The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!ScOuReR!
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2012, 13:24. Kalendarz wiślaczki 2013
Witajcie,

Facebookowy FanPage "WIŚLACZKI" http://fb.com/wislaczki wydałkalendarz z kibickami na 2013 rok.

Cena 30 zł - z czego część zysku idzie na cele ultras.
Jak by ktoś był zainteresowany to więcej informacji na tymże fanpage'u lub na mailu [email protected]

13 stronicowy, format 47x34 cm.
Kalendarze dostępne w sklepie Reymonta 22, lub po dogadaniu się na mailu. Możliwa też wysyłka.

Ostatnio edytowane przez !ScOuReR! : 29.12.2012 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.12.2012, 15:29
Super kalendarz!!!
Jest może w planach zrobienie kalendarza w stylu Hutnika, a dochód przeznaczyć na TS Wisła?
Odpowiedz cytując
!ScOuReR!
Junior Member

Stary 29.12.2012, 15:42
A jak wygląda ten w stylu Hutnika?
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 29.12.2012, 16:18

Odpowiedz cytując
!ScOuReR!
Junior Member

Stary 29.12.2012, 16:20
2014 już niedługo ^^ Pomyśli się o takim
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.12.2012, 18:10
Ja się pytam, gdzie jest jakiś kalendarz z WIŚLAKAMI?! Wiślaczki są piękne, nie przeczę, ale jednak preferuję płeć przeciwną
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 29.12.2012, 21:30
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Ja się pytam, gdzie jest jakiś kalendarz z WIŚLAKAMI?! Wiślaczki są piękne, nie przeczę, ale jednak preferuję płeć przeciwną
Idziesz do sklepu SSA i masz piękne kalendarze z Genkovem jak karmi gołębie, Czarka z grzywką na biebera itp.... O ile Ci to odpowiada oczywiście...
Ja się pytam, gdzie jest oficjalny kalendarz z dziewczynami z wyborów miss? Po co to było?! Chyba dla takich momentów jak koniec roku. Jeden dzień dla grafika i zdjęcia robione na wybory miss byłyby posklejane w kalendarz... Żal mi tych ludzi co biorą kasę za swoje pseudo pomysły, a raczej ich brak.

95% kibiców na trybunach to mężczyźni więc logiki tu nie widzę.

Pomysł "Wiślaczek" super. W tym roku brak konkurencji w postaci kalendarza naszych koszykarek (swoją drogą szkoda) ;]
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 29.12.2012, 22:46
Gypsy by wolała np z ZWE jak pręży muskuły, albo Sempera siedzącego w kominiarce przy biurku i sprawdzającego wszelakie fora i fejsbuka
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
!ScOuReR!
Junior Member

Stary 30.12.2012, 00:17
Ploughmanson napisał(a):Wyświetl post
Idziesz do sklepu SSA i masz piękne kalendarze z Genkovem jak karmi gołębie, Czarka z grzywką na biebera itp.... O ile Ci to odpowiada oczywiście...
Ja się pytam, gdzie jest oficjalny kalendarz z dziewczynami z wyborów miss? Po co to było?! Chyba dla takich momentów jak koniec roku. Jeden dzień dla grafika i zdjęcia robione na wybory miss byłyby posklejane w kalendarz... Żal mi tych ludzi co biorą kasę za swoje pseudo pomysły, a raczej ich brak.

95% kibiców na trybunach to mężczyźni więc logiki tu nie widzę.

Pomysł "Wiślaczek" super. W tym roku brak konkurencji w postaci kalendarza naszych koszykarek (swoją drogą szkoda) ;]
A swoją drogą wiesz, że pomysł "Wiślackiej Miss" też wyszedł od konta "Wiślaczki" na fb? Tylko, że został podchwycony, bez nadmienienia o pomysłodawcach :/

Tegoroczny kalendarz powstawał na spontanie, dlatego też jest w nim na pewno sporo niedociągnięć. Aczkolwiek są tam prawdziwe, wierne sympatyczki naszego klubu, a nie wynajęte modelki
Ostatnio edytowane przez !ScOuReR! : 30.12.2012 o godz. 00:41.
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 30.12.2012, 11:58
No i chwała im za to Bez tego nie mielibyśmy żadnego kalendarza z Wiślaczkami w tym roku (w zeszłym koszykarki).

Prawda jest taka, że ludzie, którzy nie mają żadnego interesu w promocję Wisły, sypią pomysłami na prawo i lewo. Natomiast ludzie, którzy inkasują kilka tysięcy złotych miesięcznie nie są w stanie przez kilka miesięcy wymyślić coś by klub zarobił trochę pieniędzy, coś dla klientów, czyli nas - kibiców.

W listopadzie pisałem mail do działu marketingu w SSA. Przypominałem, że były wybory Miss kibiców, więc warto by pomyśleć o kalendarzu z dziewczynami, zamiast kolejny rok serwować odgrzewane placki. W zeszłym roku, jak ktoś nie pamięta mieliśmy na kalendarzu tzw. "VIP" Genkova pod prysznicem... Nie wymaga komentarza.
Na naszych grajków patrzymy co tydzień, lub nawet częściej. Natomiast piękniejszej strony Wisły ze świecą trzeba szukać (czytaj w kalendarzu Wiślaczek).
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
!ScOuReR!
Junior Member

Stary 07.01.2013, 19:39
UP Kalendarzy jest jeszcze sporo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów