The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła rozpocznie rundę wiosenną od:
Zwycięstwa! 79 79,00%
Remisu! 17 17,00%
Porażki.. 4 4,00%
Głosujących: 100. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2014, 10:46
Niczego lepszego się nie spodziewałam w pierwszym meczu po przerwie zimowej, więc bardzo się cieszę, że udało nam się wywieźć trzy punkty z Gliwic. W dość słabym stylu co prawda, ale najważniejsze, że wygraliśmy. Wierzę, że z każdym kolejnym meczem forma, dokładność i zrozumienie na boisku będzie coraz większe, ciekawi mnie też, jak to będzie wyglądać z Darkiem Dudką w składzie.

Podobał mi się wczoraj Semir, widać, że to wciąż jest grajek o konkretnych umiejętnościach, tylko że też potrzebuje więcej czasu, by osiągnąć optymalną formę. Gdy tak się stanie, to nie mam wątpliwości, że będzie brylował razem z Chrapkiem, Brożkiem, Gułą... Ogólnie to pomoc mamy solidną, boję się jedynie o skrzydła i środek ataku.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.02.2014, 11:09
Ważne trzy punkty. Które powinny dodać nam wiary zwłaszcza na wyjazdach.

W poprzedniej rundzie jedynym atutem Sarkiego poza szybkością, było mocne i celne dośrodkowanie. Oby to co wyprawiał było efektem "ciężkich nóg" bo podać na 10 metrów po ziemi to junior potrafi, a Sarki sprawia wrażenie jakby nie wiedział gdzie powinien podać. W pierwszej połowie miał ze trzy okazje żeby ograć do pustaka...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.02.2014, 12:15
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie to pomoc mamy solidną, boję się jedynie o skrzydła i środek ataku.
A mnie właśnie zaskoczyły skrzydła.Wyglądały naprawdę dobrze. Jeden z lepszych meczów Sarkiego w tym sezonie, a Donald jechał na dupie przez cały mecz.

Zwrócę jednak uwagę, że poszły dwie kontry, które przy lepszym przeciwniku skończyłyby się bramkami (min. sytuacja, gdy trójka z Piasta wyszła na samego Piotra Brożka).
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.02.2014, 14:08
Oglądać ten mecz to była droga przez mękę, ale chociaż się przełamali na wyjeździe. Tak jak pisałem - jak będzie przełamanie na wyjeździe, to będziemy się liczyć do końca w walce o MP!
..
Odpowiedz cytując
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 19.02.2014, 19:53
piast słaby tak że aż boli, nie jestem przekonany do koncepcji Smudy, Stilić póki co rusza się jak oldboy, zobaczymy co będzie dalej, brożki niechlujnie jak za dawnych lat, nie wiem czy nie przesadziliśmy z ilością emerytów po przejściach. Oby nie, ale jak coś przestanie iść to czuję DUUUŻE PROBLEMY W SZATNI. Potrzebujemy na gwałt przynajmniej 2 obrońców (na poziomie). Oraz napastnika, albo 2. Brożek bez konkurencji się rozleniwi.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.02.2014, 20:11
mee napisał(a):Wyświetl post
piast słaby tak że aż boli, nie jestem przekonany do koncepcji Smudy, Stilić póki co rusza się jak oldboy, zobaczymy co będzie dalej, brożki niechlujnie jak za dawnych lat, nie wiem czy nie przesadziliśmy z ilością emerytów po przejściach. Oby nie, ale jak coś przestanie iść to czuję DUUUŻE PROBLEMY W SZATNI. Potrzebujemy na gwałt przynajmniej 2 obrońców (na poziomie). Oraz napastnika, albo 2. Brożek bez konkurencji się rozleniwi.

Dodam, że lato za gorące a zima za zimna, wódka powinna być tańsza. Mnie osobiście wali w krzyżu, kierownik mnie chyba nie lubi, muszę rano wstawać a nie chcę. Ostatnio stwierdziłem nawet nadwagę a jem mało i piwo piję.

Pierwszy mecz po przerwie, daj na luz
Odpowiedz cytując
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.02.2014, 20:09
ja napisałem o tym co widziałem. a nie widziałem nic co wskazywałoby że jesteśmy odrobinę mocniejsi. Jakby Jurado trafił z 5 metrów to mielibyśmy remis z mega słabym przeciwnikiem. co więcej widziałem zaczątki gwiazdorskiego machania rękami. na papierze jesteśmy silni. dla mnie gadki o pierwszym meczu itd, itp są śmieszne.oni przygotowywali się od miesiąca do tego meczu więc mam prawo wymagać NIECO więcej.
Ostatnio edytowane przez mee : 20.02.2014 o godz. 20:16.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.02.2014, 12:48
Mecz bez historii, liczą się trzy punkty na plus. Bardzo pozytywnie Piotrek Brożek - szczególnie w sytuacji gdzie gliwiczanie wychodzili z kontrą 3 na 1, a Pietia nie dość że akcje skasował, to jeszcze bez faulu.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów