|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale chyba nei liczycie na to,ze zdobedziemy ten puchar?jeśli nie to jest teraz doskonały moment na sprawdzenie ewentualne ogranie naszych grajkw z rezerw.kiedys to sie musi stac.chyba lepiej teraz niż w lidze
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przecież ludzie gramy bez specjalnego ciśnienia i tyle. Jak uda się coś zdziałać to ok, brak awansu to też nic się nie stanie. Skończy się pewnie ze 3-1 dla Ruchu, powalczymy niby i PP z głowy.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Który szlak?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kompletnie nie rozumiem naszego zarządu ... będą płakać przez pół roku że nie ma kasy, że nie gramy w pucharach a z premedytacją odpadają od kilku lat w pierwszych rundach.
Kvrwica człowieka trafia. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Od dawna nie byłem tak w..wiony. Wystawienie drugiego składu trzeci rok pod rząd to kpina z kibiców. Mamy za dużo pieniędzy? Nasi piłkarze zejdą śmiertelnie ze zmęczenia? Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo mnie inaczej szlag trafi.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeżywacie jakby pierwszy raz Wisła odpuściła PP. Walczyli? walczyli. Nie udało się i tyle. Taki jest sport.
Trochę lodu na głowy się przyda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a mamy 3 środkowego obrońce ? kontuzja Głowy albo Ryśka i nie mamy obrony...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam w d...e takie gierki treningowe.
Biegali, starali się, z uśmiechem na twarzy. Ale żeby sobie krzywdy nie zrobić. Jak na treningu. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Znowu odpuszczony puchar uj wie czemu. Znowu to wkurzające wchodzenia w pole karne zamiast po prostu ładować na bramkę, z Ruchem czy Bielskiem takie rzeczy nie przejdą bo oni po prostu grają gęsto w obronie, czemu ten Moskal tego nie rozumie. Wypunktowali nas ładnie, zasłużyli na zwycięstwo. Nie da się osiągnąć dobrego rezultatu mając w składzie takich paralityków jak Brożek, Popovic czy Czekaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przeżywamy bo kolejny rok odpadamy w przedbiegach a dwa, nie uważasz ze miło by znów było wznieść JAKIEKOLWIEK trofeum ? Nie wspominając o możliwościach gry w pucharach. Czekają to juz dawno nie powinno być w tym klubie antytalent i do tego szklanka....Popovic to chyba dalej myśli ze jest w 1 lidze i kopie się po czole, ja osobiście mam żal do Moskala ze żmiast podstawowej jedenastki wybiegły pare nazwisk rezerwowych
![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Myślałem że odpadną przy Lechu a nie przy Ruchu
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak z góry wiedzą że odpuszczają puchar to czemu tego wprost nie powiedzą?! Człowiek by trochę czasu i nerwów zaoszczędził. Inna sprawa, że taki mecz potencjalnego kupca biletu nie zachęcił do przyjścia na stadion.
Moskal myślę nie miał tutaj nic do gadania. Miał oszczędzić i oszczędził. Pytanie kto o tym decyduje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wystawienie Czekaja to niestety sabotaż, natomiast Kujawa ma papiery na granie, myślę że jak pogra przy kimś doświadczonym to może zostać naszym stoperem na lata.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dość ku*wa! Albo się wycofajmy z tych rozgrywek albo zacznijmy traktować je poważnie. To są do ku*wy nędzy oficjalne mecze a nie jakieś sparingi. Mam dość corocznego hańbienia się w PP. Kujawa z Czekajem na środku obrony, no to są jakieś jaja!
Wycofać się z pucharu i nie w....iać ludzi, skoro profesjonalni piłkarze nie są w stanie rozegrać kilku (!!!!!!) meczy więcej w sezonie. Na mistrzostwo szanse mamy znikome, to może by powalczyć o puchar? Nie. Bo ku*wa nie. Powód: w....ili mnie
Ostatnio edytowane przez Kamson : 13.08.2015 o godz. 21:10.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dzisiejsza para stoperów do odstrzału, Uryga prócz średnich umiejętności gry w defensywie nie wnosi nic do gry ofensywnej, miał on w II połowie po rożnym sytuację po której uderzył katastrofalnie.
Brożek jest potrzebny i to jak woda rybie samym poruszaniem daje coś w przodzie, myślę że się przełamie za niedługo. Wynik przyjmuję bez zaskoczenia... na najbliższy mecz w lidze jestem dobrej myśli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
w PP na naszej drodze stoją Lech, Jaga i Legia więc czemu niby mamy większe szanse na PP? jak dla mnie takie same. Z perspektywy historii nawet za czasów naszej dominacji zawsze łatwiej nam było zdobyć MP niż PP. Liczby mówią same za siebie. Panie i Panowie. Pobudka. W tym roku nie wygraliśmy ani jednego spotkania na wyjeździe i nie wiem czemu akurat dzisiaj miało się to udać? Ruch to chłopcy do bicia? helllo, jest wyżej od nas w tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skupmy się na lidze. Już nam wypadł Sadlok,przez jakąś pierdołę..a po co nam kolejne kontuzje nabyte w Pucharze? Na ławce mamy 3 piłkarzy tak na prawdę,więc trza się oszczędzać.
Dobrze prawisz..chodzić na mecze,wspomagać klub pieniędzmi, a nie lamentować,że w PP się nie popisujemy..nie ma pieniędzy to nie ma kim grać.
Ostatnio edytowane przez Babba : 13.08.2015 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
jeśli sądzisz, że z palcem w dupie to chyba nigdy nie oglądałeś polskiej ligi i występów Wisły od 3 lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Znowu Stadion Narodowy nie dla nas
![]() ![]() Chyba, że jako Mistrzowie o Superpuchar Polski ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.08.2015 o godz. 21:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PS: A PP i tak byś my nie zdobyli, nie ma się co oszukiwać. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ja tu czegoś nie rozumiem!
PUCHAR POLSKI rozpoczął się dla nas o godzinie 20:00 a skończył o 21:50. Aż tyle czasu Wisła toczyła boje w PP. Mecze Pucharu Polski to 1 mecz na 2 miesiące, bardzo trudna sprawa, rzeczywiście trzeba odpuszczać. To jest kpina! Nasi jada do Chorzowa kibicować, a oni się kładą. ŻENADA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Piszesz chyba pod zły adres, więc pozwól mi łaskawie MIĘDOLIĆ, w....iając się kolejną kompromitacją/odpuszczeniem pucharu. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A od sprawdzania to są treningi a nie zawody o PP, który staje się coraz bardziej prestiżowy i jest najkrótszą drogą do występu w europejskich pucharach.Ps: Bardziej liczyłem na PP, niż zdobycie MP.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.08.2015 o godz. 21:31.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
----- Tak już bardziej ogolnie nawiązując do 'ogrywania' - idealnie byłoby jakby się ogrywali do woli po wbiciu 2-ch bramek. Moga wtedy szukać mitycznej 'formy' czy nawet isć na grzyby. Nie rozumiem dlaczego trzeba przerypać spotkanie by sie ogrywać, tak jak to zaprezentowali dziś. ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zakład, że z teoretycznie "łatwiejszymi rywalami" niż Legia i Lech potracimy punkty? równie dobrze możesz napisać, że jak wygraliśmy z Lechem u siebie to wygramy z każdym i remisując z Legią na wyjeździe nie przegramy już z nikim.
Reguły nie ma. Boisko dzisiaj pokazało, kto wciąga nosem Crivellaro, Popovicia i resztę naszych zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|