|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Niedzielny mecz przy Reymonta zakończy się | |||
| Zdecydowanym zwycięstwem Wisły! |
|
41 | 24,12% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły! |
|
81 | 47,65% |
| Remisem. |
|
27 | 15,88% |
| Porażką Wisły |
|
21 | 12,35% |
| Głosujących: 170. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Te słabe zespoły mogą nas jednak nieźle wymęczyć. Jeszcze nie tak dawno za Maaskanta dobrze szło z dobrymi drużynami, ale były remisy i porażki ze słabymi ekipami.
W tych czterech meczach będę bardzo zadowolony z 10 punktów, zadowolony z 8. Minimum jakie oczekuje to 6-7 punktów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
O co będziemy walczyć to zależy z iloma pktami skończymy rundę. I jak to się przełoży na entuzjazm Cupiała w wydawaniu pieniędzy zimą.
Liczę,że ta wygrana da chłopakom kopa i trochę więcej wiary w meczach wyjazdowych. Po co wypruwać sobię żyły z ległą,jak 2 tygodnie później straci się to w meczu z beniaminkiem? Ciężko te punkty wyrwaliśmy to nie traćmy ich w głupi sposób.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.10.2013 o godz. 22:48.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
1. Jak by ten Gruzin był Brożkiem to było by pozamiatane.
Ale nie będę wbijał w tą waszą orgię, wrócę jak się wyrównacie po orgazmie. Ps. Mecz fajny frekwencyjnie a zwycięstwo oczywiście cieszy. Szkoda remisu z żydami.
Ankieta: Zakladajac, ze WISLA jest ukochanym klubem nr 1, z ktorym klubem sympatyzujesz?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.10.2013 o godz. 03:02.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Remisu lub ewentualną porażkę z tymi zespołami przyjmę z bólem ale ze zrozumieniem. Zacznie się bezwładna kopanina i nie dadzą rozwinąć skrzydeł.
4 miejsce po 30 kolejkach byłoby świetne ze względu na mecze u siebie. I po cichu na to będę liczył. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Śmieszne to. O ile to, że ktoś oddałgłos na legie można tłumaczyć tym, że legia jest poprostu mocniejsza i przegrana wcale by nie dziwiła to głosowanie na cracovie jest pewnie czyimś wygłupem i chęcią zrobienia sobie jaj także spokojnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bzdura. Smieszne to jest to: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Cytat: Komisja Ligi Ekstraklasy przyjrzy się zachowaniu Patryka Małeckiego, który (...) śpiewał "Legła Warszawa". (...) Przyśpiewka oczywiście nie jest wulgarna, (.. )Może być jednak traktowana jako obraźliwa. Na przykład przez warszawiaków. Z takimi "wycieczkami" zaś pod adresem innych klubów spółka Ekstraklasa S.A stara się walczyć. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No do pierwszej ósemki to przy naszym dorobku punktowym i terminarzu (do końca rundy same zespoły z dołu tabeli) trudno będzie się nie załapać. Musiałoby być jakieś nagłe załamanie formy albo coś. Realny cel to walka o pudło i jeśli się w zimie coś wzmocnimy (podobno finansowo wychodzimy na prostą; nie wiem, czy na tyle, żeby zacząć wydawać na wzmocnienia jakieś godne pieniądze), to widzę nas na pudle, a w tej lidze o przy odrobinie szczęścia i o mistrza można powalczyć. Ale jak się nie uda i będzie miejsce 4-5, to też nie ma tragedii.
"Kibice krakowskiego futbolu"... ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Zdecydowanie nie. Radość była ale nie z wygranej tylko z farta jaki wydarzył się w Londynie a to co innego. Wygrana z Apoelem mogła zmienić historię klubu. Natomiast wygrana z częściowo (w połowie) rezerwowym Twente w pół-towarzyskich rozgrywkach, które tak naprawdę nikogo nie interesują... nie zmieniła kompletnie nic. Wygrana z Legią daje nadzieje na kilka transferów zimą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Te legijne pajace nie potrafią przyjąć porażki z godnością. Nadęte buractwo małomiasteczkowe. Nie dziwię się, że normalni ludzie na słowo Warszawa reagują z obrzydzeniem. Kilka dni temu widziałem naklejkę na tylnej szybie samochodu na rejestracji "WE" : Nie jestem z Warszawy, samochód jest służbowy" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
||
Aktualna wygrana z”L” jest cenna, ale porównywanie jej z meczem z Apolem jest tak bez sensu, że szkoda tu czasu na polemikę.
PS. A ogólne to lepiej po takim meczyku nie patrzyć w przyszłość, tylko delektować się i delektować, komplet na R22 i zwycięstwo, mnie to dziś wystarcza w zupełności. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://forum.legionisci.com/showthre...t=14720&page=4
poczytajcie sobie;p ale mają ból dupy;p hahahahahahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pointa jest dobra i słodka: "Legia przegrała, choć tak naprawdę była zespołem lepszym. To przestaje być śmieszne. " A tu http://www.legia.com.pl/pl/32736,Chc...Bez_sensu.html masz o Małeckim i jego 'legła Warszawa' z którego dowiesz się że Małecki ich nie obraził bo ... to spiewał Małecki. ![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.10.2013 o godz. 13:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Faktycznie rację masz. Awans z grup w rozgrywkach gdzie gra prawie setka zespołów z Europy nikogo w Polsce nie interesuje. Nie mówiąc już o grze z drużynami z czołowych lig. Gratulacje dla poczucia "humoru" by nie powiedzieć - gratulacje dla twojego orzeszka, zamiast... ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gratuluję chłopakom, w których wierzyłem i Smudzie, w którego nie wierzyłem.
Teraz schładzarka: mamy bardzo zły nawyk nie wychodzenia za pressingiem całego zespołu. W obronie orientujemy się na rywali a nie na piłkę. W praktyce to wygląda tak, że jeśli nawet połapiemy sobie gości na 40 metrze to wystarczy jedno kółeczko, jeden udany drybling Furmana albo obcięcie się (Chaveza, Głowy, Burego czy wcześniej Nalepy) żeby zaczęło parzyć. Parę razy była taka sytuacja, ze najbliższy gość doskakiwał a za nim nikt nie wychodził wyżej, wszyscy tkwili w blokach przy swoich typach. Ktoś z wyższą jakością kiedyś nas za to skarci i to srogo. W eklasie jakości mało na szczęście. Mimo wszystko solidny zespół nie powinien mieć aż takich problemów z przesuwaniem, kiedy z bloku obronnego przez głupotę / brak umiejętności wysypie się jeden grajek - vide Burliga i jego "na raz". A tak poza tym to pięknie jest : -). |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
I tak zrobili z siebie idiotów że w ogóle to trafiło do obiegu ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dosyć późno zorientowali się, że właśnie swoim zachowaniem piszą scenariusz kolejnego "Misia". Słowo "legła", które nie jest wulgarne ale obraża, wycieczki pod adresem innych klubów chociaż nie pada nazwa żadnego klubu itd. Jednym słowem kabaret. Szkoda, że śp. reżyser Bareja już nie żyje, miałby dobry materiał do filmu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
....*a szacun dla tego chłopaka, PIĘKNE! WIELKI KLUB = WIELCY KIBICE Niech każdy tak działa w swojej dziedzinie na chwałę Wisły a będzie super! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
1906% racji. Dzieki aNouc
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|