|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się spotkanie we Wrocławiu? | |||
| Śląsk wygra! |
|
9 | 20,93% |
| Padnie przyjacielski remis! |
|
10 | 23,26% |
| Wisła wygra! |
|
24 | 55,81% |
| Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Guest
|
|
Genkov ma wyraźnie dość Wisły więc na ten moment i miejsce masz rację. Z tym że Sikor ambicja ponad 0, za to umiejętności niestety zero lub coś w tym rodzaju. Podziękować obu z powodów jak wyżej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Same ambicje to są o kant du.py rozbić. Oni wyglądają lepiej na tle reszty, bo mają - oprócz ambicji - jakieś umięjętności. Ja tam wolę Genkowa z jego umiarkowaną ambicją niż biegającego wte i wewte Sikorskiego.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja nie oceniam ani jego szybkości, ani techniki, ani ambicji. Pozostawiam to Tobie. Oceniam to czy jest spanikowany kiedy ma piłkę czy wie, co ma z nią zrobić. W mojej ocenie, wie co ma zrobić z piłką. Pozostała większość naszych piłkarzy wczoraj wyglądała jakby nie wiedziała gdzie tę piłkę skierować, więc oddawała, albo do tyłu, albo na dzidę. Po prostu chaos... i brak myslenia
Sobol, Głowa, Kosa, nawet Mały nie tylko wiedzą, co z piłką zrobić, ale mają jakieś umiejętności pozwalajace na realizację tych zamysłów. Bardzo fajnie pod tym względem prezentuje się też Stolarski. Chrapek też by nie odstawał gdyby nie brak szybkości. Natomiast Sikorski, Boguski, Wilk, Burliga rozkładają drużynę pod tym względem |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Właśnie obejrzałem skrót wczorajszego meczu w lidze+. Chrapek powinien dostać w....... w szatni za to co odwalił przy 2 bramce(przypominam, że grał jako DEFENSYWNY POMOCNIK). Mam nadzieję, że Kosa po meczu postawił go do pionu. Swoją drogą to trzeba mieć jaja żeby wystawić na tak ciężkim terenie na DP chłopa, który chodzi po boisku i unika walki. Kulawik przegrał ten mecz przed pierwszym gwizdkiem.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 18.05.2013 o godz. 21:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Cóż - ten, kto ogląda dobrze Wisłę w tym sezonie, musi wiedzieć, że Wisła potrzebuje zmian, zwłaszcza w środku pola. I jeśli tych zmian nie będzie, to w następnym sezonie będzie tak samo, albo gorzej niż teraz. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy można stwierdzić, że piłkarze San Marino przeszli koło meczu? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
dołożę od siebie, że środkowego pomocnika bramki nie rozgrzeszają z harówy, co najwyżej mogą być wisienką na torcie. Kiedyś pół forum podniecało się Nikolą kiwającym Figo, chociaż w tym samym meczu łamał linię na potęgę i dał się pary razy objechać jak junior. Rozgrywający bramkarz, strzelający pomocnik i kiwający obrońca - prawie jak Barcelona. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Boguskiego bym bronił: często mnie denerwują jego zagrania ale wychodzi do piłki, sporo widzi, bardzo szybko przemieszcza się po boisku i często zamiary ma niezłe. Przez to jest może nawet bardziej irytujący. Wydaje mi się, że w lepszej drużynie grałby lepiej. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tu jest Wisła, cudów nima. Ale ciśnięcie po Rafale, że odstaje mentalnie albo że nie daje z siebie stu procent na boisku jest śmieszne. To nie jest rugby, są gracze do konstruowania i są pitbule. Pitbul i konstruktor w jednym w tym sporcie to ideał. W naszej lidze ideałów nie ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A Rafała to do jakiej grupy zaliczasz?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do grona polskich ligowych konstruktorów
![]() Czyli albo zdolny leń jak Chrapson albo szukający gry drewniak jak Rafał. Piotr Zieliński też jest Polakiem, ale w naszej lidze nie gra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mam do panów którzy oglądali mecz w tv pytanie: czy wślizg Boguskiego po stracie piłki, poprzedzający trzecią bramkę, był pokazywany na powtórkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Są jeszcze Sarki i Małecki.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z trybun wyglądało to mniej więcej tak, że gralismy 4-1(Wilk)-4-1(Sikorski), tak się nasi ustawiali. Sarki pogonił na samym początku Pawelca, ale później zamiast grać na skrzydle cały czas schodził do środka w oczekiwaniu na podania. Stolarski tym razem słaby, Chrapek jest słaby szybkościowo, wręcz tragicznie słaby, do tego na wyjazdach gra o wiele gorzej niż w Krakowie. Boguski ma chyba problem z określeniem kierunku gry, bo gdy aż się prosi pójście w lewo i do przodu, to Boguś idzie w prawo i wszerz boiska. Chavez słabo podobnie Uryga - nie potrafili dać sobie rady z takim "mistrzem" jak Gikiewicz i to wystarczy.
Burliga la LO to po prostu dramat, a jego wyjścia do przodu, gdzie robi krok w przód i jak idzie podanie to się cofa stają się legendarne... Wilk właściwie miotał się po boisku łatając dziury gdzie mógł, ale do poziomu Sobola już nie dorośnie nigdy skoro nie nauczył się odpowiedniego ustawiania. Kosa szarpał na lewym i się starał, ale też przy swoich zwodach zdarzało mu się gubić piłkę... Sikorski - gdyby go nie było - nikt by nie zauważył jego braku - żadnych pozytywów.... Co do Garguły - Wolfy - sorry ale 4 przebieżki do zawodnika Śląska z wyhamowaniem i spokojny trucht to zaangażowanie na poziomie jeszcze niższym niż u Chrapka. Zresztą pięknie wyglądała gierka rezerwowych w przerwie, zespół przegrywa 0:2, a chłopaki kopiąc w dziada śmieją się do siebie - żadnego nerwa, żadnego w....ienia. Powiem szczerze wolę człapiącego Chrapka niż pozoranta Gargułę. Wolę defensywnego napastnika Genkowa, niż dramatycznego Sikorskiego... Widoczny brak Małeckiego, Sobola i Głowy nie tylko jako graczy na wyższym poziomie ile jako czynników wolicjonalnych, bo w piątkowym meczu Wisła to był jeden wielki brak. Miśkiewicz zrobił swoje, czyli wpuścił co miał wpuścić, ale też 2 sytuacje łądnie wybronił, chociaż bardziej to Kowalczyk spanikował..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A jaka kibice z krk zaprezentowali formę?ilu nas było we wro?wie ktoś bo skwk milczy?
Ostatnio edytowane przez donecki : 20.05.2013 o godz. 22:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Barti mam takie samo zdanie jak Ty.. śmiem twierdzić, że na każdej pozycji w obronie + def. pom. prezentowałby się lepiej od naszych aktualnych asów..
i w ostatnim czasie jak grał to na prawdę nie było do czego się przyczepić, ba nawet podpisałbym z nim nowy kontrakt ! ( oczywiście na dużo niższych warunkach ! ) nie wiem czemu teraz nie gra, pewnie chodzi o wysokie wejściówki, tak samo jak Genkov, według mnie to jest oszczędzanie, ze szkodą dla klubu, bo tak samo wole bułgara od biegającego bez sensu Sikorskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Też uważam, że prezentował się w tym sezonie naprawdę dobrze. W odróżnieniu od takiego Wilka czy Chaveza piłka mu po prostu nie przeszkadza. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|