|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
a wie ktoś może,jak zmienić jakość w ipla na wyższą ? bo nie mam podświetlonej tej opcji w transmisji i nie wiem o co chodzi .?..;/
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !! !!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak bedziecie mieli jakas dobra transmisje to dawajcie linka bo ja mam niby z polsatu sport HD ale co z tego jak jakosc jest fatalna pikseloza toalna :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja również mam tylko STD.
Poprzednio miałem do wyboru jeszcze ECO, EXT, HD. Tym razem HD chyba nie będzie, ale mam nadzieję, że tylko studio jest w takiej jakości a przed meczem będzie możliwość przełączenia na lepszą jakość. Jak nie, to się chyba wkurzę. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale dajcie linka do tego zrodelka co mowicie
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To jest program IPLA i transmisja płatna, a lepszej jakości chyba nie będzie, bo mają jakieś problemy ;/ już ostatnio takie mieli problemy w czwartej kolejce...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
aha czyli zeby obejzec nawet w slabej jakosci to trzeba zaplacic tak? Channel - 65059 - SOP CAST - ja tu ogladam poki co
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba sobie jaja robią na tej ipli, że ja mam to w takiej jakości oglądać!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
no to zaje.... dziękuję za taką pikselozę za 5zl ;/
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !! !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-piatu macie za darmo ale jakos tez srednia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
....a, co za ..... z tej Ipli. Po raz ostatni im płacę.. :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oglądam na activepl i jakość dość dobra, wysyłał tam ktoś smsa na jakość HD? Lepiej się ogląda? Chciałem wysłać tylko nie wiem czy warto i ile kosztuje
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ipla masakra ! Zawsze dobrze szło a teraz porażka i to za 8 złotych!!!!
Macie jakieś dobre strony |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już im napisałem skargę i prośbę o zwrot kasy. Jeszcze co chwile jakieś reklamy wyskakują. Bez jaj, jak płace im te 5 zł, to mogliby te reklamy wyłączyć, żeby spokojnie oglądnąć, a nie co chwilę sięgać po myszkę.
Nigdy więcej! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest formularz skargowy? Podaj linka albo maila na ktorego wyslales...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
daj linka do tego active
ok mam ale o rany stary jakos duzo gorsza niz na tym co ja ogladam co podalem wyzej
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.12.2011 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.ipla.tv/Kontakt
Pracują do 17. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja oglądałem http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=12 jakość bardzo dobra idzie jeszcze studio
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dostałem od Ipli odpowiedź z przeprosinami i dali mi jednorazowy kod do transmisji sportowej za darmo w ramach rekompensaty.
Nikt nie oczekuje, by transmisje na żywo były w jakości Extra jeśli ich łącza nie dają rady, bo ostatnio faktycznie strasznie muliło, ale tam były 3 inne jakości i ta "gorsza" od Extra była na pewno "lepsza" od Std. Wczoraj była totalna padaka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
To nie pierwszy raz, jak Ipla siadała podczas meczu Wisły. Transmisję cięło już kilka innych razy, tylko nie aż tak...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Również dostałem kod. Pani z działu technicznego poinformowała mnie, że z przyczyn technicznych jest dostępna tylko jakość standard i jest o tym informacja na stronie. Szkoda tylko, że jak zawsze w takich przypadkach dali informację w takim miejscu, że ciężko ją zauważyć. W dziale - program tv na stronie ipla. A przecież większość osób kupuje kod przez program ipla albo bezpośrednio wchodzi na stronę z meczem. Mogli dać info przy zakupie, na stronie głównej a najlepiej to wysłać maila. Ale po co.
Poprzednie mecze oglądałem w HD i przy szybkich łączach kilka razy w meczu mi przycięło. I po tym miałem spore opóźnienie względem innych transmisji online. Odświeżanie jeszcze pogarszało sprawę. Wtedy odpuściłem, ale od teraz będę każdą drobną rzecz zgłaszał. O ile w ogóle dalej będę korzystał z ipli. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
sportowe-transmisje-tv.blogspot.com tu mozna obejrzec mecz z Widzewem w dobrej jakosci.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie, potrzebuję nazwę jakiejś restauracji/knajpy z dobrym jedzeniem gdzie dzisiaj będzie można obejrzeć mecz. Mam gości z Niemiec i muszę ich zabrać na kolacje, a mecz dobrze by było zobaczyć
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
20:30 09.12.2011 Wisła Kraków-Polonia Warszawa
T-Mobile Ekstraklasa w necie Piłka Nożna http://.................../viewtopic.php?t=9761 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos czy da sie otworzyc kanal tomcio tv bezposrednio przez sopcasta? bede w pracy i chialbym sobie nagrac meczyk zeby ogladnac rano, a sopcast daje taka mozliwosc. Nie wiem tylko jak otworzyc ten kanal w sopcascie a nie przez przegladarke.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiem to nie ma takiej możliwości. Kiedyś o to pytałem u źródła i odpowiedzieli, że nie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to troche lipa, pozostaje public sport w troche gorszej jakosci...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
działa wam sopcast ostatnio? bo mi jakoś przestał, tzn niby jest playing a nie ma obrazu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://transmisje.xup.pl/index.php
Wisła-Twente wszystkie mecze Wisły, liga+, liga+ extra do pobrania; retransmisje na zamówienie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po raz setny. Po co na necie skoro leci na TV4.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie każdy obecnie ma telewizor. Tyle dobrze, że chyba będzie za darmo na Ipli.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|