|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Obiecujesz? Był już jeden taki, co przyrzekał, że się nie będzie już wypowiadał tutaj, ale jak zwykle zabrakło mu honoru i dalej musimy się z nim męczyć...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Co za koleś. Będziemy mieli wojnę domową? A kto z kim będzie walczył? Będziesz bronił ruskiej wersji? Ciekawa deklaracja. Ilu się jeszcze znajdzie takich jak Ty, że coś bredzisz o wojnie? Pod Wawelem było 30 a hałasu robili jak 3000. Co nie znaczy że nie byli żałośni. Nikt za darmo debila z siebie nie robi. W TVN i GW tym leszczom placą grubą kapuchę za robotę. Ale nie sądzę żeby ktoś sam z siebie przelewał krew za Putina ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
Bo nie oszukujmy się - tzw. wersja ruska jak to określiłeś (wina pilotów, pijanego Blasika i nacisków) nie ma nic wspolnego z normalnością i zdrowym rozsądkiem.
![]()
Dr. Anna Konert, eksperta prawa lotniczego: "Pod koniec lipca 2010 r. rozbił się w Rumunii izraelski śmigłowiec należący – tak jak Tu-154 - do wojska. Premier Izraela natychmiast wysłał do Rumunii elitarną jednostkę, która zabezpieczyła ciała i wrak, a potem sprowadziła szczątki ofiar i maszyny do Izraela. Dlaczego w przypadku tragedii smoleńskiej nie można było podjąć podobnych kroków? Statek państwowy (wojskowy) korzysta (powinien korzystać) z przywilejów wynikających z eksterytorialności. Zatem nie można takiego samolotu przeszukiwać ani zabierać bagażu i rzeczy osobistych pasażerów. Naturalnie, że można było podjąć podobne kroki w przypadku katastrofy smoleńskiej. Tak stanowią normy prawa międzynarodowego." Co ciekawe, nasza ambasada w Moskwie wystąpiła do Rosjan ze stosowną notą w tej sprawie, jednakże wskutek działań naszego rządu pismo to zostało wycofane...
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 21.04.2012 o godz. 23:11.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
BBudowniczy;1242517[... napisał(a):
Żartujesz czy świadomie i na poważnie nie zacytowałeś końcówki tekstu a może uważasz, że Pan Lis jest zdolny do takich wyszukanych aluzji? Zgodzę się tylko w jedynym wypadku na taką interpretację ("nawrócenie Lisa"): pierd ... cie układu się zbliża wielkimi krokami i ta dziennikarzyna próbowałaby ocalić resztkę honoru. W to, iż układ pier ... nie, wierzę. Nie wierzę tylko w to, że ten Pan posiada cokolwiek do uratowania. Cytat:
http://tomaszlis.natemat.pl/11187,lustro
Ostatnio edytowane przez yarow : 21.04.2012 o godz. 22:33.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
PS: Na honor Lisa bym nie liczył. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie "zboczenie", że zawsze oczekuję podania ścieżki "dostępu" do źródła. Nawet do takiego sprzedawcy ![]()
Ostatnio edytowane przez yarow : 21.04.2012 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wislak68 trafnie odczytal moją intencje.![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Od razu mogłeś napisać, że pomiędzy siłami dobra i siłami zła. Byłoby tylko troszkę bardziej absurdalnie...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowe polskie "elity". K ... a co za gostek
http://wpolityce.pl/dzienniki/dzienn...ch-patriotyzmu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dziwne że Google nie chce pokazac zdjęc satelitarnych z dnia katastrofy.Są fotki z 9-tego i 11-tego a z 10-tego brak.... Skoro to był wypadek gdzie" podpity generał" wymusił lądowanie na "debeściakach".Więc co stoi na przeszkodzie aby te fotografie opublikowac ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.04.2012 o godz. 06:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To mniej więcej jak z katastrofą Sikorskiego w Gibraltarze .Niby zwykły wypadek ale wszelkie dane utajniają na 100 lat. Dobrze wiedzą ze społeczeństwo jest tak "wykształcone" że 5% myśli, a 95% powtarza co im w TV powiedzą. Te 5% potem łatwo nazwać oszołomami i maniakami-zepchnąć do narożnika, a jak jeszcze sfrustrowani zaczną agresywnie odpowiadać to tym gorzej dla nich .A fakty i logika ...a co to ku...a dla lemingów jest.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lis sobie z Was robi jaja, a Wy się zastanawiacie o jakiejś przekręconej "wajsze". No nie mogę...
