|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie wyciągnięcie przez Rzeźniczaka ręki, po której był karny dla nas, winno zakończyć się nie żółtą, a czerwoną kartką. Takie nonszalanckie zachowanie należy karać najwyższą karą.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale on przecież upadał bo popchnął go Uryga - nie wiesz, cała Warszawa wie a Ty nie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mission complete, cwelu. (wg 90minut.pl sędzia z okręgu... warszawskiego )
Ostatnio edytowane przez Kamson : 16.08.2015 o godz. 19:17.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Za frajerską grę się płaci, gdybyśmy grali swoje i przy 2:0 w 15 minucie nie zaczęli panicznie bronić wyniku to sędzia nie miałby nic do gadania. Wolne gwizdane z kapelusza, ale Moskal zamiast opieprzać sędziego i reszta piłkarzyków co wielce pokrzywdzeni po końcowym gwizdu niech się wezmą wreszcie do roboty bo minimalizm w tej drużynie jest przeogromny. Wole żeby grali otwartą piłkę i niech przegrywają co drugi mecz ale zacznijmy w końcu wygrywać, gdybyśmy grali do przodu to mielibyśmy pewnie 3 zwycięstwa i 3 porażki i lepsze to niż ciągłe granie na pieprzone remisy i najważniejszy tytuł - niepokonana drużyna. Pytanie tylko co z tego mamy? A no mamy 12 miejsce w tabeli a za tydzień wyjazd do Szczecina gdzie o 3 pkt na pewno nie będzie tak łatwo jak dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Przeciwko czarnej mafii nic nie poradzimy.
Sędziowie widocznie dostali zadanie, że w tym sezonie Wisła nawet nie może zbliżyć się do czołówki. Dzisiejszy "sędzia" w Krakowie gwizdał dla Lechii urojone wolne (po jednym z nich straciliśmy bramkę), dawał urojone żółte kartki i nie widział ewidentnego faulu bramkarza na Guerrierze w ostatniej minucie |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jeszcze nie mam.
Poczekam, aż ktoś wrzuci. Ale jestem pewny na 100%, że Guerrier skakał do piłki, a bramkarz skakał po Guerrierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W tym meczu nie chodzi tylko o sytuację z DG. W pierwszej połowie na polu karnym Lechii Wojtkowiek robi tzw. krzesełko DG - faul dla Lechii. Identyczna sytuacja w drugiej połowie w polu karnym Lechii, tym razem Jović robi krzesełko Lechiście - faul dla Lechii. Żelazna konsekwencja Pana arbitra (faul dla Lechii).
Cywka bez kontaktu z przeciwnikiem - żółtko, chwilę później Wiśniewski wycina Urygę przy wyjściu z kontrą (faul taktyczny), bez konsekwencji. Burliga nie fauluje Makuszewskiego w narożniku (ten domaga się faulu, bo wie, że ostatni dotknął piłkę), nie ma faulu, jest rzut rożny. Faul po, którym pada bramka - bez komentarza. Sytuacja z ostatniej minuty - bez komentarza. Tak się dziś drukuje mecze. Bez kontrowersyjnych bramek, bo ktoś mógłby się przyczepić. Wystarczy jednej drużynie przeszkadzać w grze. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
W sumie to jak skonfrontuje się to z nagłym spadkiem kursów na Lechię dziś to wychodzi, że mecz mógł być pod nich ustawiany i na taki właśnie wyglądał. Mimo wszystko z naszej strony frajerstwo, w obronie słabo (Bury zawala akcję za akcją, Głowa ma spore problemy z mobilnością, Joviciowi brakuje wzrostu) a w ataku Paweł... przesunąć go na 10 i będzie grał na swojej pozycji, bo na ten moment na 9 jest dramatyczny i do zmiany od początku meczu - brakuje już nawet tego zastawiana się...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oglądałem to wczoraj 5 razy. Maric wpada na Donalda, koniec kropka. Już to pisałem w innym temacie, w LE+ ani słowem nie skomentowano poziomu sędziowania w tym meczu. Przypomne ostatni mecz z Lechią w Gdańsku i 3 dniowy lament jak to w polu karnym Rysiek z Arkiem faulowali Friesenbichlea... Szuje
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
mtk "Tak się dziś drukuje mecze. Bez kontrowersyjnych bramek, bo ktoś mógłby się przyczepić. Wystarczy jednej drużynie przeszkadzać w grze."
