|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Przeczytalem pierwsze zdanie tego pseudo-artykuliku i na tym skonczylem. Pisze to jakis dzieciak bez pojecia czy jakiejkolwiek wiedzy nt Wisly czy sytuacji w Wisle. Koniec...
Dno Wisle sie pisze z wielkiej litery |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
widzę że weszło znalazło swoich naśladowców.....
Artykuł do bani.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Też od jakiegoś czasu piszę o Wiśle i chciałbym się, że tak powiem 'uczyć się na cudzych błędach' tzn. przeczytać w jaki sposób na swoim blogu nie powinienem pisać. Powód: Przepraszam za pomyłkę - chciałem to pytanie zadać batonowi, nie MicKowi :-)
Ostatnio edytowane przez Titto : 27.07.2011 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Straszna bieda. Nie powinieneś był tego tutaj zamieszczać, bo jedyne, co może Cię spotkać, to zmieszanie z błotem. A swoją drogą, jak na osobę, która piszę artykuły czy też pseudo felietony, to używasz bardzo ubogiego języka.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogę sprostować:
Nie mówię żeby nie czytać. NIE KLIKAĆ! Od artykułów o Wiśle i tym podobnych jest osobny temat. Kiedy w takim temacie zostanie umieszczony link do blogu, można spokojnie wejść i przeczytać. Takie zachowanie jak stworzenie nowego tematu z jednym linkiem do swojej strony jest po prostu bezczelną, darmową reklamą swojej strony. Normalnie za reklamę się płaci, szczególnie na popularnym forum internetowym. Dodatkowo gość zapisał się na forum tylko po to aby wkleić link. Jeżeli ktoś zauważy że moderatorzy pozwalają na takie ekscesy to pojawi się tego więcej, uwierz mi nie chcesz przeglądać takiego forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sorry, w złym miejscu kliknąłem na opcje 'cytat'.
![]() Chciałem to pytanie zadać niejakiemu batonowi. |
|
|