|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam prośbę panowie,mój syn fan wisly z reszta tak jak i ja uczestniczy w konkursie walentynkowym z dziewczyną, tu jest link do tego konkursu https://www.facebook.com/BonarkaCity...82914985077552 ma numer 40 ,wiem ze nieraz dawano tu takie ogłoszenia o wsparcie dla danej osoby,dlatego ja tez prosze o wsparcie dla tej parki w tej zabawie,wystarczy polubic tą stronę a póżniej zagłosowac na zdjęcie nr.40 .Można to robic tylko raz dziennie do 14 lutego,fajnie by było jakby się znależli w pierwszej trójce gdzie mogą liczyć na jakąś wycieczkę dlatego jeszcze raz proszę was o wsparcie dzięki z góry .
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie mam fejsbuka ale zdjęcie piękniejszej połówki zobaczę
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no panowie głosujemy bo cieniutko to idzie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o smolensku to pier...lą całe godziny a i tak gowno z tego bo popaprancy robia co chcą ,ale pomóc koledze po szalu to nie ma komu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
wyluzuj nie kazdy ma fejsbuka
![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panie i panowie jeszcze raz prosba o glosy jezeli ktos ma fejsa o wspomozenie mlodych fanow Wisly https://www.facebook.com/BonarkaCity...82914985077552 zdjecie nr40 to tylko jedno klikniecie dzięki z góry
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 08.02.2013 o godz. 08:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze raz prośba o głosy jezeli ktoś ma fejsa
|
|