|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jak zakończy się spotkanie Wisła Kraków - GKS Bełchatów? | |||
| Wysokim zwycięstwem Wisły |
|
106 | 46,49% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły |
|
111 | 48,68% |
| Remisem |
|
8 | 3,51% |
| Porażką |
|
3 | 1,32% |
| Głosujących: 228. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Wisła strzelała 14 razy (7 celnie) Przy skuteczności 75% Bełhatów mógł nam wbić trójkę. Tylko, że my przy takiej skuteczności wbilibyśmy 10,5 bramki... Jak wiem, że są tacy co lubią zaklinać rzeczywistość ale statystki meczowe można bardzo łatwo sprawdzić. A czasy kiedy laliśmy wszystkich po 3-0 już dawno się skończyły i raczej nieprędko wrócą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mi w tym meczu, poza tym co było dobre w grze, to jednak brakowało Nuneza. Czyli kogoś kto twardo stoi na nogach, umie się zastawić ,nie dać się odepchnąć, przytrzymać piłkę, nie dać sobie odebrać, a przy tym kiwnie, powalczy, szarpnie. Myślę, że jego brak boleśnie odczujemy w tym sezonie. Owszem zawalił kilka momentów, ale miło się teraz ogląda mecz z poprzedniego sezonu z nim w składzie. Teraz nikt nie potrafi nam zrobić takiej przewagi w środku boiska jak potrafił Nunez. Może w LE wypadał przeciętnie, ale na ekstraklasę był to niezły piłkarz. Owszem - czasem przekombinował, ale ogólnie techniką i szybkością nie grzeszył. Przydałby się - zrobiłby na pewno dużo więcej niż plątający się o własne nogi Garguła.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 22.08.2012 o godz. 23:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
zresztą , drużyna Wisły grająjąca w ekstraklasie zajeła 7 miejsce .. więc o czym my tutaj mówiomy . Zawodnikami którzy najbardziej się do tego przyczynili ( rozegrali najwięcej spotkań , najwięcej gry "spartaczyli " ) to Nunez , Kirm , Garguła Paljic , Biton , Iliev , Wilk , Pareiko ( wszyscy zaliczyli ponad 24 spotkania na 30 możliwych oczywiście Pareiki nie doliczam do przegranych zeszłego sezonu , ale drużyna oparta na tych zawodnikach zawiodła na całej lini w ligowej piłce . Osobiście cieszę się że nie ma już Nuneza , Paljica w Wiśle . Bitona mi trochę szkoda , choc to boiskowy był boiskowy egoista . Garguła i Kirm dla mnie powinni być wydaleni/sprzedani z klubu , natomiast Wilk i Iliev jako jedyni właśnie obok Bitona ciągneli tą drużynę , będąc najlepszymi graczami na boisku . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jeżeli nie będziemy wygrywać po 3:0 to puchary będą 100% kompromitacją. Wyniki pokazują ile warci są nasi ligowi przeciwnicy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|