The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2012, 16:22
Sektor F to sektor rodzinny, możesz też wybrać sektor A, E lub H.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
siczka
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 07.04.2012, 17:09
dzieki za info, zdecydowanie zostaniemy przy G
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.04.2012, 08:12
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 13.04.2012 o godz. 09:58.
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
Sebastian
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 20.04.2012, 12:32
Mam pytanie gdzie usiądą kibice Wisły, którzy własnym transportem jadą na mecz z Podbeskidziem i nie mają biletów na sektor gości? Podobnie jak Śląsk za bramka?
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.04.2012, 17:30
do usunięcia
Powód: @
Ostatnio edytowane przez markowywislak : 01.05.2012 o godz. 13:04.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2012, 10:12
W strefie kibola jest pirotechnika?

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.06.2012, 13:27
Nie, raczej nie ma.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.06.2012, 13:39
kupiłem kiedyś pare biletów komunikacji miejskiej jako że aktualnie jeżdże na karcie która niedługo mi sie kończy chciałbym owe bilety wykorzystać tylko wiem że niedawno ceny biletów sie zmieniały i musze zrobić jakąś dopłate do biletów. Widziałem że jest dopłata 10gr i 20 gr. Czy moge jest zrobić tą dopłate i wykorzystać te bilety i ewentualnie którą dopłate wziąc. Jestem studentem..
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.06.2012, 20:19
Na Zakrzowek dalej da sie normalnie wchodzic? Zmienilo sie cos od zeszlego lata?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.06.2012, 21:47
Kumple byli w tamtym tygodniu i nic nie mówili żeby mieli jakieś problemy.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.07.2012, 12:15
Cześć,

Chciałbym skleić/naprawić ponton.
Czy ktoś wie jaka firma/zakład się tym zajmuje?
KR lub okolice. (Olk, Chrzanów, Skawina)
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.07.2012, 12:27
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Na Zakrzowek dalej da sie normalnie wchodzic? Zmienilo sie cos od zeszlego lata?
Gdybyś jechał samochodem, to zostaw pod lidlem czyc oś, bo tam dalej zakaz wjzadu jest.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.07.2012, 12:33
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli chodzi o zakrzówek to nie ma problemu tam z wejściem przynajmniej na półki bo plaża jest zamknięta i dostępna tylko dla ludzi ze stowarzyszenia jakiegoś..
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 31.07.2012, 12:50
Chyba się wam pokoje pomyliły.
Cytat:
Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 21.08.2012, 13:05
Witam! Mam zamiar wybrać się pierwszy raz w życiu na mecz Wisły z Polonią 31 sierpnia. Mam kilka pytań odnośnie mojego wyjazdu.
Mieszakam na drugim końcu Polski, a wyjazd chcę mieć jednodniowy więc muszę zabrać ze sobą jakąś torbę z ciuchami, jedzeniem itd. Czy bez problemu wejdę z plecakiem/torbą? Jeśli tak to co nie mogę mieć w środku? A jeśl nie, to gdzieś mogę zostawić bagaż w okolicach stadionu, dworca? Na centralnym w Wa-wie są takie szafki.
Mecz jest o 20:30, a ja przyjadę na Główny o 17:30. Czy zdążę zajść na stadion i kupić bilet? Są jakieś specialne autobusy w dniu meczu pod stadion?
Proszę o kilka wskazówek, z Wiślackim pozdrowieniem!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.08.2012, 13:18
Co do tego czy gdzieś możesz zostawić bagaż to nie wiem, wiem, że np. jak byłem na sektorze C to nie było depozytu. Z plecakiem wejdziesz, tyle, że zależy co tam masz. Picia żadnego nie wniesiesz na bank. Tutaj pasuje już żeby ktoś się inny wypowiedział.

Autobusów specjalnych pod stadion nie ma. Dojechać możesz tramwajem nr 15 pod stadion z dworca. Najlepiej to dzięń przed wyjazdem sobie sprawdź tutaj: http://krakow.jakdojade.pl/ czym dojedziesz bo czasem są remonty i to się zmienia.

Na moje oko powinieneś zdążyć. Żeby kupić bilet musisz posiadać kartę kibica. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ tutaj masz wszystko opisane, nawet wniosek możesz pobrać, żeby nie tracić czasu na jego wypełnianie już na miejscu. Zdjęcia mieć nie musisz (jest robione na miejscu). Kartę kibica wyrabia się na I piętrze w Strefie Kibica. Mając kartę na parterze możesz kupić bilet. Od razu zaznaczam, że nie ma na Wiśle obecnie żadnej sprzedaży biletów, kart kibica on-line. Tak więc wszystko załatwisz na miejscu.

Dodam jeszcze, żebyś pod żadnym pozorem nie umawiał się z nikim przez internet w celu jakiegoś wyjścia po Ciebie czy coś, licho nie śpi.

Jakbyś miał jakieś pytania to pytaj.
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.08.2012 o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.08.2012, 13:30
W pierwszej kolejności - na Głównym jeszcze niedawno były szafki, nie wiem jak teraz. Depozyt jest za sektorem G (wejścia od ulicy 3 Maja) niezależnie od sektora na jaki masz bilet. Picia nie wniesiesz żadnego.
Ostatnio edytowane przez Watts : 21.08.2012 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 21.08.2012, 14:30
Ok, dzięki za pomoc. Na pewno będę miał jeszcze jakieś pytania, więc będę pytał Liczę, że uda mi się wejść na mecz ukochanej Wisełki

a poleca ktoś jakieś niedrogie noclegi? gdzieś w centrum najlepiej..
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.08.2012, 14:37
akademiki AGH, są rzut beretem od stadionu a płacisz bodaj 35 PLN za noc, poszperaj tu
http://www.taniehostele.pl/
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 21.08.2012, 17:18
Super, fajna opcja. Z kumplem stwierdziliśmy, że 12 godz. jazdy w dwie strony i bycie ok. 4 godz. w Krakowie to nie dla nas.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 21.08.2012, 17:21
Na Wiśle też jest hotel,ale cenowo chyba nie jest bardzo tanio.
Co do szafek to są na dworcu i na zewnątrz idąc od peronów do budynku dworca,jak i w samym budynku.Bodajże 9 zł za 24 godzinne przechowanie bagażu.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 21.08.2012 o godz. 17:24.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 21.08.2012, 17:26
Dzięki, ale jak dojdzie nocleg do skutku to chyba szafki będą zbyteczne
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.08.2012, 18:17
Na barwy też radzę uważać, przed jak i po meczu, tak gwoli przypomnienia.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.08.2012, 18:46
Bierz nocleg jak kolega radzi na AGH to jest rzut beretem obok stadionu. Ceny są bardzo fajne, jeśli możesz to postaraj się być wcześniej niż o 17:30, bo różnie na trasie bywa, a kolejki po bilety mogą być duże Na Bełchatowie 2 godziny stania, kto przyszedł godzinę przed meczem bez KK i biletu to wszedł na 2 połowę spotkania.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 21.08.2012, 19:34
Ok, fakycznie ten hostel AGH bardzo mi się podoba. Rok temu będąc na wakacjach w Krakowie wyrobiłem sobie KK, jedynie kolega musi sobie ją wyrobić. Nie wiem czy sektor C będzie dla mnie odpowiedni, bo niby chcę całe spotkanie dopingować, ale słyszałem jak się nie śpiewa to się dostaje z "liścia, a ja nie szukam żednej agresji na stadionie ani poza jego granicami(oglądałem film discovery). Więc chyba wybiorę E.
Odpowiedz cytując
dejv02
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 21.08.2012, 19:34
w obrębie stadionu pod trybuną G (za bramką) znajduje się depozyt gdziue kibice moga sobie zostawić rzeczy.

