The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2011, 18:57
Awe napisał(a):Wyświetl post
W Jagiellonii uważają, że to nie był "zwykły" błąd sędziego i zamierzają złożyć doniesienie do prokuratury. Ośmieszają się bardziej niż Lyczmański Kabaret. Przy okazji jak będą w prokuraturze to mogą zgłosić Hermesa i Latę
Paranoja. Klub, ktory handlowal meczami, klub, ktory zatrudnia kilku pilkarzy z korupcyjna przeszloscia idzie do prokuratury sie skarzyc nie majac przy tym cienia dowodow a jedynie swoja frustracje, rozżalenie itd.

Mam wiec nadzieje, ze jak w ktorejs kolejce sedzie im uzna nieprawdiowa bramka bedz nie slusznie nie podyktuje przeciw nim karnego to tez udadza sie do prokuratury...

Swoja droga to niezle trzeba miec najebane by sadzic, ze sedzia umyslnie sprzyjal Wisle. Przeciez gdyby tak bylo to by podyktowal karnego na Gargule i ta sytuacja by sie obronil, bo przeciez kontakt byl.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.10.2011, 23:24
Łaskawie stwierdzono (ale tylko "wstępnie"!), że mecz nie był ustawiony a jeszcze sprawdzą na wszelki wypadek rynki azjatyckie)

http://www.sport.pl/pilka/1,95644,10...zystkich_.html
Ostatnio edytowane przez yarow : 19.10.2011 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.10.2011, 06:43
Awe napisał(a):Wyświetl post
W Jagiellonii uważają, że to nie był "zwykły" błąd sędziego i zamierzają złożyć doniesienie do prokuratury. Ośmieszają się bardziej niż Lyczmański Kabaret. Przy okazji jak będą w prokuraturze to mogą zgłosić Hermesa i Latę
Zabawni sa Ci w Jagiellonia nie powiem
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 20.10.2011, 09:20
Obstawiam, że na mecz z ŁKS oddelegują specjalistę od zadań specjalnych - Borskiego. Ponadto proponuję aby (ob)leśne dziadki z PZPN sprawdzili też zakłady na niedawny mecz amica-Jagiellonia. Tam to się dopiero działo. Kilka bramek ze spalonych, Franek przewracający się przy strzale z 7 metrów...Ot cała Jagiellonia, Michniewicz i jego banda skazanych za korupcję piłkarzyków. Podejrzewam, że w następnych kilku kolejkach w naszych meczach, dojdzie do wielu kontrowersyjnych sytuacji...Ciekawe co wtedy będą mówić "fachowcy" z C+ na czele z wielce pokrzywdzonym przez Wisłę Mielcarskim.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.10.2011, 11:18
River napisał(a):Wyświetl post
Paranoja. Klub, ktory handlowal meczami, klub, ktory zatrudnia kilku pilkarzy z korupcyjna przeszloscia idzie do prokuratury sie skarzyc nie majac przy tym cienia dowodow a jedynie swoja frustracje, rozżalenie itd.

Mam wiec nadzieje, ze jak w ktorejs kolejce sedzie im uzna nieprawdiowa bramka bedz nie slusznie nie podyktuje przeciw nim karnego to tez udadza sie do prokuratury...

Swoja droga to niezle trzeba miec najebane by sadzic, ze sedzia umyslnie sprzyjal Wisle. Przeciez gdyby tak bylo to by podyktowal karnego na Gargule i ta sytuacja by sie obronil, bo przeciez kontakt byl.
Ale to już mieli. Cyrkowy popis Kupisza, który w meczy Jagiellonia - Śląsk wyskoczył jak z katapulty 3 metry do góry bez dotknięcia przez przeciwnika . Sędzia (chyba Małek) podyktował dla nich rzut karny i Śląsk zamiast wygrać tylko zremisował w Białymstoku. Można im przesłać to zdarzenie aby dołączyli sobie przy składaniu wniosku do prokuratury Zważywszy, ze ich klub ma przeszłość korupcyjną to byłaby to recydywa.
Wniosek powinien złożyć tak jak wyżej napisano Hermes i Lato .

Kabaret na całego
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 20.10.2011, 11:41
Jagielonia sobie nie radzi bez Grosika i teraz tylko się doszukuje łaski od innych zespołów aby mogła śćiułać trochę punktów żenada
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.10.2011, 13:11
sugeruje zamknąc już ten temat

Wynik 3-1 zostaje, reszta idzie w niepamięć.

Dziękuje, dowidzenia.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Jagiellon83
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 22.10.2011, 10:53
Ludzie,nie ośmieszajcie się,bo większość z was tutaj pisze takie głupoty,że aż szkoda gadać. I wasze gadanie ''skończyło się 3-1 więc zasłużone zwycięstwo''. Nie rozumiecie podstawowej rzeczy,że do strzelenia przez Wisłę pierwszej bramki,którą chyba tylko ślepy mógł uznać(dobrze,że się chociaż do błędu przyznał). Tak jak wspomniałem do 79 minuty graliście DNO kompletne. Można sobie gdybać,co by było gdyby nie uznał bramki na 1-1. Nie twierdzę,że te spotkanie Jaga by wygrała,ale 3 punktów na pewno nie zdobyła by Wisła. Nie mam zamiaru tutaj jechać po Białej Gwieździe,bo to sędzia podjął decyzję,nawet wasi piłkarze chyba myśleli,że ta bramka nie będzie uznana. To tyle i nie gadajcie, że się ośmieszamy, bo mogliśmy wygrać , a tak wyjechaliśmy z niczym z Reymonta.

Pozdrowienia z Białegostoku.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 22.10.2011, 11:10
Jagiellon83 napisał(a):Wyświetl post
Nie twierdzę,że te spotkanie Jaga by wygrała,ale 3 punktów na pewno nie zdobyła by Wisła

A to niby czemu?
A no pewnie dlatego, że Jaga kontrolowała przebieg spotkania..chyba oglądaliśmy inny mecz.
Pewnie, niesłuszna bramka pewnie ich podłamała itp., ale jak się nie może meczu wygrać to przynajmniej trzeba go zremisować. Wyszedł cały profesionalizm Waszego pseudo trenera i kopaczy. Śmiem twierdzić, że do przegranej przyczynił się też "Czesio", bo drużyna, która została pokrzywdzona przez sędziego nie wiedziała już za bardzo co ma grać...
Odpowiedz cytując
Jagiellon83
Junior Member

Stary 22.10.2011, 11:43
A czemu mielibyście wygrać skoro graliście totalne dno?
Czy ja powiedziałem, że Jaga kontrolowała ten mecz? Napisałem tylko,że Wisła grała słabo.
Pseudo trener? No może dla Ciebie tak,dla mnie Michniewicz to jeden z lepszych polskich trenerów. Ustawił drużynę bardzo dobrze więc nie wiem co to za docinki z twojej strony.On przynajmniej nie zwala na sędziów,bo wasz Maaskant to chyba nie wytrzymałby z nerwów jakby to Wisła straciła taką bramkę. Wasz trener to co mecz ma pretensje to sędziów,nawet o najmniejsze głupoty więc daruj sobie. I jeszcze udaje idiotę,że faulu nie było (tak wiem,niedawno przyznał że nie powinno być bramki). Myślałeś,że Jaga będzie grać tak otwarcie jak Wisła? To chyba słabo na piłce się znasz.
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.10.2011, 11:47
On przynajmniej nie zwala na sędziów,bo wasz Maaskant to chyba nie wytrzymałby z nerwów jakby to Wisła straciła taką bramkę.
Nasz przynajmniej nie sprzedaje meczy ; )
Ostatnio edytowane przez Wojtator : 22.10.2011 o godz. 11:55.
Odpowiedz cytując
Jagiellon83
Junior Member

