|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Gdzie zregeneruje tarcze hamulcowe ? (przetoczenie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie wiem co to za samochód ale taarcze na ogół nie kosztuja majątku więc nie wiem czy ma sens przetaczanie.chyba ,ze masz tarcze razem z piastą jak chyba maja niktóre peugeoty to moze wtedy
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany potrzebuję kupić porządny alkomat. Coś takiego się nada?
http://allegro.pl/alkomat-elektroche...773908025.html Z góry dzięki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
kupilem podobny, dalem 350 zl; po kilku miesiacach zwariowal calkowicie ( kalbiracja co rok albo 500 czy 1000 dmuchniec a mial nie wiecej niz 200). Co wiecej czesto bedac na konkretnym kacu wychodzily mi same 0.00, co naprawde niekiedy wydawalo sie mega mega nierealne
Decyzje pozostawiam Tobie, ale szczerze odradzam.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 22.12.2014 o godz. 14:19.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w przedostatnim bodajże "motorze" byl test alkomatów.ten policyjny bez podania wynikow tylko wypite/niewypite kosztowal 1700 zl.byl jeszcze jeden ktory uznali za wiarygodny ale niestety nazwy nei pamiętam.a tak na prawdę to z alkomatami trzeba uważac.dmuchniesz prosto po wypiciu i trzeba go kalibrować.....
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
PIH w okresie od 20 stycznia do 31 grudnia ubiegłego roku przebadał 106 stacji paliw z naszego województwa. Nieprawidłowości zostały wskazane na pięciu z nich.
Lista stacji, na których stwierdzono nieprawidłowości:
Z tym Shellem na Conrada jakieś jaja - kilka lat temu kumpel z nimi w sądzie wygrał bo wlał V-Powera i ledwo do Makro dojechał jak mu wtryski zapchało jakieś gówno. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja tam kiedyś zatankowałem swoją Hondę CBR ( motocykl ) to ledwo do Modlniczki dojechałem i motocykl już ściągałem lawetą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może mają stare zbiorniki. U nas też tak było jak Intermarche kupiło stację CPN. Pomywało zbiorniki deszczówką i doszło do zanieczyszczenia. Później organizowali akcje płukania zbiorników i płacili odszkodowania za naprawy.
A jak tam u was ze spalaniem ? Ja w środę byłem na pogrzebie i machłem 400km. spalanie 5,6L w półtoratonowym aucie (170koni) |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ostatnio jeżdżę po mieście tylko w korkach - półtoratonowe auto ostatnio zeżarło 12,8
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
9 litrów ropy, trasa 3,5 km i powrót wieczorem. 100 % miasto, korki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
U mnie spalanie w trasie ok. 8 litra, a przeciętnie wyjdzie ok. 9 litrów. Również ropa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chwalicie sie czy żalicie?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Hehehe, ja tam nie płaczę. Wiedziałem w co się pakuje a dzięki putinowi ostatnio mogłem poszaleć i nie patrzeć na wskaźnik paliwa
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no ja tez moglem mojemy vervy polać
![]() na yanosiku robili akcje zeby wklejac gdzie najtansza ropa to chyba cos ponizej 3.90 wyłapali ale jakies gowna sypane w oszonach czy lukoilach. no ale poniżej 4...tylko kupowac i wylewać za taką cene ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a gaz za 1.70...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w Krakowie zregeneruje felgi aluminiowe?
Piaskowanie, malowanie, pewnie ranty też. Tylko, żeby to było dobrze zrobione. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca zajmującego się kosmetyką samochodową, którzy mi wyczyszczą oraz zaimpregnują dach w cabrio. Może ktoś polecić jakieś miejsce?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://harp.com.pl/naprawa-felg-aluminiowych/ ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Forumowicz "Miba" polecał mi kiedyś własny salon piękności Nie wiem jeszcze czy tam pracuje ani czy zagląda na forum ale jako Wiślaka polecam. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ok, dzięki postaram się go odszukać
![]() Edit: @szprotson dzięki wielkie ! Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Arkas : 11.02.2015 o godz. 22:18.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Zmiany w taryfikatorze - chyba je klepnęli z tego co czytałem:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Potrzebuję wymienić przednią szybę w samochodzie, znacie jakieś sprawdzone warsztaty do tego? I jak najlepiej to robić, samemu kupić szybę i tylko wymień w serwisie, czy zlecić im też znalezienie szyby?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej poszukać w sklepach z częściami jakiegoś sensownego zamiennika. Nie bierz najtańszej, bo raz po kamieniu wymieniłem na szybko po powrocie z Włoch na no-name'a i doszło do jakiegoś naprężenia i po tygodniu miałem już na niej pajęczynkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
MarcoPolo - wklejali mi przednia szybę w Fokusie. Odstawała na centymetr dobry u góry. NordGlass - wymieniałem tylną w Meganie. Po burzy okazało się że cała klapa jest pełna wody. W ramach gwarancji wycieli ją znowu i lepiej zasilikonowali. Wycinali tak, że porysowali mi klapę do żywej blachy. Oczywiście w ramach gwarancji zwrócili mi pieniądze za lakiernika ale musiałem już malować całą klapę a to już wiadomo nie to samo . Nie licząc nerwów. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jestem jestem
![]() Zaglądam rzadziej niż kiedyś, ale zaglądam ![]() Szykuje się malutka niespodzianka na kwiecień/maj - ale to wyjdzie w praniu i każdy z Was na pewno się o tym dowie, bo bliżej "domu" być już się chyba nie da ![]() Rafil - my wymieniamy cena szyby plus 100 za robocizne i odpukac do tej pory kilka perełek, klasyków i egzotykow było i nikt nie narzekał ![]()
Ostatnio edytowane przez miba : 22.03.2015 o godz. 23:31.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
A ktoś z Was może jeździł już ostatnią Mazdą 3? Bo z wyglądu zachwyca, ale chciałbym wiedzieć jak się prowadzi. Bo niedługo przyjdzie czas zmieniać auto pewnie...
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Kumpel ma z silnikiem 2.0 benzynę w automacie - pali mu to prawie tyle co moje 2.5 turbo - a auto jest w środku strasznie plastikowe - mówię o modelu 2009 rok.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Teraz sa nowe, lzejsze o styliscye kodo czy .... wie czym...
Tandetne strasznie. Przynajmniej taka moja opinia. Doloz i kup Civica albo schowaj w kieszeni i wez Focusa 1.0 turbo. Dobree promocje na niego mieli. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o nowe Mazdy to tylko CX-5 jako tako się prezentuje. Zdecydowanie wolałem linię sprzed 10 lat.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|