|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cel realistyczny na ten mecz: zero kartek czerwonych i brak kartek dla Głowackiego i Stilica
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sędziowanie czy karanie jakie jest każdy widzi, częściej niż zwykle sprzyja sie warszawskiemu klubowi. Nie popadajcie jednak w paranoję i nie piszcie takich bzdur jak shaggy powyżej... My na chwile obecną nie jesteśmy dla Legii poważnym rywalem, żeby robili jakieś wałki w stosunku do nas, bo akurat będziemy grać z nimi w następnej kolejce. PS. Liczę, że Głowa wykartkuje się na Zawiszy, najbardziej będzie potrzebny w derbach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
przeraza mnie jak KL,PZPN i media dmuchaja i chuchaja na ta Legie,wszyscy ja kochaja,wychwalaja pod niebiosa i robia tak byle leglej zylo sie dobrze ostatni wywiad z Jackiem Kazimierskim,bylym naszym trenerem bramkarzy mowil tak i mial w tym swieta racje: "Jacek Kazimierski: Piszecie to, co właściciele Legii chcą, żebyście pisali. Niezależnie od tego, czy Legia gra dobrze czy źle, dziennikarze piszą, że dobrze. A jak jest porażka, to starają się zrozumieć, bo rotacja, bo to, bo siamto." ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
A ja chce samolot i prywatne lotnisko. Jakie wały robi się dla farszafki widzi każdy. Tyle, że słoiki i farszafiaki nie potrafią się przyznać.
A co do samego meczu. Czy nie jesteśmy wymagajacym rywalem dla 7egły. Nie byłbym pewny. Wkoncu cos musi ruszyć nawet mimo dyzmy na ławce. Nawet on nie poradzi nic na to, że chłopaki wkońcu zaczną coś grać. Chociaż patrząc na jego prace, myśle że robi w tym kierunku co może, zeby tylko przegrywac. 7egła też nie prezentuje wybitnej formy. To nie będzie mecz na niebywałym poziomie i myśle, że jest szansa na wygraną, ale oczywiście przed meczem pzpn wykartkuje Głowe, Stilicia. Tak na zaś zeby pokazac, że farszafce nie wolno się postawić, bo mają mieć mistrza i basta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to jest ta 7egła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Masz prawo: kłamać, przeinaczać rzeczywistość, robić z siebie idiotę.
Ale to świadczy tylko o Tobie. Tylko po jakiego czorta robisz to na forum Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak były czasy fryzjera też wielu żyłi w idealnym świecie i dziwne wyniki tłumaczono pięknem sportu i zarzekano się że nikt nikomu nie sprzyja nikt nikomu nie pomaga... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz nie potrzeba fryzjera, pzpn powinien zmienic nazwe na fan club 7egły. Oni nie ukrywają się tylko robią wały na szeroką skale.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Też masz do tego prawo.
To sobie kup. Zwłaszcza skoro uważasz, że akcja z Sadlokiem to nasz wał ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no ja bym go zawiesił do końca sezonu. Przecież mógł go zabić. A tak wogole to farszafka nie ma swojego forum tylko tu musisz wylewac swoje zale?
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez personalnych wycieczek każdy kto trzyma się regulaminu ma tu prawo pisać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego podobnie jak Kowalczyk tak i Kazimierski jest persona non grata na Łazienkowskiej...
Cytacik: "Piszecie to, co właściciele Legii chcą, żebyście pisali. Niezależnie od tego, czy Legia gra dobrze czy źle, dziennikarze piszą, że dobrze" Już jakiś czas temu pisałem że wielu pismaków jest na pasku lesnodorskiego, to się co niektórzy oburzali... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kierunkowy, weź wyjdź
właśnie wasz półfinał Pucharu Polski sędziuje szmata z mazowieckiego i chyba zapomniał czerwonej kartki pokazać kopaczowi z waszej drużynki ![]() To nie są żadne spiski. To jest śmianie się kibicom z całej Polski prosto w twarz. W tym kraju wszystko gwizdane jest pod jedną drużynę. Tylko wy tego nie widzicie, dziwne ![]() edit: właśnie furman powinien dostać drugą żółtą... ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.03.2015 o godz. 21:37.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja tam się w ogóle przestałem podniecać faworyzowaniem Legii... a niech ich dociągną do kolejnego MP a niech ich dociągną do kolejnego PP (kto ogląda właśnie mecz ten wie co się tam dzieje a jak nie patrz Furman i Dossa Júnior) a później będzie Bereszyński i ogólne zdziwienie ze UEFA to nie PZPN i te ich bezcenne błagalne miny do sędziow i machanie do nich rekami bo debile nie wiedza ze L to najwspanialszy klub wszechświata i okolic #letfootballwin
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesz co , 12345 q , ten MP wcale nie jest taki pewny , grają słabo , nie mają nawet pół zawodnika który zrobiłby różnice ,był taki ,ale gra teraz w II lidze chinskiej,
HEJ ŚLĄSK !
Ostatnio edytowane przez maro olTSkul : 05.03.2015 o godz. 21:59.
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zasłużył to czemu nie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasłużył to pojęcie względne. Dossa zasłużył na czerwoną w PP.
Wygląda na to że kartki i ich kolor zależą od tego kto komu służy... 60 minuta: klasyczny przykład przywileju korzyści po warszawsku, wychodzisz sam na sam a czarnuch przerywa akcję i daje faul ![]()
Ostatnio edytowane przez shaggy : 07.03.2015 o godz. 16:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tradycji stało się zadość
![]() Murzyńskiej pały w odbycie każdej warszawskiej gnidzie. Życzę ja ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeszcze ręki przy obronie Bereszyńskiego nie pokazałeś
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja nie wiem po co w ogóle te k...y grają w tej lidze.
Niech im dadzą mistrza a reszta niech gra o drugie miejsce, wstydu krawaciarze nie mają. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ręka była ale rzetelnie patrząc trzeba powiedzieć że oni eż karny powinni mieć. Na faulu chyba żyle przez burlige
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Karnego to jeszcze trzeba strzelić. A druga bramka dla legii ze spalonego, a pan arbiter oczywiście dobrze ustawiony
![]()
Ostatnio edytowane przez mtk : 15.03.2015 o godz. 21:45.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nieźle te kąty proste rysujesz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Naprawdę, przyłóż tę kartkę
I za punkt odniesienia weź sobie co tam chcesz... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przy drugiej bramce też miałem wrażenie, ze był mały spalony, ale nie było powtórek, więc nie oceniam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Żyro w pomeczowym przyznał, że zagrał ręką przy golu
|
|
|