Stary 22.10.2011, 11:48
Jak ja kocham takie odpowiedzi jednym zdaniem,wyrwanym z odpowiedzi która zawiera 3 linijki. Nie stać Cię na nic więcej?
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Stary 22.10.2011, 11:55
Stać, ale po co tracić czas na ludzi, którzy uważają, że korupcja to nic złego? Ja na pewno nie mam szacunku dla ludzi, których gów*o obchodzą kibice,wydający pieniążki na bilety.
Jeżeli uważałbyś inaczej, to Czesiu na pewno nie byłby dla Ciebie najlepszym polskim trenerem.
tyle ode mnie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 22.10.2011, 12:13
Myślę, że wszystko już zostało powiedziane w tym temacie, po co odgrzewać stare kotlety?
Nigdy się nie dowiemy, jak zakończyłby się mecz, gdyby nie bramka Bitona, więc dajcie już spokój.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.10.2011, 12:13
Wojtator napisał(a):Wyświetl post
Nasz przynajmniej nie sprzedaje meczy ; )
Chodziło raczej o kupowanie. Wiesz - jedyny sukces Czesia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Stary 22.10.2011, 12:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Chodziło raczej o kupowanie. Wiesz - jedyny sukces Czesia.
W tą, czy w tą - kurestwo.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.10.2011, 13:32
Ludzie,nie ośmieszajcie się,bo większość z was tutaj pisze takie głupoty,że aż szkoda gadać. I wasze gadanie ''skończyło się 3-1 więc zasłużone zwycięstwo''. Nie rozumiecie podstawowej rzeczy,że do strzelenia przez Wisłę pierwszej bramki,którą chyba tylko ślepy mógł uznać(dobrze,że się chociaż do błędu przyznał). Tak jak wspomniałem do 79 minuty graliście DNO kompletne.
Człowieku, nie ośmieszaj sie, bo zdaje Ci się, że Jagiellonia w ogóle mogła w Krakowie wygrać.Nie pomyslałeś, że taktyka Maaskanta było: nie przemęczyć się przed pucharami. Dlatego ustalił, ze przez cały mecz gramy z Jagą w chodzonego, a w ostatnich 15 minutach przypuszczamy frontalny atak.
Faktycznie. Do 80 minuty nic nie graliśmy a Jaga nie potrafiła z tym nic zrobic.
Potem wystarczyło przyśpieszyć, zagrać bardziej dynamicznie i wielka Jaga z hukiem przegrała.
Wiem, że to bardziej boli, niż gdybyscie faktycznie przez 80 minut kontrolowali grę, a potem przegrali w wyniku niekorzystnego zbiegu okoliczności. Jednak Wisla potraktowała was jak przedszkolaki. To ona kontrolowała mecz. Dała się wam wyszumieć, a potem zrobiła, co miała zrobić.
Jak to bolało, świadczy wasze kwękanie, was - kibiców i pilkarzy, kórzy po meczu narzekali, że gdyby nie sędza...
Bez pomocy sędziego Wisła potrafiła was rozbić kilkoma szybkimi akcjami.
Po prostu, w przekroju meczu byliscie słabsi i tyle.
I już nie odpisuj, jak masz sie tak emocjonowac. Żyłka ci pęknie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 22.10.2011, 14:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jednak Wisla potraktowała was jak przedszkolaki. To ona kontrolowała mecz. Dała się wam wyszumieć, a potem zrobiła, co miała zrobić.
Nie no, FraMat, nie przeginaj znowu w drugą stronę...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.10.2011, 14:26
willow napisał(a):Wyświetl post
Nie no, FraMat, nie przeginaj znowu w drugą stronę...
a co? niech go boli...

Też mam prawo do swojej interpretacji.
Czekam, aż Franek zaproponuje, żeby anulowac mu dzisiejszą bramkę z Bełchatowem. W końcu zagrali 12 na 11.
A Bełchatów załamał sie tym neisprawiedliwym golem i już sie nie podniósł.
I co na to Weszło?

Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 22.10.2011, 14:32
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a co? niech go boli...

Czekam, aż Franek zaproponuje, żeby anulowac mu dzisiejszą bramkę z Bełchatowem. W końcu zagrali 12 na 11.
I co na to Weszło?
Raczej co na to zajebiści i poszkodowani kibice Jagielloni
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 22.10.2011, 15:21
jak sie ciesze ze Jaga wygrala po spalonym! czekam na weszło
Odpowiedz cytując
Jagiellon83
Junior Member

Stary 22.10.2011, 17:06
Cytat:
Stać, ale po co tracić czas na ludzi, którzy uważają, że korupcja to nic złego? Ja na pewno nie mam szacunku dla ludzi, których gów*o obchodzą kibice,wydający pieniążki na bilety.
Jeżeli uważałbyś inaczej, to Czesiu na pewno nie byłby dla Ciebie najlepszym polskim trenerem.
tyle ode mnie.
Powiedziałem,że korupcja to nic złego? Szacunek do ludzi,którzy ''wydają pieniążki na bilety'' mam.
Nie napisałem najlepszym, tylko jednym z lepszych a to jednak spora różnica kolego.

Cytat:
Człowieku, nie ośmieszaj sie, bo zdaje Ci się, że Jagiellonia w ogóle mogła w Krakowie wygrać.Nie pomyslałeś, że taktyka Maaskanta było: nie przemęczyć się przed pucharami. Dlatego ustalił, ze przez cały mecz gramy z Jagą w chodzonego, a w ostatnich 15 minutach przypuszczamy frontalny atak.
Faktycznie. Do 80 minuty nic nie graliśmy a Jaga nie potrafiła z tym nic zrobic.
Potem wystarczyło przyśpieszyć, zagrać bardziej dynamicznie i wielka Jaga z hukiem przegrała.
Wiem, że to bardziej boli, niż gdybyscie faktycznie przez 80 minut kontrolowali grę, a potem przegrali w wyniku niekorzystnego zbiegu okoliczności. Jednak Wisla potraktowała was jak przedszkolaki. To ona kontrolowała mecz. Dała się wam wyszumieć, a potem zrobiła, co miała zrobić.
Jak to bolało, świadczy wasze kwękanie, was - kibiców i pilkarzy, kórzy po meczu narzekali, że gdyby nie sędza...
Bez pomocy sędziego Wisła potrafiła was rozbić kilkoma szybkimi akcjami.
Po prostu, w przekroju meczu byliscie słabsi i tyle.
I już nie odpisuj, jak masz sie tak emocjonowac. Żyłka ci pęknie
Tak ''moderatorze'' wiedziałeś pewnie,że Wisła specjalnie do 79 minuty da Jadze pograć,a potem strzeli łatwe 3 bramki. Nie rób z siebie pośmiewiska. Tak tak jak przedszkolaki pewnie,pewnie. Bardzo zabawne masz te teksty. Kontrolowali mecz, ale wyrównali dzięki błędnej decyzji sędziego. Ja się wcale nie emocjonuje,ale patrzę,że Ty jakąś napięta atmosferę wprowadzasz

Cytat:
a co? niech go boli...

