|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witajcie
Chciałem wybrac sie na mecz Wisełki z Lechem problem w tym ze mieszkam dosc kawałek od Krakowa poza tym nie jestem zmotoryzowany wiec nic innego nie pozostaj mi jak znalezienie taniego noclegu na terenie Krakowa. Czy znacie jakies miejsca gdzie mógłbym przenocowac za w miare przyzwoita cene? Chodzi o jeden nocleg pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Naprawdę google nie boli ...
Ale ok: blisko stadionu, warunki całkiem ok, ceny w/g mnie znośne (za jedynkę trudno mieć mniej, chyba, że w wieloosobowym): www.taniehostele.pl A tak to polecam google "hostel kraków" i poszukac co Ci odpowiada. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
kadetus hostel jest w porządku. masz do wyboru zarówno pokój wieloosobowy dzielony, jak i pokój samodzielny. śniadanie masz gratis w cenie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A ja wszystkim kibicom polecam Old Town Hostel - cena 50 zł za noc (to jak na krakowskie warunki wydaje mi sie ok, w tym śniadanie, dostęp do neta), super lokalizacja - centrum wiec po meczyku można sobie wyskoczyć na piwko i maraton po klubach
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam!!!
chciałam zapytać czy ktoś z was się nie orientuje gdzie w warszawie można tanio przenocować. jadę na szkolenie od 21 sierpnia i szukam taniego noclegu w okolicy galerii Mokotów. A może jeszcze ktoś się orientuje jeszcze gdzie w spokoju w tej stolicy będę mogła oglądnąć mecz rewanzowy Wisełki?
Ostatnio edytowane przez ania410 : 12.08.2011 o godz. 13:29.
![]()
ania
|
|
|