The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2012, 13:54
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post

No tak, teraz wiem kto jest kibic, a kto piknik. Rozumiem, że "dostać gazem, pałą w twarz" to taki kibolski "chrzest" .

Piszesz bzdury jakbyś jednak kiedyś dostał.
Byle jaki wyjazd a nawet czasami u siebie można dostać rykoszetem stojąc w samym centrum sektora dla pikników.

mniej internetu polecam!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.06.2012, 14:04
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Holender słyszał, jednak inne europejskie media nie słyszały nic.bardzo chciałbym przeczytać orginalny wywiad z tym piłkarzem.już wiele razy wkladano w usta piłkarzy przeróżne zdania.
Zresztą, nawet jakby to faktycznie miało miejsce.Ilu ludzi wydawało tego typu odgłosy?caly stadion?Cala trybuna?
Oburzony holender nieh się spyta swojego kolegi z drużyny Marcelo, czy spotkała go w Krakowie krzywda.
....a czasami mi się wydaje, że ludziom coraz trudniej przychodzi własne myślenie...
Mialo niestety miejsce.

http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/p...ie,363534.html

Ale bydlo, tak srac we wlasne gniazdo jak tych kilku przyglupow udajacych goryli. Marcelo nikt o zdanie pytac nie bedzie. W swiat poszla wiadomosc o tym, jak pieknie na Wisle traktuja czarnych.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.06.2012, 14:04
...
Całym wpisem potwierdzasz jedynie, że kompletnie nie masz pojęcia o ruchu kibicowskim. Na stadionach polityka była i będzie, kluby sportowe to nie tylko mecze. Reszty nawet się komentować nie chce...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:11
PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Mialo niestety miejsce.

Ale bydlo, tak srac we wlasne gniazdo jak tych kilku przyglupow udajacych goryli. Marcelo nikt o zdanie pytac nie bedzie. W swiat poszla wiadomosc o tym, jak pieknie na Wisle traktuja czarnych.
Plamka, blagam.
bez wyborzcej, naszegomiasta.pl, gazety.pl sports.pl- to wszystko należcy do jednego koncernu.Tvn jest w bliskiej z nimi współpracy.W świat nie pójdzie żadna informaja.Pójdzie informacja do Polaków.Od nich zależy czy tą papkę zjedzą ze smakiem.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.06.2012, 14:12
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Ty jesteś totalnym ignorantem czy tylko udajesz?
Każdy klub ma swoją historię. Często prawdziwych kibiców jakieś wyższe wartości trzymają przy klubie niż tylko przejściowe koniunkturalne sukcesy.
Tak - lojalność wobec klubu, tradycja rodzinna kilku pokoleń. Nie musi być w to zamieszana polityka, nacjonalizm, rasizm itp.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Piszesz bzdury jakbyś jednak kiedyś dostał.
Byle jaki wyjazd a nawet czasami u siebie można dostać rykoszetem stojąc w samym centrum sektora dla pikników.
mniej internetu polecam!
Wtedy zostaje się kibolem mimo woli
Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem. Jasne, że jak jest jakaś zadyma to i rykoszetem można dostać. Ale po co zadyma na zawodach sportowych
W czasie Mistrzostw Świata we Francji byłem za granicą. Mecz Francja - Włochy oglądałem w knajpie - połowa Francuzów, połowa Włochów. Kibicowali swoim, śpiewali, krzyczeli. Po meczu wspólnie pili piwo i dyskutowali, kłócili się o niesłuszne decyzje sędziego itp.
Nie było policji, gazu, pał, bójek, zadymy, polityki.
Da się.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 08.06.2012, 14:14
Mialo niestety miejsce.

W Londynie się gorzej traktuje ludzi więc już nie chrzań. Poza tym na TVN24 kiedyś mówili że wśród kiboli jest 95% morderców, handlarzy narkotyków i mafii.

Czy Wy za granicą nie odbieracie normalnych kanałów informacyjnych
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:15
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Całym wpisem potwierdzasz jedynie, że kompletnie nie masz pojęcia o ruchu kibicowskim. Na stadionach polityka była i będzie, kluby sportowe to nie tylko mecze. Reszty nawet się komentować nie chce...
Tylko po co
Wyjaśnij mi, skoro taki niezorientowany jestem.
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.06.2012, 14:15
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Plamka, blagam.
bez wyborzcej, naszegomiasta.pl, gazety.pl sports.pl- to wszystko należcy do jednego koncernu.Tvn jest w bliskiej z nimi współpracy.
Ale tych "goryli" nie podlozyli (De Telegraaf rowniez ma nagranie). ....a mac, Marcelo, Chaveza, Diaza, Lameya, Pauliste, Jaliensa, Meilksona czy Bitona nikt nie zapyta o to jak jest naprawde. Ja wiem, ty wiesz, ale w Europie jest nagonka na "rasistow z Polski", a kilku glupkow tylko wznieca ogien.

W Londynie się gorzej traktuje ludzi więc już nie chrzań. Poza tym na TVN24 kiedyś mówili że wśród kiboli jest 95% morderców, handlarzy narkotyków i mafii.

Czy Wy za granicą nie odbieracie normalnych kanałów informacyjnych
Ale tutaj nie chodzi o to jak jest naprawde. BBC rozpoczela masowa nagonke na Polske i stara sie wmowic swiatu, ze w Polsce bija obcych. Bzdura totalna, ale taki blachy incydent daje im tylko argumenty. Zaraz jeszcze wyjdzie Tusk i potepi dzialania "inspirowanych przez PiS kibicow".
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 08.06.2012 o godz. 14:20.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 08.06.2012, 14:16
W czasie Mistrzostw Świata we Francji byłem za granicą. Mecz Francja - Włochy oglądałem w knajpie - połowa Francuzów, połowa Włochów. Kibicowali swoim, śpiewali, krzyczeli. Po meczu wspólnie pili piwo i dyskutowali, kłócili się o niesłuszne decyzje sędziego itp.
Nie było policji, gazu, pał, bójek, zadymy, polityki.
Da się.

Szkoda że nie byłeś w Kopenhadze podczas ostatniego meczu między Danią a Szwecją (to było chyba podczas MŚ) - jak kilkaset osób się lało w centrum miasta bo w jednej z knajp jakiś Szwed krzyknął "Dania jest głupia"
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 14:19
Szkoda że nie byłeś w Kopenhadze podczas ostatniego meczu między Danią a Szwecją (to było chyba podczas MŚ) - jak kilkaset osób się lało w centrum miasta bo w jednej z knajp jakiś Szwed krzyknął "Dania jest głupia"
Jak widać wszędzie debile się zdarzają.
Można się oczywiście nimi tłumaczyć, że skoro oni to i my możemy (zaraz potem na meczu z np Śląskiem zaczniemy śpiewać kto jest Legia i co jej trzeba robić - w końcu na Kałuży tak robią).
Możemy też nie równać do głupszych, ale to wymaga ...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2012, 14:22
Tylko po co
Po to, by można było wyrazić swoje zdanie - stadiony zawsze były oazą wolności słowa... Zapytaj starszych kolegów, może Ci co nieco poopowiadają. Uważasz, że nie powinno być polityki na stadionach? Spoko - szanuje Twoje zdanie. Większość z nas ma jednak inne poglądy na ten temat. Uszanuj to.

Poza tym jesteśmy na tych stadionach trochę dłużej niż "nowa fala kibicowania".
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.06.2012, 14:41
Po to, by można było wyrazić swoje zdanie - stadiony zawsze były oazą wolności słowa... Zapytaj starszych kolegów, może Ci co nieco poopowiadają. Uważasz, że nie powinno być polityki na stadionach? Spoko - szanuje Twoje zdanie. Większość z nas ma jednak inne poglądy na ten temat. Uszanuj to.

Większość z kogo?
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.06.2012, 14:48
Tylko po co
Po to, że jeśli ktoś Ci daje w pysk, to nie przyjmujesz tego ze spokojem i dajesz się bić po mordzie nadal. Po to, że jak ktoś Ci pluje w gębę, to nie udajesz że do deszcz.

To nie kibice wprowadzili politykę na stadion. To politycy wpieprzyli się w środowisko kibiców z polityką.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 08.06.2012, 14:55
Przestańcie z tą polityką. Dorabiacie ideologie do śmierdzącego gówna. Wybryk grupy neandertalczyków nie miał nic wspólnego z polityką, to objaw kretynizmu i tyle! Po kiego ch...ja usprawiedliwiacie to polityką?!

Tak jakbym się wysrał sąsiadowi na wycieraczkę i powiedział, że protestuję przeciwko podwyższeniu wieku emerytalnego...

Nie rzucaj pereł między wieprze. Ta banda debili (mam nadzieję, że mała) zna się tyle na polityce, co ja na astronawigacji!

P.S. Byłem w Nancy. Tam była identyczna sytuacja, 3/4 sektora udawało małpy. Przeciwko komu wtedy protestowali? Przeciwko Euro? Przeciwko Tuskowi? Przeciwko mediom?
Dajcie spokój...
Ostatnio edytowane przez willow : 08.06.2012 o godz. 15:08.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.06.2012, 15:12
Willow - nie wypowiadałem się w kontekście treningu Holendrów. Nie wiem w ogóle skąd przyszło Ci do głowy mieszać to co (podobno) wydarzyło się na Reymonta z ostatnimi wypowiedziami w tym temacie...
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 08.06.2012, 15:15
Tak - lojalność wobec klubu, tradycja rodzinna kilku pokoleń. Nie musi być w to zamieszana polityka, nacjonalizm, rasizm itp.
Wtedy zostaje się kibolem mimo woli
Nie wiem co chciałeś udowodnić tym postem. Jasne, że jak jest jakaś zadyma to i rykoszetem można dostać. Ale po co zadyma na zawodach sportowych
Przejedź się choć raz na wyjazd i zobacz jak sie zachowuje policja i skorpionki, bydło się lepiej traktuje niż kibiców gości

Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 15:40
"po to by wyrazić swoje zdanie" - czemu na stadionie przeznaczonym do sportu. Nie możesz wyrażać swojego zdania w polityce Partie od tego są, nie stadiony.
Słuchałeś chyba tylko niektórych "starszych kolegów".
Operujesz domysłami, kolego. "Większość z nas", to znaczy z kogo i skąd wiesz Wyniki badań masz
"trochę dłużej niż ..." - przecież ty nie masz pojęcia ile mam lat, a co dopiero jak długo na Wisłę chodzę itp.
Przestań podpierać się frazesami tylko napisz coś konkretnego.

hunter napisał(a):Wyświetl post
Po to, że jeśli ktoś Ci daje w pysk, to nie przyjmujesz tego ze spokojem i dajesz się bić po mordzie nadal. Po to, że jak ktoś Ci pluje w gębę, to nie udajesz że do deszcz.
A co do tego ma polityka
Cytat:
To nie kibice wprowadzili politykę na stadion. To politycy wpieprzyli się w środowisko kibiców z polityką.
No tak, a kibice, jak te barany muszą zeżreć co im dają. Sznuj się trochę, kolego.

piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Przejedź się choć raz na wyjazd i zobacz jak sie zachowuje policja i skorpionki, bydło się lepiej traktuje niż kibiców gości
Czasem jak bydło, czasem nie.
Czasem przyjezdni kibice (część) sama prosi o takie traktowanie. Poza tym wśród policji i skorpionków też dużo debili ("prawdziwych fanatyków")
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 08.06.2012, 15:41
Traktowało się, traktuje i będzie traktować. I każdy, kto jedzie na wyjazd, musi się z tym liczyć. To nie wycieczka klasowa na Wawel więc nie rozumiem, skąd potem te płacze, że jeden z drugim dostał przez łeb.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.06.2012, 15:56
hunter napisał(a):Wyświetl post
Zachowanie kibolskie, różne chamskie hasła i rasizm nie robi nic politykom, praktycznie ich w ogóle nie krzywdzicie. Jedynie co robicie, to sracie we własne gniazdo. Mówiąc twoim językiem, plujecie sobie sami w gębę. Pogarszacie opinię na temat siebie, Wisły, Polski.

Pozdrawiam.
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.06.2012, 15:57
Padre napisał(a):Wyświetl post
Haha, szacunek za to ze sam obraza czesc uzytkownikow, a jak ktos po nim i jemu podobnych pojedzie to zbrodnia?
Moralnosc Kalego po prostu.
Zeby bylo uczciwie i zeby mozna bylo mowic o jakimkolwiek szacunku, to szanowny moderator powinien sobie tez zafundowac bana. W koncu jesli tak sie burzycie o 'demokracje' i 'rowne prawa dla wszystkich' na stadionie, to moze zacznijcie od rownosci na forum.
Przepraszam... kogo obraziłem imiennie?
Byłes na teningu?
Udawałeś goryla?
Zachowywałeś się tak, żeby dać mediom pretekst do najeżdzania na Kraków i na Wisłę oraz jej kibiców?