dokładnie tak to się robi , z jednym małym wyjątkiem, jak gramy z let football win wtedy nie ma zmiłuj się , idą na rympał , ale to wyjątek który potwierdza regułę gooro33 mam nadzieje że po dzisiejszym info o La Liga , araby wykończą te szuje jak obrazowo piszesz, należy im się za całokształt "wiślacki"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 17.08.2015 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
To tak jak w ktorymś meczu z legią, jak Pareiko STAŁ i czekał na piłke, a któryś idiota wleciał na niego i to Pareiko dostał czerwoną kartke ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=XEdu25ttePE
Oto sytuacja Pareiki. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Michniewicz już dzwonił by karnego gwizdnąć ? Karny z dupy......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rzygam tymi ....ami drukujacymi mecze. karny ....a jego mac.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ku.... wyczyny czarnuchów z gwizdkami w naszych meczach są zajeb... przewidywalne co mecz to dostajemy po dupie... Już nawet w Klanie albo M jak Miłośc jest więcej nieprzewidywalnych zwrotów akcji...
Komuś nasza dominacja w ostatnich latach mocno się nie podobała więc teraz sobie używa... |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Przestańcie pie**olić. Karny ewidentny. Pora spojrzeć prawdzie w oczy. Z tym zespołem i z tym trenerem nie ugramy nic!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ewidentny. hahahahahaha
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Karny byl i nie placzcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jaki ewidentny? Burliga ma piłkę pod kontrolą, Przybecki nawet jej nie atakuje tylko próbuje się wcisnąć od złej strony, kontakt z obu stron. Nie ma faulu w żadną stronę.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
karny z dupy , czarny zadanie wykonał, gramy dalej
raindog'Wieli błąd Burligi, że dopuścił do tego, że rywalowi w ogóle zachciało się biec do tej piłki." różne bzdury czytałem o dzisiejszym karnym ale przebiłeś wszystkich, następnym razem Burliga zastrzeli każdego komu będzie chciało się biegać
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.08.2015 o godz. 19:50.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
ewidentnie to Przybecki się nogą w nogi Burligi w.......ił, gdzie macie oczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Niech mi "geniusze sędziowania" wyjaśnią gdzie tu jest karny?
Przecież Przybecki wcisnął swoją nogę między nogi Burligi, nie mając szans nawet na dotknięcie piłki, a później obaj sie przewrócili. Noga Przybeckiego była za nogą Burligi, więc ewidentnie to Burliga był przy piłce i nie ma tu żadnego karnego. Sędzia wykorzystał jedyną sytuacje kiedy mógł cokolwiek podyktować i on jest jedynym winnym. Ciekawe tylko czy jest to decyzja głównego czy bocznego. Gdyby ktoś nie rozumiał, oto zdjecie: ![]()
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 21.08.2015 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jestem przekonany że czarna k...a czekała na odpowiednią sytuacje , gdyby tego nie gwizdnął założę się że przy którymś wolnym czy rogu "wymyślił" by trzymanie lub łapanie, na bank
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dziekuje za zdjecie i polecfam tym wszystkim od oczywistego karnego ulica Krakusa 10 bardzo dobry optyk względnie jak już pisałem Babinskiego 29 duzy wybor lekarzy....
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
nagle ucichli, hm, dziwne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
od początku pisałem, że karny całkowicie z dupy
Ostatnio edytowane przez Krav : 21.08.2015 o godz. 21:08.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ładnie nisko już upadliśmy skoro wszystkie nasze niepowodzenia tłumaczymy sędziami, którzy są ujowi dla obu drużyn. Normalnie jakbym słyszał biadolenie garbatych z poprzednich sezonów. A to jest jedna z tych sytuacji kiedy karny mógł być odgwizdany, ale równie dobrze mógł nie być, problemem była lewa noga Burego zahaczająca o Przybeckiego z tyłu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|