bartek jak chcesz też śpiewać to proponuje trybunę G, jak będą jeszcze goście to trybuna G tez będzie niezle nakręcona
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.08.2012, 19:50
bartek_strz napisał(a):Wyświetl post
Ok, fakycznie ten hostel AGH bardzo mi się podoba. Rok temu będąc na wakacjach w Krakowie wyrobiłem sobie KK, jedynie kolega musi sobie ją wyrobić. Nie wiem czy sektor C będzie dla mnie odpowiedni, bo niby chcę całe spotkanie dopingować, ale słyszałem jak się nie śpiewa to się dostaje z "liścia, a ja nie szukam żednej agresji na stadionie ani poza jego granicami(oglądałem film discovery). Więc chyba wybiorę E.
Jeździłem na Wisłe troche i nigdy na C czy starym D nie spotkałem sie żeby ktoś komuś dał z liścia czy pięści. Czesto po prostu ktoś opie***lił że stoisz i tylko jęczysz zamiast na maxa śpiewać. Każdy kiedyś zaczynał chodzić na Wisłe i nikt od razu nie był kozak i wszystko od razu ogarniał. Ale jak nie czujesz sie na siłach to wybierz inny sektor. Pozdro

1. Jest w jakiejś sieci komórkowej na karte pakiet czy taryfa gdzie mozna kupić czy zyskac minuty do wszystkich sieci ? Mam drugi telefon na stanie i mógłbym to wykorzystać.
2. Od paru dni nie moge podłączyć lapka do tv. Laptop Acer Aspire 5737Z. Dodam że zmieniłem baterie w nim i mniej wiecej od tego czasu nie podpinałem go pod tv.
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 21.08.2012 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Stary 21.08.2012, 19:52
Zawsze możesz sobie kupić bilet na górę któregoś z narożników przylegających do C (sektory B lub D).
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.08.2012, 21:05
Jak chcesz dopingować i będziesz to robił 90 minut głośno i na pełnej korbie (wytrzymasz, ew. w przewie możesz sobie kupić picie, 6 zł. 0.5 l. kosztuje), to sobie poobczajaj filmiki z dopingu, poucz się mniej więcej przyśpiewek, tak żebyś mniej więcej łapał o co chodzi , kup bilet na trybunę C (dowolne miejsce) i idź na sektory C2 lub C3 (tylko zrób to co napisałem). Te są myślę dobre na początek, bo dobrze da się tam wyczuć atmosfere i na C nie obowiązuje numeracja. Tak więc nieważne na jakie miejsce masz bilet, siadasz gdzie chcesz (przez kołowrotek też możesz przejść inny np. mając bilet na C5, możesz przez C3). Weź też jakieś drobne, bo w czasie meczu jest zbiórka na oprawę + przyjdź w czerwonej koszulce. I tak jak wspomniał wislacki uważaj na barwy, nie afiszuj się z nimi, ubierz najlepiej jak już będziesz pod stadionem i przypomnę jeszcze, żebyś się z nikim przez neta nie umawiał.

Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Jeździłem na Wisłe troche i nigdy na C czy starym D nie spotkałem sie żeby ktoś komuś dał z liścia czy pięści. Czesto po prostu ktoś opie***lił że stoisz i tylko jęczysz zamiast na maxa śpiewać.
Były takie sytuacje, ale to z tego co widziałem to ,,ofiarami" byli ludzi co nawet po upomnieniu nie śpiewali, bo ,,im nikt rozkazywać nie będzie". Dlatego nie pchaj się na środek i na bokach dawAJ z siebie wszystko (nawet jak nie znasz przyśpiewki to się staraj ją jakby dośpiewywać na bierząco, szybciej się nauczysz), wtedy nic Ci się nie stanie bo będzie widać, że zależy Ci.

dejv02 napisał(a):Wyświetl post
bartek jak chcesz też śpiewać to proponuje trybunę G, jak będą jeszcze goście to trybuna G tez będzie niezle nakręcona
No znając ich to o to może być ciężko.
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.08.2012 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 21.08.2012, 22:47
Jesli niezraża Cię to, że wokół Ciebie mało osób śpiewa to idź najlepiej na C1/C5, ewentualnie na narożnik. Na E wiekszość meczu się siedzi, więc za bardzo nie podopingujesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów