|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wśród moich znajomych jest { liczba } Islamistów! | |||
| 0 |
|
92 | 82,88% |
| 1-5 |
|
14 | 12,61% |
| 6-10 |
|
0 | 0% |
| 11-20 |
|
1 | 0,90% |
| 21 i więcej |
|
4 | 3,60% |
| Głosujących: 111. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A kto tutaj o jakiejś dekonspiracji mówi
Najbardziej spasione wieprze przodują w marszu oddzielone dzikami od reszty świń zaślepionych wizją lepszej paszy z koryta , prawdopodobnie GMO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No spoko, ale mi obrazek kojarzy się prawie jednoznacznie.
,,Patrzcie, na jednych zdjęciach widać, że jest tłum, a tak naprawdę maszerowali sami co pokazują inne ujęcia. Nikt na ten ich śmieszny marsz nie przyszedł. Później sprezentowali ludziom zdjęcia z takich ujęć, żeby ich ogłupić, że na marszu były tłumy" Jak widać po wypowiedzi ABGWiślakABG nie tylko ja tak interpretuje zamysł autora zbitki zdjęć. Zamysł o tyle głupi, że sam marsz leciał na pierdylionie stacji od CNN przez TVP info i Al-Jazeere po Russia Today i w zasadzie każdy kto ma tv mógł zobaczyć ile ludzi bierze w nim udział. Zresztą ta zbitka zdjęć, to nie jest kwestia nawet czwartorzędna w niniejszym temacie. Po prostu śmieszą mnie wielkie demaskacje, a że zobaczyłem to zdjęcie już któryś raz w internetach, to zapytałem co autor/powielacze mają na myśli. Myślę, że wątek został omówiony adekwatnie do jego znaczenia.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.01.2015 o godz. 23:45.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem, każdy może sobie zinterpretowac jak tam chce. Angielska sentencja jednak jak dla mnie rozwiewa wszelkie watpliwosci jaki mial byc wydzwiek takiego zestawienia. Podkreslam, jak dla mnie.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z tym marszem to taka sama akcja jak klikanie lajków na fejsie.
Gówno daje ale jest medialne. Jak dalej będą wpuszczać do Europy te tabuny to za niedługi Charlie będą mieli w większości państw. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Żeby nie było wątpliwości. Również uważam, że ten marsz nie ma absolutnie żadnej mocy sprawczej, a podejście do sprawy prezentowane przez polityków z pierwszego rzędu napawa mnie obrzydzeniem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie ta fotka to czysta manipulacja jakich pełno w necie, pojawiająca na różnych memach i podobnych.
Przecież nawet na tym forum było kilku, którzy uwierzyli, że Komor całował Jaruzela w łapę, więc o czym my tu mówimy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|