Polecam dla równowagi wcześniejszy "Tylko ciemny lud pewne rzeczy kupi" PS. Tak wyczułem ironię.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 23.04.2012 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Poza tym ortografia na poziomie "Świerszczyka" - za komuny takie pismo dla 7-latków. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podręcznikowy leming. Samolot nie miał prawa wystartować.
Bo po co miał robić konkurencję cudakowi.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dzisiejsza okładka Angory mnie rozwaliła. Antek w tamtym tygodniu zniweczył prawie 2 lata swojej pracy (słusznej, czy niesłusznej - nie mnie oceniać), ale na pewno coś z tego mogło wyniknąć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie interesowałem się tak bardzo efektami prac komisji jednej jak i drugiej do badania katastrofy w Smoleńsku i nie wyrobiłem sobie zdania o tym. Ale dochodzą mnie słuchy z różnych stron i nie wiem co jest prawdą a co nie. Dlatego proszę kogoś o podanie jakiejś rzetelnej strony z podsumowaniem wszelkim, tj. co ustaliła komisja Millera, co ustalił Macierewicz, ale również jakieś niezaprzeczalne fakty, argumenty, coś co udało się potwierdzić, albo zaprzeczyć. Wiem że jest mnóstwo takich stron w necie, dlatego proszę Was o podanie jakiejś rzetelnej. Z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze mnie Lisek jaj sobie nie robi - a raczej na odwrót .. "Ciemnego luda" to raczej szukaj gdzie indziej ![]()
![]() ![]()
|
||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wywiad w "Polska The Times" z patologiem prof. Michaelem Badenem
http://www.polskatimes.pl/artykul/55...1,id,t,sa.html i jak dla mnie najistotniejszy i doprawdy wiele mówiący o zarządzających obecnie Naszym Krajem fragment: "W wielu różnych krajach świata robiłem autopsje na rzecz rodzin, które uważały, że rząd ukrywa prawdę o przyczynach śmieci ich bliskich. Pracowałem przy takich sprawach na Filipinach, w Zimbabwe, w Palestynie. W każdym kraju ciało człowieka należy do rodziny. I rodzina powinna mieć prawo do wykonania swoich, niezależnych badań. To normalna rzecz. Polska jest jedynym krajem, jaki znam, gdzie takie badanie jest niemożliwe. Zresztą, w większości wypadków te niezależne badania potwierdzają to, co o przyczynach śmierci mówią oficjalne ustalenia. Poza tym rodzina może chcieć - przy okazji takich niezależnych badań - dowiedzieć się, czy ich bliski nie cierpiał, czy może przeżył wypadek i zmarł później. Nie powinno się zabraniać niezależnej autopsji." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikt nie przypuszczał że rządzący do tego stopnie zlekceważą swoje obowiązki. Nawet informację o problemach na lotnisku którą dostali od ruskich pod koniec marca do kancelarii przekazali 12.IV. Możesz wytłumaczyć dlaczego? Czy w TVN nie podali?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.04.2012 o godz. 14:29.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Powiedzcie mi drodzy, co dla świata oznacza zdarzenie w Smoleńsku, a ta informacja chociażby ? Unia Afrykańska (UA) zawiesza ze skutkiem natychmiastowym Gwineę Bissau w prawach członka… aż do momentu przywrócenia konstytucyjnego porządku(...) ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
), a ślini się (ujada) choć miska pusta(nie ma żadnych argumentów). Więc lepiej nie wspominaj o wypranym mózgu bo sprawiasz takie wrażenie jak Tusk kiedy wyzywał Kaczyńskiego od zdrajców. ps. Które pozycje na liście pasażerów były niepewne? Bardzo jestem ciekawy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.04.2012 o godz. 14:53.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() Jakoś patrząc na to wszystko nie mam żalu do siebie, że nie poszedłem ostatnio na wybory, a wcześniej nie głosowałem na POPiSówę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O jaki "kałos" Ci chodzi? Jakie dwie połowy?
. Z TV od dwóch lat sączy się propagandowa papka, a Macierewicz miałby siedzieć cicho mimo że już wie że to w ogromnej większości świadome kłamstwa? To że głos przypisany Błasikowi, który ponoć jako jedyny poprawnie odczytywał wysokość, był rzeczywiście głosem drugiego pilota, powinno się społeczeństwu przekazać czy to byłoby robienie "kałosu"? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|