|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
kto ogladał dzisiaj bayern ? jak to sie stalo ze bylo0-0 bylem przekonany ze rozniosa hoffenhaim
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
gral Ibisevic i Salihovic? Mieli nie grac, tak czytałem ja rozumiem że Hoffenhaim groźne i zrozumiałbym 2-2 3-3 no ale kurde 0-0 przy takiej sile ofensywy Bayernu w tym sezonie?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z ciekawością obserwowałem mecz Sochaux - Toulouse w Ligue 1. Z ciekawością, ponieważ nie grał Perquis. Z nim w składzie Sochaux straciło dość dużo bramek. Dziś, bez Polaka, wygrali 3 - 0. Ciekawe, czy nasz reprezentant wróci do pierwszego składu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|