I co na to Weszło?
Mnie nic nie boli,nie musisz się niepokoić.

Co do dzisiejszego meczu to sędzia przekręcił Bełchatów. Karnego to na 100% nie jestem pewien czy był,bo Kosa lubi wymusić ( podobnie jak Kupisz), kontakt był bez wątpienia. Oczywiście,że spalony Franka ewidentny, ale jakieś 10 minut wcześniej sędzia źle się zachował,kiedy Franek puścił piłkę między nogami(wracał ze spalonego),a Ćetković wychodził już sam na sam.
Ostatnio edytowane przez Jagiellon83 : 22.10.2011 o godz. 19:00.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.10.2011, 17:15
Tak ''moderatorze'' wiedziałeś pewnie,że Wisła specjalnie do 79 minuty da Jadze pograć,a potem strzeli łatwe 3 bramki. Nie rób z siebie pośmiewiska. Tak tak jak przedszkolaki pewnie,pewnie. Bardzo zabawne masz te teksty. Kontrolowali mecz, ale wyrównali dzięki błędnej decyzji sędziego. Ja się wcale nie emocjonuje,ale patrzę,że Ty jakąś napięta atmosferę wprowadzasz
Nie. Nie wiedziałem wcześniej, ale teraz wszystko za tym przemawia. Straciliście trzy bramki w ostatnich minutach. Już po pierwszej połowie Jaga oddychała rękawami, bo taktyce i technice przeciwstawiła ambicję, bieganie i agresję i wtedy już byłem pewny, że Wisła ją w końcówce zmiażdży.
Ty masz swoje zwariowane teorie, ja też mam swoje.

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.10.2011, 17:55
Cytat:
Mnie nic nie boli,nie musisz się niepokoić.
I tym zdaniem zakończyłbym dyskusję.

Sędzia myli się na korzyść naszej drużyny- "mnie nic nie boli", "ch*uj z tym, wynik idzie w świat, reszta w niepamięć"

Myli się na korzyść przeciwników- "skur*wysyn zaje*bany", "cwel pierdo*lony", "ku*tas", "piz*a jeb*ana", "korupcja", "ustawił mecz", "XXXXX pomagają sędziowie".

Też mógłbym mieć wonty do Riley'a, że odebrał nam wtedy awans do CL (kto wie jakim klubem byłaby teraz Wisła). Pytanie- po co? Zamiast jechać po danych klubach, powinni jeszcze bardziej naku*rwiać na sędziów, a przede wszystkim na pzpn. Nie wierzę w ustawianie meczów przez Wisłę, po prostu nie wierzę i nie przyjmuję tego do wiadomości.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
jacula
Member

Od: 08.2010

Stary 22.10.2011, 18:20
A dzisiaj co było ?
tyle był że Wisełka ma uznaną bramkę na faulu na bramkarzu Jagi...?tyle zamętu tyle p.........a ..biedaki ...a tu Jagielonia wygrywa po golu ze spalonego i nic jest ok?
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_0_.html
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.10.2011, 20:55
Cytat:
ale jakieś 10 minut wcześniej sędzia źle się zachował,kiedy Franek puścił piłkę między nogami(wracał ze spalonego),a Ćetković wychodził już sam na sam.
dupa, to się nazywa absorbowanie uwagi i spalony ewidentny
kiedyś była nawet podobna sytuacja w LM, w finale, Szewczenko przepuścił piłkę i zmylił bramkarza tym i oczywiście spalony
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.10.2011, 21:03
Mimo, że na pierwszy rzut oka spalony jest metrowy, to widać (zdjęcie), że na dole jeden z obrońców GKS-u jest mniej więcej na równi z Frankiem (a piłka już do niego jest podana), więc myślę, że spalony (jeśli w ogóle był) jest milimetrowy

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.10.2011, 21:09
Spalony to spalony.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 22.10.2011, 21:10
Twoja czarna linia na dole znajduje się około pół metra na prawo od granicy 'ciemnej' i 'jasnej' trawy, u góry jest ona pół metra, ale na lewo.
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.10.2011, 21:12
Więc tym bardziej nie ma spalonego
Po prostu krzywo zrobiła mi się linia...

Mea Culpa. W złym momencie zastopowałem powtórkę. Spalony ewidentny.
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 22.10.2011 o godz. 21:27.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów