|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wdowczyk to legijny xyz.
W takim razie kim jest proponowany przez Ciebie misiu bananowy Urban, hmm? JEDEN LEGIONISTA JUŻ TUTAJ BYŁ. DOŚĆ ICH NA WIEKI WIEKÓW AMEN. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
@madenn, może to, że Urban to jest trener na poziomie Wdowczyka, Michniewicza i innych tego typu wynalazków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ku przestrodze. Od czasów Macieja Skorży (2007 - 2010) i rekordowego sezonu w którym odstawiliśmy stawkę na dwa dystanse trenerami byli:
Henryk Kasperczak Tomasz Kulawik Robert Maaskant (zaciąg holenderski pomimo mistrzostwa do dzisiaj odbija się nam czkawką) Kazimierz Moskal Michał Probierz Tomasz Kulawik Franciszek Smuda Można uznać, że zmarnowane zostało niemal pięć lat. Formuła ze Smudą chyba się wyczerpała, ale Ci którzy dzisiaj klaszczą i skaczą do góry zapewne też radowali się gdy żegnano wyżej wymienionych. Życzę sobie Wiśle i Wam Wiślakom aby kolejne nazwisko trenerskie nie było tylko nazwiskiem ale trenerem, który odciśnie piętno na zespole i poprowadzi go do sukcesów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cupiał trenera z taką przeszłością (Wdowczyka) na pewno nie zatrudni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Przy okazji zastanawiam się co ich bardziej rozwścieczyło, wyniki czy wypowiedzi Frania, że kupują mu gówno zamiast piłkarzy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Rud Van Nisterloy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chcialbym Tarasiewicza - dobrze uklada przecietne zespoly. Moze byc i Moskal ale tak naprawde to nie ma wiekszego znaczenia bo przy pierwszym kryzysie go wy.......a, a kazdy zespol predzej czy pozniej wpada w kryzys szczegolnie w Polsce gdzie kluby nie maja sensownego zaplecza i zarzadzania wiec graja seriami. Jak sie uklada to jest dobra passa, a jak cos sie nie uda to psycha siada i sie zaczyna zla seria.
Wdowczyk pewnie trenersko jest dobry ale z Pogoni po dobrym poczatku w koncu wylecial wiec ktokolwiek by nie przyszedl wyleci. Jak zacznie dobrze to popracuje dluzej troche na opinii, a jak zle to wyleci szybko. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moj typ przed zwolnieniem to był Motyka i Wojtowicz. Obym sie mylił.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to nie trener decyduje o polityce transferowo-finansowej klubu. Wizja była Basałaja, realizował ją Valcx, a na straży finansów stał zarząd. Jeśli więc ktoś dał ciała to był to prezes, zarząd i w ostatniej kolejności dyrektor sportowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Arek Głowacki!
z polskich trenerów akceptowalny byłby przeze mnie tylko Kaziu Moskal albo Jan Urban. A obawiam się, że na sensownego zagranicznego nas zdecydowanie nie stać. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ktoś może mi powiedzieć jakie Urban miał statystyki z Zagłębiem Lubin? Ponoć go tam przegonili za właśnie słabe wyniki, to ma być nasz zbawiciel? Drużyna w rozsypce i przychodzi misio Jasiu Urban, mistrz motywacji? To ja już poważnie zaczynam się bać o degradacje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panowie.
Nawet nie wiecie jak duzo potrafić moze niezły mistrz motywacji. A na dobra sprawe, to chyba tego Nam potrzeba? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja bym widział tutaj Ojrzyńskiego, facet nie zrobi nam krakowskiej piłki, ale będą dupami jeździli po boisku. Nie wiem na ile realne jest ściągniecie do Wisły tego trenera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
e tam ivan...
lepszy Marko! przecież niektórym bylo go tak żal że mu etat Wisle chcieli załatwić, teraz jest okazja jak nigdy ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Najlepszy byłbyJanusz Wójcik. Szybkie numery to jego specjalność. Dwa telefony i mamy czołową osemkę...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Janusz Wojcik, Darek Wdowczyk oraz Albin Mikulski i mamy Lige Mistrzów bez gry.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jak ma być Liga Mistrzów to może Stawowego weźmy. Widzew możliwe, że narazie nie pogra to się pewnie facetowi nudzi. A Kraków już zna!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Engel jest wolny Janas tez
![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zdecydowanie jakiś no-name* do końca rundy.
Inny wybór będzie dla mnie zaskoczeniem -------------------- *no-name dla mnie to dotychczasowy asystent lub jakiś wolny polski trener, czy związany z polską ligą bez sukcesów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Broniszewski, Dariusz Marzec albo Maciej Musiał do końca sezonu.
Od 15/16 Tarasiewicz lub jakiś młody,zdolny, zagraniczny ![]()
Ostatnio edytowane przez fansorina : 09.03.2015 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ktokolwiek kto nie będzie wprowadzał "krakowskiej piłki" w typie " a jestem na 8-mym metrze to se jeszcze ze dwa razy podam zamiast strzelić".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na Twitterze przewinęło się nazwisko Lajos Détári (jednak sprawdziłem i to był żart).
SKWK na swoim profilu na FB napisało, że Wisła ma już gotowego trenera. Z drugiej strony, dziennikarz TVN napisał, że Urban ma dać do jutra znać, czy chce przejąć Wisłę. Karuzela się rozkręca i mam nadzieję, że szybko opublikują nazwisko nowego trenera, a dziennikarze przestaną żyć naszym kosztem.
Ostatnio edytowane przez Siemion : 09.03.2015 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba brać pod uwagę, że Bogusław lubi pracownika zwalniać i zatrudniać kilkukrotnie : Smuda, Bednarz, Kasperczak.
A Kaserczak znów wolny po epizodzie w Mali...Oby BC siętym razem bardziej wysilił i nie grał kolejny raz tego samego,. ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dałbym szansę Motyce,ale boję się,że i jego nasi piłkarze by zwolnili.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zależy który...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jeśli zatrudnia Henia to myśle że do konca sezonu.... Bo on na dłuższa mete ze swoimi metodami się nie sprawdzi ..
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|