|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Witam!
Mieszkam w Gdańsku i chciałbym przyjechać na mecz Wisły z Liege. Mam kilka pytań odnośnie biletów. 1. Czy muszę wyrobić kartę kibica, żeby dostać się na ten mecz? 2. Czy mogę zamówić bilety przez internet lub telefonicznie lub czy może ktoś dla mnie kupić taki bilet? Czy muszę go koniecznie kupić sam osobiście w Krakowie? 3. Czy da radę ogarnąć to w dzień meczu? Czy raczej będę musiał jeździć do Krakowa dwa razy? Z góry dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
1. Nie trzeba mieć karty kibica ( to nie mecz ligowy tylko pucharowy )
2. Na razie nie ma takiej możliwości 3. To zależy od ilości chętnych ale myśle że powinno bez problemu będzie można kupić bilet w dniu meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|||
Na mecze pucharowe karta kibica nie obowiązuje. Wystarczy podać numer PESEL. Ale jeśli ktoś i tak posiada kartę kibica to musi ją mieć przy zakupie biletu. Cytat:
Cytat:
Tak samo przy zakupie biletow na mecze ligowe - można kupić i 50 biletów ale trzeba posiadać 50 kart kibica. Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 12.01.2012 o godz. 14:06.
|
||||
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Hej tez mam pytanie odnosnie meczu w czwartek u was hmmm a wyglada to tak wybieram sie sama z kolezanka do Krakowa na ten mecz a do tej pory bylysmy u was tylko raz wiec mozna sie domyslic jak dobrze znamy Kraków^^ wlasciwie nie mamy nic ogarniete wiec jesli jakas mila osoba zechce udzielic nam pare cennych wskazówek bedziemy bardzo wdzieczne
tzn musimy sobie zalatwic nocleg w jakims hotelu czy cos takiego a nie wiemy gdzie wiec liczymy ze ktos nam troszke podpowie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Co do noclegu tutaj jest niezły,blisko stadionu jak również centrum http://www.trzykafki.pl/
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli macie jeszcze jakieś inne pytania w związku z meczem/Krakowem, to piszcie na PW, postaram się pomóc
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szuakcie noclegu - zapraszam tu www.footballcorner.com.pl
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dziekujemy slicznie za pomoc juz sobie jakos poradzimy zostanie jedynie pytac ludzi gdzie nasz hotel ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostrzeżenie Standard-owo, żeby Wam te fanatyczki guza pod dworcem nie nabił
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
mam pytanko jestem z rzeszowa i chcialbym jutro byc na meczu czy kupię bilet bez problemu?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
I ile taki bilecik bo pierwszy raz bede na meczu Wisły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
tak, kupisz na 100 %, wszystko masz na www.wisla.krakow.pl
NIE KUPUJ BILETU NA C!!!!!!!!!!!, BO TO NIE MIEJSCE DLA CIEBIE. DORADZAM E, A LUB H. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na C w dniu meczu raczej juz nie kupi biletu
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jestem nowy na forum na Wiśle byłem już 3 razy w tym sezonie głównie na pucharach a teraz mam problem oto on, kupiłem bilet na czwartek jak była wolna sprzedaż (11 dni temu dokłanie 04.02.2012 bałem się że przed meczem nie dostanę) dla siebie i żony by zobaczyła fajny mecz i zwycięstwo Wisły na żywo, lecz ma zapalenie płuc nabawiła się go w tamtym tygodniu ma zwolnienie i z wiadomych względów na meczu jej nie będzie wiem że o zwrot kasy będzie ciężko więc chciałem wziąć brata na mecz tez by wchodził na bilet ulgowy bo się uczy,a oficjalna odpowiedź Wisły brzmi "witam
nie jest możliwy zwrot ani zmiana danych na bilecie" lecz chciałbym by brat miał miejsce koło mnie. Już przeboleję kasę wydaną na bilet i zapłacę jeszcze raz proszę o informację jak można tę sytuację załatwić dziękuję za pomoc a odpowiedź proszę wysyłać na PW gdyż nie chcę zaśmiecać forum dziękuję |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
rzeszowiak 1905
Przyjedź w godzinach 16-17 najlepiej i od razu na stadion po bilet, bo przed samym meczem masz jak w banku baaardzo długą kolejkę. Potem możesz pozwiedzać, ewentualnie przesiedzieć czas w pubie albo w GKrk xD Bilety oscylują w okolicach 40, 50 zł. Więc jak weźmiesz 5 dyszek to bez problemu zaopatrzysz się w dobre miejsce.
Ostatnio edytowane przez Selecto : 15.02.2012 o godz. 17:32.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|