|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzieś mi umknęło podczas przygotowywania tematu, że zagrożony pauzą w następnym spotkaniu jest również Dariusz Dudka.
Rafał Boguski Alan Uryga Dariusz Dudka ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Trzeba będzie uważać. Dudka w Białymstoku może okazać się kluczowy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Może Darek nie lubi jeździć do Białegostoku?
Ostatnim razem również się wykartkował, przed Białymstokiem A tak serio, przy naszej ławce rezerwowych każdy zawodnik zagrożony kartką jest dla nas kluczowy Jest jeszcze Ostoja, ale czy on dałby radę już 90 minut? Zresztą Dudka na tą chwilę gra z Jagiellonią, więc powstrzymajmy się od ustalania składu na następne spotkanie. WSZYSCY NA MECZ! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Już jestem ale na stadionie puchy
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
nie wierzę... po prostu nie wierze...
juz kij z bramka w 94 minucie... ale jak mozna zagrac w Gdansku tak dobry mecz a 4 dni pozniej nie potrafic wymienic 3 podan. nie wierze! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Frajerzy!!! dziękuje dobranoc
walczymy o mistrzostwo jakie ku...a mistrzostwo ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mistrzostwo Polski we frajersko traconych golach/punktach Wisła wygrywa w tym roku w cuglach.
Przy ostatniej akcji myślami to Darek był już chyba w KFC...
Ostatnio edytowane przez Patryko : 20.05.2015 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
''Razem gramy do końca''
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wiekszymi frajerami się już być nie da...
Banda blaznow... S.... z tego klubu i tyle... Pa... PS.Takiej chujozy nie widziałem od 20 lat...
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 20.05.2015 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie zasłużyliśmy w tym meczu na wygraną. Dwa strzały na bramkę?
ciężko się patrzy na ostatnie sezony. Nikogo nie cieszy takie przedłużanie agonii Wisły. Każdy czeka jak spragniony na łyk wody na informacje o nowym sponsorze, pieniądzach, wzmocnieniach... a tu cisza. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak można kur... prowadzac w meczu stracić bramkę z kontry w 93 minucie?
Szczyt naiwnosci został własnie osiągnięty :/ ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
94min a oni z trzema obrońcami zostają który to juz raz?!?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Idziemy po mistrza. Mistrzostwo frajerstwa. Ileż kvrwa można. Żenada.
Manchester miał Fergie Time, w którym wygrywał mecze. My mamy Moskal Time, w którym mecze przepierdalamy. PS. rzuty wolne Dariusza ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 20.05.2015 o godz. 21:38.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
to co zobaczylem sekunde temu jak LEgla znow zostala wyciagnieta na mistrza przechodzi ludzkie pojecie!!! Przeciez to gorzej wyglada niz za czasow fryzjera..... i nikt sie tym nie zajmuje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Kazimierz "Remis" Moskal, opcjonalnie Kazimierz "2:2" Moskal....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy Kaziu wyciągnie w końcu jakieś wnioski po tych remisach? No kierwa ileż można...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Trzeci raz przejebali mecz w doliczonym czasie i nawet nie widać po nich złości. Chodzą sobie po boisku, sklejają piąteczki z przeciwnikami, ręce ....a opadają !!!!!!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Takich ....a idiotow jak Dudka to z klubu gonic ....a widłami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A na co wy liczyliscie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
To jest k.u.r.wa niepojęte jak można w tak idiotyczny sposób stracić punkty.PARODIA !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nasz zespół nie ma w ogóle równowagi między atakiem a obroną. W obronie gramy bardzo słabo jako zespól, nie tylko obrońcy. Na ten moment pomysł Moskala na Wisłę niebezpiecznie dryfuje w stronę Stawowego. Grać ofensywnie i do przodu. Wszystko pięknie, ale jak się ma skład jaki się ma, to czasem trzeba wygrać sprytem, inną taktyką.
My przy kontuzji Guerriera gramy bardzo statyczną piłkę. Wszyscy grają powoli. Dopiero wejście Stępińskiego nieco ożywiło atak. Podsumowując - na razie bardzo mnie rozczarowuje nasza słabość w grze obronnej. A w meczu: 1. Bezproduktywny Barientos (tak wiem strzelił prze mega bramkę) - żadnej asysty, czy dobrego podania do kolegi. W tym momencie jest jak Boukhari - też strzelił 1 bramke i nic więcej nie zrobił. 2. Prowadzimy 2-1 i zamiast stanąć w swoim polu karnym to my bawimy się w pressing na połowie rywala. Oczywiście nie udany i jest 2-2. Żałosne - stracić w taki sposób bramkę na 1 minute przed końcem. 3. Widać że mamy stary zespół - intensywność meczów co 3 dni nam nie służy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ten mecz to jawny sabotaż. Nasze gwiazdki po prostu nie chcą grać w pucharach i tyle. Nie da się stracić bramki w 94 min z kontry jeżeli nie robi się tego celowo, taka jest prawda. Albo chodzi o wypłaty albo już sam nie wiem o co. Rozpędzić to towarzystwo wzajemnej adoracji raz na zawsze. W piłkarzach innych drużyn widać złość, a u naszych panienek nic. Po końcowym gwizdku Stilic w najlepsze żartuje sobie z Murawski i uśmiech od ucha do ucha na twarzy. Na koniec brawa dla Buchalika który zamiast wyjść z bramki czy zrobić cokolwiek to się położył na murawie. Szkoda gadać, Brożek emerytura, nie wiem co on robi na boisku, jest gorszy od Stępińskiego po którym wszyscy jeżdżą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
najpierw sie ucieszyłem na 2:1 jadąc już autem, a później równie bardzo sie w....iłem jak zobaczyłem remis... no ja .......e
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie no panowie, najlepiej o tym zapomnieć. Jade po flaszke. Głowa, Brożek, Garguła emerytura, Stilic a idz sobie do Lecha, Reszte wyoutowac, zostawic nielicznych i nara
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeszcze gdzieś te wyniki się pod nas układają, ale jak w Białym nie wygrają, to tyle będzie z pucharów.
Gra taka, jak frekwencja...jedni drugich warci... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Następnym krokiem powinno być chyba rozwiązanie klubu... bo dług raczej się nie zmniejsza, a piłkarze, na których nas stać są gorsi, niż Głowa, Garguła, Brożek, Dudka czy Stilić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To już po Kazku Moskalu w Wiśle. Niestety, trener który (już mniejsza o powody) notorycznie traci punkty w końcówkach meczów, nie jest nikomu potrzebny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie macie jaj panowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mamy na boisku 6 defensywnych zawodników i nadziewamy się na kontrę w 94 minucie.
Smarkateria taktyczna i niespotykane frajerstwo. Dwie udane akcje z Gdańska zaćmiły obraz tej drużyny. Tu nie ma co pastwić się nad jednym czy drugim. Cała drużyna zagrała dziś źle a wygrana byłaby szczęśliwym trafem Trzeba cieszyć się z tej ósemki, bo w tej formie to raczej nic więcej nie zdziałamy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|