Jesli nie, to Cie nie obraziłem.
Jesli byłeś i robiłeś to wszystko, to po prostu postawiłem diagnozę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
A29L
Junior Member

Stary 08.06.2012, 18:15
Mam nadzieje że te tłumy "normalnych" kibiców pojawią się na spotkaniu SKWK lub przy najbliższej okazji podejdą pod gniazdo i wyjaśnią pewne kwestie które ich tak bolą w 4 oczy a nie poprzez kabel.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 08.06.2012, 19:11
A29L napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że te tłumy "normalnych" kibiców pojawią się na spotkaniu SKWK lub przy najbliższej okazji podejdą pod gniazdo i wyjaśnią pewne kwestie które ich tak bolą w 4 oczy a nie poprzez kabel.
Jak myśmy na Salwatorze chlali wódę i śpiewali "Wisła Pany" to SKWK jeszcze na świecie nie było, więc mnie tymi chłoptasiami nie strasz. Patrzę co się dzieję z ruchem kibicowskim na Wiśle i szlag mnie trafia. Przejedzcie się na Azory i tam zróbcie porządek, zamiast napinać się w necie jakie to SKWK jest wspaniałe. Na ulicy zdobędziesz szacunek, nie na spotkaniach SKWK. I tyle ode mnie w tym temacie.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.06.2012, 19:27
akurat Azory walczą, Wisła tam - jak to napisałeś - robi porządek, więc szacunek dla nich.

A w latach 80' to by chyba nikt Ci kosy w żebra nie wbił za śpiewanie na Salwatorze 'Wisła Pany' czyż nie? Czasy się troszkę zmieniły.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
A29L
Junior Member

Stary 08.06.2012, 19:37
Dokładnie troszke inne czasy.Czy ja kogoś strasze? nie, poprostu uważam że nie ma co niepotrzebnie napinać się w internecie kiedy można normalnie pogadać.Wydaje mi się że ruch Kibicowski na Wiśle ma sięcoraz lepiej czego przykładami mogą być promowanie chodzenia na siłownie czy Trenowanie Sztuk Walk.Bilety dla Małolatów wszystko robione jest tak że śmiało optymistycznie można patrzeć w przyszłość.Gdzie zdobyć szacunek uwierz naprawdę nie musisz mnie pouczać.A co do tych mitologizowanych Azorów uwierz że nie jest tam aż tak źle jak się może przez zakłamaną pasiastą propagande wydaje.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.06.2012, 20:03
A no dokładnie troszkę inne czasy.. Noszenie kosy w kieszeni było przestepstwem. Dzisiaj w czasach "wolności " i "bezstresowego wychowania" maczeta jest argumentem w dyskusji. W temacie zajścia na treningu nie znalazłęm niestety ZADNYCh logicznych argumentów za tym kompromitującym incydentem. Oczywiście rozdmuchanym ,oczywiście nagłosnionym , oczywiście oblepiającym Wisłe błotem. Nobrawo brawo tępogłowi. Ale Wy podobno wiecie lepiej co ważniejsze......
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.06.2012, 20:43
Mialo niestety miejsce.

Nikogo nie broniąc bo nie byłem nie slyszałem nie widziałem z tego filmiku widać tylko tyle ,że Holendrzy opuscili swoje miejsce w tej strefie boiska bo może hasla typu f**ck euro nie były mile widziane w oku kamery. Jedni mówią ,że incydent był drudzy że nie i komu tu wierzyć ?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.06.2012, 20:48
"po to by wyrazić swoje zdanie" - czemu na stadionie przeznaczonym do sportu. Nie możesz wyrażać swojego zdania w polityce Partie od tego są, nie stadiony.
Słuchałeś chyba tylko niektórych "starszych kolegów".
Operujesz domysłami, kolego. "Większość z nas", to znaczy z kogo i skąd wiesz Wyniki badań masz
"trochę dłużej niż ..." - przecież ty nie masz pojęcia ile mam lat, a co dopiero jak długo na Wisłę chodzę itp.
Przestań podpierać się frazesami tylko napisz coś konkretnego.

A co do tego ma polityka
No tak, a kibice, jak te barany muszą zeżreć co im dają. Sznuj się trochę, kolego.

Czasem jak bydło, czasem nie.
Czasem przyjezdni kibice (część) sama prosi o takie traktowanie. Poza tym wśród policji i skorpionków też dużo debili ("prawdziwych fanatyków")
Bo kto tak powiedział?

Nauczcie się w końcu nie oceniać przez pryzmat własnej moralności, uzasadniając to, tak, jak wam się wydaje.
Stadiony są miejscem jak każdym innym, i można na min robić wiele różnych rzeczy, bo to nam dała .......ona demokracja, i jak piknik sobie chce usiąść to siedzi, jak kibol drzeć ryja to drze ryja.

"Bydło" nie jest przypadkiem frazesem?

elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Nikogo nie broniąc bo nie byłem nie slyszałem nie widziałem z tego filmiku widać tylko tyle ,że Holendrzy opuscili swoje miejsce w tej strefie boiska bo może hasla typu f**ck euro nie były mile widziane w oku kamery. Jedni mówią ,że incydent był drudzy że nie i komu tu wierzyć ?
Z tego filmiku nic nie wynika. Te całe .......enie o tym, to jest podkręcanie tylko histerii na ten temat, a swój interes mają w tym instytucje, i media które to robią. Nic nie było a jak coś było, to pewnie jakieś buczenie pomieszane z gwizdami, a ci to zinterpretowali w myśl nakręcania spirali, tak jak zresztą z tym tzw. "bydłem" "kibolstwem" i "hordą dzikusów" zabijających się na stadionach.
Każdy z was ulega tej manipulacji i temu ogłupianiu, ale to już wasza sprawa...
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.06.2012 o godz. 20:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.06.2012, 20:55
Prawda jest taka, że każdy ma trochę brudu za uszami... i nie mów mi że policja i skorpionki się przypierd@lają bo wychodziłem ze Śląska ta sama bramą co "prawdziwi" i jakoś nic szczególnego według mnie się nie działo! To tak jakbyś się przypieprzył do mnie jakbym Ci morde obił po tym jak zwyzywałeś moją matke i siostrę!! Zdejmij czarne okulary... zanim każesz innym ściągnąc różowe!!

palikot napisał(a):Wyświetl post
Nauczcie się w końcu nie oceniać przez pryzmat własnej moralności, uzasadniając to, tak, jak wam się wydaje.
Stadiony są miejscem jak każdym innym, i można na min robić wiele różnych rzeczy, bo to nam dała .......ona demokracja, i jak piknik sobie chce usiąść to siedzi, jak kibol drzeć ryja to drze ryja.

"Bydło" nie jest przypadkiem frazesem?
Ja oceniam sytuację przez pryzmat własnej moralności i rozumiem wszystko!! Rozumiem demokrację i jej sens. Fakt po to mamy ustrój demokratyczny aby była w Polsce wolnośc słowa, swoboda działań i wypowiedzi, ale z drugiej strony potrafię ocenic czy ktoś z tej wolności korzysta w należyty sposób!! To że jest demokracja nie można krzyczec wszystkiego co Ci na język przyjdzie, bo albo ktoś Ci w ryja przypieprzy, albo będziesz się za swoje słowa tłumaczył przed sądem!! To jak korzystasz z tej wolności świadczy o Tobie czy jesteś człowiekiem czy chamem i prostakiem mogącym conajwyżej zaistniec w hierarchii osiedlowego stada!!
Powód: nie mam "ci"
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 08.06.2012 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując
A29L
Junior Member

Stary 08.06.2012, 21:08
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
A no dokładnie troszkę inne czasy.. Noszenie kosy w kieszeni było przestepstwem. Dzisiaj w czasach "wolności " i "bezstresowego wychowania" maczeta jest argumentem w dyskusji. W temacie zajścia na treningu nie znalazłęm niestety ZADNYCh logicznych argumentów za tym kompromitującym incydentem. Oczywiście rozdmuchanym ,oczywiście nagłosnionym , oczywiście oblepiającym Wisłe błotem. Nobrawo brawo tępogłowi. Ale Wy podobno wiecie lepiej co ważniejsze......
z tego co mi wiadomo teraz też za noszenie niebezpiecznych przedmiotów grozi dosyć surowa kara grzywny i sprawa w sądzie.Kompromitujący incydent bo co gazeta/media tak napisały (Niestety każdy możliwy sposób przez media jest wykorzystywany by sie przyj*bać do kibiców)Jednym ta impreza poprostu "leży" a innym nie oni wyrazili swoje niezadowolenie spowodowane właśnie tym "Świętem Narodowym(?!)" wiec w czym problem każdy ma swoje zdanie Oni pokazali swoje co w tym złego?
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.06.2012, 21:59
palikot napisał(a):Wyświetl post
Bo kto tak powiedział?
.
Nikt specjalnie tak nie mówił. Przypuszczam jednak, że w kościele na mszy nie śpiewasz co tydzień JJJBG , choć tego też nikt nie mówi. Są miejsca stosowne do pewnych aktywności i poza olejem w głowie nikt ci nie powie czego tam robić nie należy. Tylko olej trzeba mieć.
W kościele się modlisz, na stadionie kibicujesz, na zebraniu partyjnym politykujesz. Nie sądzę, żeby ktoś powiedział ci również, że na zebraniu partii nie ma miejsca na przyśpiewkę, kto jest Legia, a jednak nikt tam tego nie śpiewa.
Z rozumu można korzystać lub nie - wybór należy do właściciela (wygląda, że nie przypadkowo nicka wybrałeś )
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów