ograć gościom o których wiadomo, że nic im nie pomoże.
Buchalik będzie bronił pewniej? Czekaj się nauczy grać w piłkę?
Ni chuja...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.08.2015 o godz. 11:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.08.2015, 11:45
Podobno rok temu po odpuszczeniu pucharu Smuda stracił szacunek w szatni wśród starszych zawodników, którym nie spodobało się odpuszczenie meczu. Jak to się skończyło to wiemy - ciekawe jak będzie teraz.
Warto dodać, że rok temu ta runda była grana we wrześniu więc kopacze mieli więcej spotkań w nogach, a nie qrwa cztery (to się da na palcach jednej ręki policzyć ) jak teraz.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 14.08.2015, 12:04
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Podobno rok temu po odpuszczeniu pucharu Smuda stracił szacunek w szatni wśród starszych zawodników, którym nie spodobało się odpuszczenie meczu. Jak to się skończyło to wiemy - ciekawe jak będzie teraz.
Warto dodać, że rok temu ta runda była grana we wrześniu więc kopacze mieli więcej spotkań w nogach, a nie qrwa cztery (to się da na palcach jednej ręki policzyć ) jak teraz.
Przynajmniej teraz Brożek nie przestanie strzelać goli jak rok temu... a może nawet zacznie?
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 14.08.2015, 12:09
Widzę, że niektórzy chcieliby żeby Moskal wystawiał w każdym meczu podstawową jedenastkę nie sprawdzając kompletnie i nie dając pograć reszcie zawodników. Pretensje o wystawienie Buchalika, czy Czekaja... a jakby się w tym meczu coś nie daj Boże przydarzyło Cierzniakowi, Głowie czy Gumisiowi, to dopiero byłby hejt!
Lejce się Wam chyba niektórym po.......iły! Czy Wy naprawdę myślicie, że mieliśmy jakiekolwiek szanse na dojście do finału? Teksty o zaledwie czterech czy pięciu meczach schowajcie sobie między bajki braci Grimm... mamy ....a do rozegrania 21 kolejek ligowych w praktyce 15 pełnowartościowymi zawodnikami. Chyba nic dziwnego, że Moskal z jednej strony chucha i dmucha na tych bardziej kontuzjogennych (a zarazem starszych) zawodników, a z drugiej chce sprawdzić zaplecze.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 14.08.2015, 12:32
Dobra ale dlaczego padają argumenty ze gdybysmy wpadli na lecha legie to odpadamy na 100%? Jakoś w lidze mamy najczęściej dodatni bilans z takimi drużynami więc dlaczego w pucharach ma byc inaczej?

Chyba że mówimy o takim ruchu czy innej niecieczy to wtedy sorry... faktycznie bez szns...
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.08.2015, 12:35
Tu nie chodzi o to ze nam się pier**** w głowach tylko chodzi o to ze trener sobie z nas poprostu zakpił mówiąc na konferencji ze wystawili najsilniejszy skład a wyszło co wyszło. Kolejny rok bez trofeum, kolejny rok odpuszczania, to sa piłkarze a nie panienki albo 10 latkwie oni maja grać co trzy dni na najwyższym poziomie !
Skoro taki skład grał z Ruchem to ja oczekuje w niedziele na stadionie ze piłkarze od pierwszej min rzuca się na Lechię i wygrają 3-0, ze bedą rzygac ze zmęczenia po meczu !
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.08.2015, 12:45
Nie mogłem wczoraj oglądać meczu. Dzisiaj rano rozmawiałem z dwoma Legijnymi kolegami, którzy twierdzili, że Wisła wczoraj bardzo fajnie wyglądała i że szkoda, iż odpadła, bo w wielu sytuacjach brakowało trochę precyzji. Przed chwilą obejrzałem drugą połowę. I... to prawda, że odpadliśmy, ale widziałem zaangażowanie, lepszą organizację gry, ciekawe akcje itd. Rzeczywiście chyba, jak napisał ktoś powyżej, z wieloma osobami na forum jest coś nie tak, bo obraz gry ma się nijak to zalewu pomyj i hate'u, wylewających się z wielu komentarzy.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.08.2015, 12:50
A co to skoki narciarskie ze tu daja punkty za styl?. Wiesz jaki Moskal ma bilans ?. Ładnie niech sobie na orlikach graja nam potrzeba pkt w lidze i zwycieztw.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 14.08.2015, 14:02
A Tobie potrzeba słownika ortograficznego i umiejętności pisania.

Jedyne, czego tak naprawdę wczoraj brakło, to skuteczność, niestety. Drugą połowę powinniśmy wygrać 4-1 i awansować spokojnie dalej. Niestety, nie udało się, ale nie mam absolutnie pretensji do Moskala. Tzn. miałem za ten bardzo eksperymentalny środek, ale potem wyjaśnił skąd brak Guzmicsa i jak dla mnie podjął dobrą decyzję. Podobnie z resztą jak z pozwoleniem opocząć Donaldowi.

Wylewanie wiadra pomyj i bezczelne wprost jechanie po piłkarzach Wisły i trenerze, to jest standard na tym forum, więc nikt rozsądny nie powinien się tym przejmować, ani nawet tego czytać. Wczoraj zagrał taki skład, jaki K. Moskal mógł desygnować mając na uwadze zbliżający się mecz z Lechią i braki kadrowe. Niewiele brakło, ale odpadliśmy z PP i pozostaje tylko mieć nadzieję, że chłopaki pozbierają się do niedzieli.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.08.2015, 14:22
ja tam nie rozumiem zaskocznie

W Pucharze Polski zagramy solidnie dopiero jak szmaty nam oddadzą zaległy superpuchar. Zresztą, po co grać w puchzrze Legii ?
Wolfy, nie wiesz jak chłopy sie prezentaują na treningach, moze dlatego zagrali a moze dlatego ze Moskal nie chciał grać do końcu rundy z Czekajem. Dla mnie logicznym był brak czołowych postaci w składzie, niemniej jednak zaskoczył mnie ławką z 5 zmiennikami oraz zmianami. Bo po wejściu PB i KM widać było różnice. Tylko po .... to było? Zmianę Marszalika rozumiem jak najbardziej ale pozostałe dwie mnie zastanawiają. Żywię nadzieję ze to był ostatni mecz Buchalika w klubie.
Po za tym dla Nas priorytetem jest liga, na .... nam puchary jak my ledwo licencje na lige otrzymaliśmy? I kazdy który ....i na Głowackiego i jego błedy niech teraz ma w pamięci 90 minut Czekaja.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 14.08.2015, 14:31
Babba napisał(a):Wyświetl post
Ależ Buchalik spartolił 1 bramkę...widać,że ręcznik z niego był,jest i będzie.
A gdzie byli stoperzy przy tej bramce ja się pytam. Obwinianie Buchala za stracone bramki w tym meczu jest nieuzasadnione, bo spieprzyli sprawę Czekaj z tym drugim gagatkiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów